Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
sKie #1431 Nekem ugyanez a problemam egy en is GYMS-megyeben lakom. Tobb embertol is hallottam mar ezt. Gyakorlatilag nap kozben hasznalhatatlan a tonline vonal internetes jatekra. Kb 52-88-as ping belfoldi szerverekre. A problema ugyanugy fenn all az adsl@test bejelentkezes alatt, mint normalisan. A tesztszervert megpingeltettem es ugyanakkora a ping, mint barhova mashova. Ez kb egy honapja megy. Hetekkel ezelott jeleztem mar a tonline helpdesknek a problemat, de csak a formaemaileket kuldik folyamatosan, hogy csinaljak tracert-et az origo.hu-ra. Megcsinaltam, elkuldom az eredmenyt, erre jon a formaemail, hogy csinaljak savszelessegmerest (amit egyszer mar megcsinaltam). Erre beragtam, irtam nekik, hogy ez mi, erre kaptam egy mail-t, hogy "Sajnos, egy ADSL internet kapcsolat esetében a különböző szerverekről érkező válaszidőkre a szolgáltató nem tud garanciát vállalni." + bla-bla. Most kerdezem en, ez milyen szolgaltatas? Mert nem csak engem erint, hanem fel gyms-megyet, es eddig ugy nezem, hogy sz@rt se tesznek az ugyben. Igaz a kezdeti 100-130-asrol leesett 60-90 korulre a napkozbeni ping, de ez meg messze nem jatszhato. Okes, vastagon tesznek ra, hogy en jatszom, de ez is a szolgaltatas resze, es az eddigi masfel ev alatt elo sem fordult ilyesmi, hogy magas ping lett volna. Nem a savszelessegemeles fuggvenye, mert az mar fel eve megvolt es ez csak kb egy honapja jott elo, hogy szivunk napkozben. A problema tehat nem egyedi, nem csak egy kis reszt erint, hanem eleg sok embert, es nem mi generaljuk a hibat, hanem a szolgaltato. Szal kezdek mocskosul beragni, kuldozgetem a maileket, csak semmit se tortenik.