13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
Wory007 #8980 Hy!
Akinek megvan a Dragon Ball Z: Infinite world, az szóljon...megvenném. -
#8979 Keresek eladó Frag FX-et!! -
#8978 Van egy alig használt: PS3 - Eye of judgement - Set-em Eladó(kamera + 152 lap+ gyári tart. állvány) 2x volt használva kb. Megkímélt állapot kézikönyv stb. PÜ - ben érd (12900) -
waspika #8977 Eladóak köv. játékok:
R&C: ToD: 5eft
Lair: 5eft
Haze: 5eft US kiadás
Heavenly sword: 5eft
Dead space:7eft magyar kiadás.
Egyeben 23eft. -
#8976 jatekaim.hu-n nézd meg szerintem.:PPP
Írtam privit:) -
Zigginator #8975 Sziasztok!
Keresem az alábbi játékokat Xbox360-ra:
Grid,
Guitar Hero Aerosmith,
vagy Forza 2.
Mielött beírnátok, körbenéztem jatekaim.hu-n és nem találtam olyan ajánlatot ami még élne.
Pm me! -
#8974 Ugye csak játszod az értetlent?
Járják az okos bácsik a konzolboltokat szatyorban a hengerekkel és veszi kilóra akinek kell, belekúrja tokba a boltos, nyomtat hozzá valami szar borítót és kész.
Na, újat tanultál.
-
rnd #8973 A futárt bármelyik fél felfogadhatja... ő személyes átvételt ajánl, ha nem tetszik: ott a lehetőség... -
#8972 Eladó egy pár fóilás PAL játékom!
7990/db
PS3/XBOX360
Skate 2
Burnout paradise ultimate box
Lord of the rings Conquest
X360
Dead space 6990 HUF -
Papesz #8971 Welcome to the XXI. century!
A futárt általában a feladó fogadja fel. Építsd bele az árba a díját. -
#8970 Eladó X360ra egy PALos eredeti Saint's Row dobozában, füzettel. A lemez elég karcos, polírozva lett, így most tökéletesen működik. Ajánlatokat PMben várok. -
#8969 Valamint 1 wii-s excite truck!Ezen még a wii pontok is meg vannak!szintén palos.karcmentes hibátlan állapot.Szintén csak szegedi személyes átvétel!posta nincs.
Ha valaki kérdezné azért nincs posta mert már 1 pár cucomat elhányták!
Ha nem jó fogadj fel futárt:D -
#8968 eladóak a következő régi kijátszott ps2-es eredeti palos játékaim:
final fantasy x,the gateway black monday,the hulk,just cause,psi ops.
Tudom nem nagy lista:D de csak ezek vannak, és nem postázok!!!
Szegeden személyes átvétel!
-
qper #8967 Dead Risingot vennék karcmentes állapotban (lehetőleg nem classicot) -
Wory007 #8966 Eladnám a következő játékokat:
GTA San Andreas
Lego Star Wars
Lego Star Wars II
Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith
Star Wars: The Force Unleashed
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Mortal Kombat: Shaolin Monks
Mortal Kombat: Armageddon
-----------------------------> 35000 Ft
Mind kifogástalan állapotú, karcmentes. PAL verzió!
A játékok egyesével is megvásárolhatók. A feltüntetett ár csak az összes vásárlására vonatkozik.
Csere érdekel. Ezeket a játékokat Yu-Gi-Oh játékokra, valamint Dragon Ball Z: Infinite World-ra cserélném (persze eredeti Ps2 formában - PAL verzióban).
[email protected]
[email protected]
-
#8965 Biza így vanik, ahogy DT mondja. -
#8964 PS3-as NBA 2K9 tökéletes állapotban,eladó vagy cserélhető! -
squal #8963 Üdv!
Eladó egy sima X-box egy hetes flashel kb 30 játékkal.A géphez minden megvan 2006 ban vásárolt és nagyon szép állapotban van.Mindenféle filmet (dvd,avi,vcd,svcd) lejátszható rajta.Minden alkatrásze megvan hozzá és 2 eredeti joy is adok hozzá plussz egy hd kábelt is.
Ajánlatokat privátban! -
Mr Olimpia #8962 Még mindig van egy pár eredeti ps2-es játékom, amelyek új gazdájukat keresik 2-3e Ft-os áron. Mindegyik jó állapotban, tokban, kézikönyvvel, angol nyelvű, PAL verzió.
