T-Online ADSL tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
általában 1 és 4 között szokott menni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
elõfordulhat, hogyha a kábelek rosszak, azok is beleszolnak a lassu sávszélbe, láttam már ilyenre példát.
egyik haveromnak pl. 4 megás csomagja van szintén, neki megy is 490el simán, mert olyan helyen van.
sajna ADSL az mindig is ilyen lesz, amig a t-com és invitel nem csinálnak sürgõsen vmit, rengeteg helyen pocsék a hálózat sajna.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Valaki megmondaná hol lehetne vagy hogy lehetne kérni egy vonal vizsgálatot? Mert azt mondták a 4 mega határon van és nem bírja a vonal , de lehet hogy a 2 megát bírná?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
sirko ilyenkor nálatok vmi reklámkért felelõs vezetõt nem penderítenek ki a helyrõl ? vagy a felsõbb vezetõi csak megveregetik a vállát, hogy ejnye bejnye, legközelebb jobban figyelj ?
hogy mûködik ez a trékomnál ?
\"Minden nagyobb vagyon mogott egy sotet bun lapul\"
de tegyél szûrõt is mert nem hiába adják xD
kanizsa környékén!
- tisztában vagyok vele, h õ csak egy eszköz, de én meg öreg vagyok és rosszak az idegeim és szeretem, ha a miért-re értelmes választ kapok, fõleg egy olyantól, akinek ez a dolga
- nem csatlakoztam fel sehol, lemondtam annak bekötését is egy hónap után. Utólag belátták, h õk tévedtek és jogtalan volt a követelésük.
- ezt lentebb vázoltam már, h az egyik oldalon földkábel elosztódobozzal, a másik oldalon meg oszlop? Milyen plusz jön még erre rá? És ne jöjjenek nekem azzal, h nem lett volna szabad vonal, mert mint írtam, a régi elõfizum is abból a dobozból ment
De mindegy is, mert nem azért jöttem most ide, h bárkivel veszekedjek, úgy érzem eleget tettem annak, ami ennek a fórumnak a neve.
Mondtam jót is rosszat is, és hidd el, ha holnap kopogtatna a T, h hoztuk a kábelt, hova kössük?? - akkor beengedném õket, h kössétek ecsém!
- ha azt nem tudod felfogni, hogy a telefonos operátor azért van ott, hogy NEKED segítsen, és a lehetõségeihez mérten meg is teszi azt. ezek után ha te leorditod a fejét akkor csak magadat minõsited.
- egy nagy titok: a téonlájnnál a számláázás akkor idnul amikor elõször felcsatlakozol a felhasználóneveddel és jelszavaddal, amit csak te ismersz illetve az adatbázis. még a telefonos operátor sem tudja. tehát ha vagy olyan okos, hogy a felahsználóneveddel és a jelszavaddal felcsatlakozol a szomszédodtól vagy haverodtól, akkor ne csodálkozz.
- az hogy te 50 méternek látsz egy távolságot, az vonali távolságnak is nem biztos hogy ugyanannyi.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
1. Majd 4 évig voltam a T-Online-os. Mint írtam, teljes mértékben meg voltam vele elégedve, mint szolgáltatással, mint hibaelhárítás szintjén.
Nem akarom fényezni, de volt, h karácsonykor jöttek ki, mert gáz volt, mindezt bejelentés után 1 nappal.
2. Nekem ne mondjátok, h ne üvöltözzön az ember a telefonos diszpécserrel, mert pillanatnyilag neki kellene igazodni hozzám. Egyébként pár hozzászólással lejjebb említettem, h a legutóbbi lány kedves volt és oly szinten segítõkész, h masnival átkötve közölte velem a "jóhíreket"
3. Azért, mert ti benne vagytok nyakig, nem kellene elhinnetek, h hû de faja rendszer a tietek. Kérdem én, hogy lehet az, h mo. piacvezetõ telekommunikációs cége nem képes 50m-rel arrébb kötni egy vonalat?? Hogy lehet az, h mo. piacvezetõ telekommunikációs cége számlázni kezdi a fizikailag be sem kötött vonalat??
És hogy lehet az, hogy ha felmondok egy szolgáltatást, akkor 2 hónap elteltével még mindig nem képesek lezárni azt??
