Kinek milyen tapasztalata van az Axelero ADSL szolgáltatásáról?
-
Hali
Az elobb erdekes dolog tortent velem! Csorog a telefon egy fiatal noi hang...mondja hogy a T-Online ZRt.-tol telefonal adategyeztetes celjabol. (mar ekkor gyanus volt!) Folytatja hogy: Megadnek e neki bizonyos adatokat?! Mondom NEM! Telefonon semmit sem! Megkerdezi hogy es interneten?! Mondom arrol lehet szo, es hozzatettem hogy ugyis tudjak az emailcimem irjanak arra egy mailt! Ezzel megkoszonte es sietosen letette!
Nahszoval! FIGYELEM!
Ha ez kamu (mail nem jott meg!) akkor esszel legyen mindenki! Semmit se adjon meg a telefonon foleg ne a nevet lakcimet, acount adatait vagy pl elofizetesi adatait!
Ha nem az (lehet mert olyan regi ugyfel vagyok hogy gyakorlatilag nev/cim/telefonszamon kivul nem is tudnak rolam semmit sem! (ami nem is baj! tobbihez semmi kozuk!)) akkor meg jelentkezek es megirom mit akartak!
Viszont ha ez kamu volt akkor valakik valami nagyon roszban santikalnak az orszagban es a kezukben van a t-online elofizetoi adatbazis vagy annak egy resze! (nem tunt el postam, megkaptam mind (szamla) igy ez kilove)