Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
SzocsA #1492 és nem lehet őket perelni mert rábaszol pedig fizettél valamilyen szolgáltatásért amit nem kapsz meg.
namost nekem is állandóan feleződött a netem és olyan 200 ms umos pingem volt még anno nem t-com hanem az a becsehelyi mikronet nekem sincs más választásom.
írogattam nekik e-mailt legalább 10 et a 10. e-mailben beírtam a főoldalon találhato max 40ms os ping lehet és meg azt ís írtam hogy perelnék erre valamit visszaírtak hogy megkezték a kivizsgálást azóta semmi válasz kb 3 hónapja. mivel nincs konkurencia akkora árat mondanak amekorát nem szégyelnek és leszarják az embereket ez van.
de az utóbbi időben jobb lett a netem igaz mikronet így ne csodálkozzak hogy néha magas a pingem.
ez van.
egyébként azt mondják hogy még mindig kevés háztartásban van net.
mert a szolgáltatók nem akaják kiépíteni a hállózatot. nagykanizsán bagolán egyik utcában anno van intenet a másikban nincs mert kéne hozzá ezt azt csinálni amit az upc nemakar.
szóval amíg nicns konkurencia addig ne várjunk csodát.
mégvalami az upc azért fos mert állandóan küldözgeti a számlát már rég befizettem de csak elküldi hogy egyellítsem ki a számlát havonta legalább 5 ször.
péntz én a netért 6000 ft ot fizetek 1 mega más nincs ez van. ugyhogy nem hiszem hogy nincs pénz hogy pénzhiány lenne.