Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
  • kisviku
    Akkor kedves mindenki, aki reagált rám.

Hát először is szorri, nem így akartam előadni és nem akartam ennyire lehúzni a T-t, csak elég rossz időben jött a hiba.Sok melóm van, amihez kell a net, a melóhelyemen meg ba*ogatnak, hogy mikor lesz kész.
    Az, hogy nem váltottam szolgáltatót, azért van, mert teljesen meg vagyok elégedve, régi előfizetője vagyok már a T-nek.Soha semmi bajom nem volt, csak baromira felidegesített, hogy az ügyfélszolgálatnál elég nehézkes elérni azt, hogy közvetlenül beszéljek valakivel, és nem egy digi hangot szeretnék hallani.
    Maga a szolgáltatás jelenleg ADSL Multimédia, erre 2 vagy 3 éves hűségnyilatkozat letelte után váltottam, előtte ADSL Otthon volt, így hívták anno az Axeleronál.
    De mint láttam ez is letelt, úgyhogy válszolok is egyben a 1645-ös hozzászólásra, elég "hűséges" vagyok/voltam.
    A Siemens modemre direkt rákérdeztem, hogy cserélik-e, kedves hölgy azt mondta, nem, saját magamnak kell újat venni.Végülis nem baj, mert a cél érdekében most egy 6 ezres modem már nem nagy kunszt.Az, hogy nem érdekel a havi díj,nem igaz, csak mint Ügyfél (aki után annyira kapkodnak a Szolgáltatók), elvárhatom a gyors segítségnyújtást.

"Legalabb nem minket hivogatsz az adsl aszisztenses okossagaiddal... :D"

Hmm, ilyet meg szerintem nem mondtam.

Amúgy peace és üzenem, semmi bajom nincs a T-vel, meg vagyok elégedve.