Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • leiutenant
    Sziasztok!

Ugy látom másnak is van hasonló problémája mint nekem.
    Február közepétől jelentkezett az, hogy netezés közben egyszer csak leáll minden adatforgalom. Evek óta routerrel használtam a netet ami tökéletesen müködött max kéthavonta ujra inditottam a routert meg pár naponta esetleg hetetnte a gépet. Nos a router státuszainál ilyenkor azt látom, hogy 0.0.0.0 ip-t kaptam a szolgáltatótól, de kapcsolatban vagyok vele. Ujracsatlakozni nem tudok amig ujra nem inditom a modemet.
    kiprobáltam router nélkül közvetlenül a modemmel de akkor is fellépett a probléma. A modem ujrainditásával megint tudok kapcsolodni, és az adatforgalom is megindul de kb 3-15 perc mulva ujra leáll. Az internetkapcsolat él de a fogadott küldött paketek száma nem változik.
    Ekkor othhagyom az egészet és pár ora mulva ujra megprobálom akkor lehet hogy pár órán kersztül vagy akár két napig is jó aztan megint hiba.
    Teszteltem, hogy esetleg telefonállás esetén, a készülékek mozgatására stb jelentkezhet-e ez a hiba, de semmi összefüggést nem láttam.
    Dialcom modemem van 4-5 éve, és eddig semmi gond nem volt.
    Már másik számitógéppel is probáltam de ugyanaz a jelenség.
    2 szer bejelentettem a második esetben azt mondták a központból, hogy a központban a "nagyelosztó" okozta de javitották, viszont a probléma azota is jelenkezik...

vkinek történt már változás ilyen esetekben?
    Ha igen irjátok meg kérlek mi okozta hátha okosabb leszek tőle...

Üdv!