Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
sKie #1491 Igen sirko, nehogymar ki merjem nyitni a szam azert, mert nem azt kapom, amiert fizetek. Mar bocsanat, de az, hogy napkozben total hasznalhatatlan a kapcsolatom barmire is a netezesen kivul, no comment. Mert ha ingyen lenne, akkor aztmondom, hogy OK, de en ezert fizetek es el is varom, hogy normalis ertekeket (16-20ms) produkaljon a kapcsolat. Jah, hogy ok ezt nem garantaljak? Bocsanat. En fizetek es kapok erte egy rakast sz@rt. Az, hogy a tcom micsinal a halozataval meg messze nem az en gondom. Egy fel megyenyi (gyms) ember meg nem elenyeszo szam. Jah es a problema nem ujkeletu, kb Aug(!) kozepe ota ez megy.
Az ugyfelszolgalat meg kifejezetten segitokesz volt, tonnaszamra kuldtek a formaemaileket, hogy csinaljam ezt meg azt... Hidd el, ha lenne jobb szolgaltato mar reg felmondtam volna ezt a kupac sz@rt. Nem azert vagyok tonline elofizeto, mert olyan hudejo, hanem mert nincs mas. Ez az allapot pedig igen elonyos a tonline-nak, mert nem tudok valtani, igy maradok a kupac sz@rnal, es szivom a 150-es pinget. Oruljek, hogy van netem es kussoljak. Ez igen!