Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Shan
    konzoljatek.extra.hu-ról érdeklődtem tőletek, hogy átverősek-e.

Nos, rendeltem tőlük játékot, minden rendben ment mindaddig, amíg át nem vettem (előreutalás, postai küldés)a csomagot. Meglepve tapasztaltam, hogy a könyvecske dán nyelven el nem magyarázta nekem, mit hogy, meg hogy hogy mit.
    Hát, a képek alapján tudtam csak tájékozódni, meg az arab számokat ismertem fel a lapok alján. Hazavittem, betettem a meghajtóba, óóó, mondom, dejó, kérdezi, milyen nyelven szeretnék játszani. Dán...igen, ezt már ismerem, kihagyom. Svéd...köszi...finn..nem,nem, tovább: dán..ejjjjjjj. ekkor ráébredtem, hogy ezt besz*ptam. Szerintetek is rendben van, hogy tájékoztatás nélkül nem emberi nyelven árulnak játékot? Ennyi erőből kínait is kaphattam volna. Szóval, mondanom sem kell, hogy az ezutáni kapcsolatfelvétel a céggel kudarcba fulladt. Meg sem mukkannak. De az eset nagyon talulságos volt. Ha nem tünteti fel az eladó a nyelvet, tessék rákérdezni, mert nem biztos, hogy angol-német-magyar kombó egyike lesz. Persze akkor is ráhazudhatja az eladhatatlan svéd-finn-héber-orosz szarságra.

uff.

u.i.: kedves kozoljátékextrahu. ne legyetek kárörvendőek, mert nekem megért ez ennyit, hogy többet soha a büdös életbe még a környéketekre se nézzek.