Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • 5c0rp330n
    nekem pedig már kezd kilenni a tököm a dsl-el. 4 megabites van, a feltöltés különösen botrányos (32KB/s az elméleti maximum). nézek ilyeneket, hogy digi tv, tvnetworks, ahol közvetlenül nagysebességű netet tudnának bekötni, itt még nem tudják kiépíteni (lakok ~100 méterre a főváros határától, persze az első legközelebbi fővárosi utcán már be lehetne kötni, ennek a teleülésnek a neve sincs kint sehol). látom, hogy van új 25 megabites vdsl a thome-nál, bár rosszabbnak tűnik mint az előzők és kicsit drágább is, simán beleférne még. de nem, azt sem tudják kiépíteni. aztán nézegetem a többit, hogy akkor már legalább 8-as legyen már. alig drágább, mint a 4-es, amit most fizetek. erre kitalálják, hogy nem tudok rá átváltani, mert "szereld magad" csomagom van (vagymiafasz) (vagy pont a másik: nem szereld magad), és a 8 megabites csak a másikban van ezért nem tudok rá simán átváltani (asszem mert ilyenkor a modem nem az én tulajdonom?), le kéne mondani, egy hónapot kihagyni a netet, aztán megrendelni a 8-asat, ez az egyetlen járható út elvileg. mondom akkor kifizetem a modemet, úgyis egy párezres kínai ócskaszar az egész, de nem, úgy sem jó. le kell mondanom és megint megrendelnem, és közben 1 hónapig kimaradna a net. magyarország, 2008, brávó. más helyeken 25/25-ös netet kapsz és még ki is nyalják a segged feleannyiért, amennyit fizetnék.