Szerintem, mint felhasználónak, jogom van tudni, h miért fizetek. És ha jönnek egy olyan válasszal, h jaj, bocsi, elnéztük, akkor az számomra igencsak idegesítõ. És ez engem minõsít??
Jöhettek itt nekem technikai hablatyokkal, lövöldözhettek poénokkal egymás mellett lenézve az idetévõket.
Attól még speciel az én szememben nem lesz jobb a rendszeretek, ha olyan jó lenne, még mindig a család tagja lennék.
És jelentem vígan szopok a másik szolgáltatónál, mert neki sikerült 2 nap alatt az, ami nektek 5 hónapig nem. Minõsítsem még??
Inkább lõjjetek még pár humorpatront elfele...!
javaslom egyébként pl a monortel-t 😄
Az írottak alapján szerintem te is benne vagy a rendszerben, ezért vagy olyan elkötelezett.
Én nem ezt látom, sajnálom, h ezzel a lelki világodba lépek.
További sok boldogságot frigyetekhez. 😄
te olvasol is vagy csak nézed a betûket? Asszem lassan kéne egy házigazda ide meg faq meg ilyenek.
A téonlájntól azt kapod, hogy egyáltalán felcsatlakozhatsz az internetre. tehát authentikációt, de hogy sokan mások is megértsék hozzáférést. felhasználónevet és jelszót valamint persze a szupportot is a téonlájn adja. a tékom meg adja a vonalat és minden ezzel kapcsolatos velejáró dolgot. a szerelõt is a tékom adja, mert a téonlájnnak nincs szerelõje.
tehát ha neked bajod van, akkor felhívod a 1412-t, bepötyögöd a szükséges menüpontokat majd megbeszéled a telefonos emberkével, hogy mi a probléma és õ segít neked. tulajdonképpen mit is csinál a telefonos emberke? megbeszéli veled a hiba részleteit, kérdezget összevissza dolgokat, ami nem azért van, mert nincs mit csinálnia egész nap és dumálni akar veled, hanem azért, mert az esetek döntõ többségében telefonon keresztül megoldható a probléma. ha nem oldható meg telefonon keresztül a probléma, akkor felvesz egy hibabejelentést, amit továbbít a mûszerészek felé. milyen mûszerészek felé? a tékom mûszerészei felé.
Én arra gondoltam, ha T-Online-t választasz, akkor miért kell neked még a T-Commal is foglalkozni?? Rendben van, h kell hozzá a vonal, de mint az én esetem is mutatja, eggyel több kézen fut át a dolog.
A T-Com nem kötötte be a vonalat, a T-Online meg számlázott, mert náluk úgy jelent meg, hogy él a net. Én cumizok, mert nem tudom mi van és telefonálgatok nem kevés pénzeket!
Szerintem vonal szinten is külön kellene vállniuk..., mert a mostani egyesüléssel nem változott semmi.
ha nem tudnád a t-comnak van a legnagyobb vezetékes telefon hálózata az országba és a többi szolgáltató rajtuk keresztül szolgáltat, azért
Hiába egy cég, valójában nem is.
Az egyik kéz nem tudja, mit csinál a másik.
A papírmunka ebbõl kifolyólag, míg átfut 1000 kézen és cégen, hát az hosszú. És az ember csak kapja közben a csekkeket és gondoljon amit akar.
Miért van az, h ha megrendel az ember egy netkapcssolatot, akkor kapcsolatba kerül a T-Commal is??? Csakmert, mint egykori felhasználónak, nekem kívülrõl úgy látszik, hogy az információáramlás kritikán aluli a 2 egység között.
Mondjuk mai nap sikerült beszélnek velük ismét - megint kaptam egy csekket - és a néni hangja nagyon kelemes volt, mintha egy masszázsszalonban lettem volna. Nem kellett felemelnem a hangom és végre sikerült megértettetni velem, h hogyan is állok. Jópont!!
A másik, h a szüneteltetés nem számít bele a hûségidõbe..., ma is ezt mondták.
over
Bár már 1,5 éve megszabadultam a T-Online-tól, de a mai napig idelátogatok olvasgatni.
Jelzek néhány hozzá-hozzámszólást, talán segít néhány ide-betérõnek.
#1044-#1055
#1074; #1076; #1111