Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Hay #1074 #1055 hozzászólás utáni történetem a lemondás kapcsán:
Jún. 10-én járt le az 1 év, így 11-én, vasárnap faxoltam el a lemondó nyilatkozatot. Köv. csütörtökön felhívtam az 1234-et, hogy vajh' hogyan áll e lemondás. Ők nem találkoztak e lemondó faxommal, és meg sem tudják nézni, hogy megjött-e, mert épp nem műxik a rendszerüknek az a része... s egyébként is, közölte a Hölgy, még nem járt le a 8 nap, ami a lemondás beérkezését (már ha én elfaxoltam...) követő utsó nap, hogy ők feldolgozzák. Mondom neki, o.k., csak érdeklődöm, hogy mi újság. Erre ő: ha megkérdezheti, miért mondom le??? Annyi jó szolgáltatásuk van... nos, ezeket nem kértem...
Kivártam a 8. napot (2006.06.18.), bementem a helyi t-online "shop"-ba, ahol sajnos lemondással nem foglalkoznak, ráadásul a rendszer "megérkezettfax-megnéző" része nem műxik, de a modemet persze, behozhatom. Persze. Még 12 előtt 1234, ahol yő másik Hölgy, neki is előadtam, hogy mikor mit faxoltam honnan hova, és ma van a 8. nap. Adategyeztetés, tőle is megkérdem (amit az előző Hölgynél elfelejtettem leírni Nektek), hogy vajon miért kell adategyeztetnem (ugye pörög a saját telköltségem), amikor az 1234-et hívva nagy nehézségek árán - bepötyögve az ügyfélszámon és ügyféljelszóm - éppen abban a menüpontban beszélgetünk, ami a szolgáltatás lemondás menüpont választásának a következménye... Sebaj, ő viszont nem tudja megnézni, hogy a 8 napja leadott faxom megérkezett-e, mert "mert épp nem műxik a rendszerüknek az a része... ". Ellenben megígérte, hogy visszahív. Még aznap. Vsszahívott 18.30-kor, én akkor épp szabadidő-sportoztam, mire végeztem, már nem akartam csörögni (19.00 körül?!) Másnap reggel 1234, fickó felveszi, mondom az előző napi Hölgy nevét (gondoltam nem árt, ha tudom), őt keresem... déltől lesz, de szól neki, visszahív. O.k. Negyed 1, telefonom csörög, Hölgy. Nem talál semmit, faxoljam el újra. Mondom neki, most "helyben" ezúttal sem mondhatom le? E-mail sem jó? E-mail jó, csak szkenneljem be az elfaxolt lemondást... Még nem anyáztam... viszont azt "megígértem" neki, hogy én másnaptól (lemondás elküldésének 9. napjától)a net közelébe nem megyek, tehát még aznap elfaxolom újra, a lemondás dátumának vegye nyugodtan az azon szereplő 2006.06.11-et. Annak veszi, 18-kor hív. Renden. (Ő ilyen visszahívós...) Aznap elfaxoltam tehát újra, 6-kor telefonál, kérdi mikor és honnan faxoltam, mondom neki, és csodák-csodájára pár mp múlva megvan... Ezek után megígérte, hogy ő az általam kértek szerint szünteti meg az előfizetésemet. Erre én elárultam neki, hogy épp aznap érkezett meg az egész június hóra szóló, teljes "áru" csekk tőlük (ugyebár 18 órára hazaértem), és én ezt nem fizetném be... Ó persze, ne fizessem, mondja, szól a "számlázósóknak", s azok majd az aktuális dátumig szóló számlát küldik a köv. hóban.
S lőn, yő a "10." nap, és nem volt netem - T-online-os, mert még aznap bekötésre került a 2 hete rám váró tv-kábeles net :-)
Arra azér' még kíváncsi leszek, hogy a csekk rendben jön-e majd meg, meg hogy a teljes havi csekk (megbeszéltek szerinti) be nem fizetése hogy alakul majd...
Hát, röviden(???) ennyi...