Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Jim79 #1553 Sziasztok!
Hát most röviden leírom tapasztalataimat, melyek az elmúlt fél év leforgása alatt mentek végbe.
Előrebocsátom, h mint szolgáltatással semmilyen problémám nem volt, nekem 8M-es csomagom volt, remekül ment. Sajnálom..., de a mostani sem rossz.
Tehát:
a nyáron elköltöztem, az akkori lakhelyemtől kb. 100 méterrel messzebbre. Kértem a vonal és vele együtt a net átkötését is.
Válasz egy hónapig nem érkezett, gondoltam, hívom én őket. Közölték, az átkötésnek "műszaki akadálya" van. WTF??? Azután még fél hónapig telefonálgattam, h megtudjam, miféle műszaki akadály merülhetett fel azon a 100 m-en, mire kiderült, hogy csak oszlop állítással megoldható. Hmm! Az egyik irányban 50m-re földkábel, a másik irányba 50m-re oszlop, még válaszhatnak is. Gondoltam megolajozom a rendszert, majd állítok én oszlopot saját kezüleg, csak adjanak egy elérhetőséget a terepen dolgozó srácokkal, h egyeztetni tudjak velük. ÁÁÁÁ, azt nem lehet!
Jó, mondom magamban, ha az átkötést nem megy, csináljuk másképp. Közvetlen szomszédom is igényt tartott volna a net-re, így T-online-hoz be, új igény bead. Feszült várakozás. Szomszédnak jön a válasz, 1 héten belül kötik, nekem ismét elutasítás. WTF?? Aztán persze neki sem kötötték. Ekkor már protekción keresztül a kirendeltség főnökénél volt az ügy, hát nem mentünk vele semmire.
Közben, mivel a régi előfizumra nem volt szükség, gondoltam, lemondom. ÓÓÓ, barátom, hát aláírtál 1 évet. De sebaj, megoldjuk. Szüneteltess, az csak 3ropi havonta, várd meg az 1 év végét, és mond fel akkor.
Én naív! Megvártam, felmondtam! Erre most novemberben egy csekk, decemberben mégegy. WTF?? Telefonálás vadul, mire közli velem a csaj, mindezt 20 perc zenehallgatás után, h szerződést bontottam hűségnyilatkozaton belül, mivel a szüneteltetés nem számít bele! Nem lettem ideges, kicsit se, ne gondoljátok!
2008 elején itt tart magyarország piacvezető telekommunikációs cége..! Nem bír 50m-ert ásni, vagy egy nyomorult oszlopot állítani??? Kilencvenafaszomsetudja mennyi százalékos lefedettség?? Ez vicc.
Azóta persze be lett kötve egy kisebb cég hálója, kicsit lassabb (6M) ugyanannyiért, de ez legalább tényleg korlátlan és ezidáig (3 hónap) remekül muzsikált.
Hát röviden ezek a tapasztalataim, igazából nem a hálót fikázom, mert az jól ment, hanem a rendszert.
Ja, és b*szák meg..!