Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
kisviku #1640 Nézzenek oda!
Ugyanez a gondom volt, de nekem múlt pénteken kezdődött.
A helyzet megoldódott, ne aggódj.Csak ku*va nehéz elérni most már az ügyfélszolgálatot, a hibabejelető részen a műszakisok meg szart sem tudnak.
De ma végre felhívott egy hozzáértő szakember és közölte, ne keressem a bajt náluk van a hiba!
Következőket tettem:
Pénteken melóból hazérve este láttam, hogy valami nem stimmel a routeren.Kijelzők 90%-a nem jelez.Szombat reggel megnéztem, modem elszállt.Azt még anno az Axelero telepítette vagy 10 éve (Siemens Xpresslink).Se powert se semmit nem kapott.ki-be húzogattam, semmi.Elmentem, vettem egy másikat T-Pont-nál, mivel máshol nem volt raktáron.Most a szabvány D-Link van, amit a T-Online az új ADSL előfizetésekhez ad.
Bekötöttem,világít, jelez, hurrá.Aztán elég gyorsan véget is ért a nagy vidámság, router még mindig nem megy.
Router ki, modem be,simán,semmi.Router be hálókártya 1 próba.Semmi.Hálókártya 2 próba, semmi.Reset a routeren, modemen,semmi sem megy.Kipróbálás két független notebookkal, semmi.Még mindig nem megy.Kábelcsere, szart sem ért.Még mindig nem megy.Hálókártya újratelepítés/kikapcsolás/stb, még mindig nem megy.
Itt már kezdtem kifogyni az ötletekből, melóhelyem letöltöttem az ADSL asszisztenst. ADSL ASSZISZTENS
Hazajövők, elindít, semmi, tele van hibajelzéssel.
Ezeket megelőzte, hogy szombaton bejelentettem a hibát, aznap vissza is hívtak egyszer, megy-e.Visszahívtak másnap is, meg ma is.
Már majdnem szétszedtem a lakást is, hátha a kábellel van gond, meg építkeznek a házban, érdeklődtem, nem vágtak-e le valamit.
Elmondták, hogy valami NÁLUK volt elb*va, és mivel kicseréltem a régi modemet egy újra, nekik is át kell állniuk.Furcsa...rajtam áll vagy bukik, hogy megy-e?No, mindegy, megjavult.
Kedvesek,udvariasak voltak, még ki is akartak jönni, de aztán telón megbeszéltünk mindent és végre-valahára megy is.
Azt javaslom, hogy jelentsd be a hibát, hagyj meg nekik számot amin elérhetnek, mondj el mindent, mert egy részüknek fingja sincs az egészről, de azért ott is akad egy-két szakember.