NFS Carbon, NFS Most Wanted, Medal of Honor Rising Sun-European Assault, Call of Duty Finest Hour, Colin McRae Rally 2005, Toca Race Driver, World War Zero Ironstorm, MotoGP 4, WRC 4, Burnout 3, GTA 3, Black (német borító és kézikönyv, de a játékban válaszható az angol is).
Onimusha 1: csak tokban, kézikönyv és borító nélkül - 1200 Ft.
Képeket tudok küldeni emailben. Írjál privát üzenetet vagy emailt: [email protected] -
#8961 Közkívánatra olcsósodás:
Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):
- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 5.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 18.000 Ft-ért vihetőek. -
#8960 amúgy az ilyen tényleg lopott, nem véletlen hogy a füzet is hiányzik... a legtöbb ilyen példány piacon található, nem gondoltam volna hogy boltban is. -
#8959 Besurrantak éjszaka és "hengerekben" kilopták....... -
#8958 Szerintem inkább remélte, hogy van rajta angol, ha azt pontosan tudta is, hogy dán cucc. Elhallgatta, nem korrekt. -
#8957 Ja. Ki a gyárból, hengerekben. -
#8956 Lopták? Ugyan már! -
#8955 Xbox360 HDD-t keresnék, 20gb vagy 60gb! -
#8954 No. Az a helyzet, hogy írt a srác. Ő sem tudta, hogy nem angol, megígérte, hogy meg fogunk egyezni. (azért nem írt eddig, mert beteg volt).
Bocs, az off-ért, de úgy gondolom, így korrekt, ha már panaszkodtam, leírom a végkifejletet. Szóval az alábbi posztom alapján ne ítéljetek. (Igaz, a csere még nem történt meg, de bízom benne, hogy pozitívan fogok csalódni bennük).
písz. -
#8953 Toyota Corollára való átállás miatt -nem röhög :-D - eladó a következő pár NDS cucc:
- 1 db fehér NDS Lite (összesen 20 órát volt használva, szigorúan női kezekben), összes tartozékával, papaírjaival, dobozával, sértetlen PERFEKT állapotban, karcmentesen!
Ára: 23.000 Ft
Játékok (esetében posta játszik, utánvétel) NDS:
- Brain Training (2.500 Ft)
- Resident Evil Deadly Silence (4.500 Ft)
- Super Mario 64 DS (4.500 Ft)
Ha csak az NDS játékok kellenének, ezek együtt 10.000 Ft-ért vihetőek.
Játékok GBA (NDS, NDS Lite-hoz is tökéletes!!!):
- Golden Sun 1. (Perfekt állapot, 1x volt a gépben, doboza, mindene megvan!): 6.000 Ft/db
- Final Fantasy I-II. Dawn of Souls BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy V. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
- Final Fantasy IV. Advance BONTATLAN, FÓLIÁS
Ha csak a GBA játékok kellenének, ezek együtt 20.000 Ft-ért vihetőek.
Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Budapest, Tiszaújváros személyes átadási lehetőséggel!
Az egész pakk egyben: 45.000 Ft-ért elvihető!!!
Érdeklődni: p.ü. vagy a tinman kukac freemail pont hu e-mail címen. -
#8952 Medal of Honor Airborne eladó, karcmentes PÁLOS, magyar kis füzet, classic kiadás (nem zöld, hanem szürke dvd tok)
4500 Ft-ra cserélném, vagy valami játékra ebben az árkategóriában.
Postán vagy Pécsen személyesen. -
#8951 Jóféle 2 ezer forintért vett lopott példánnyal akartak átkúrni. -
#8950 ezenkívül emailen kérdeztem tőlük, hogy becserélnék-e az oblivionom amit tőlük vettem, a GOTY-ra. írták, hogy okés, de a GOTY az német nyelvű, úgyhogy nem cseréltem. szerintem a sok bevitt szarból ők se tudják mindig, hogy a game éppen milyen nyelven szalad, lásd korábbi gc játékvételem. én is megnéztem mielött fizettem, tök angolnak tűnt. -
#8949 vettem anno tőlük egy játékot gamecubera. tok angol, füzet angol, lemezen semmi extra, berakom, német. szó nélkül cserélték.
#8948: ez durva viszont:s -
qper #8948 Régen sokat jártam oda, de mostanában szerettek volna átbaszni egy Little Big Planet-tel.
Hirdetve van az oldalukon egy LBP 7.000-ért, felhívtam őket hogy minedn ok-e a progival, nincs-e valami gixer. Modták hogy karcmentes, angol nyelvű, menjek be, nézzem meg. Bementem, megnéztem, a tok színes fénymásolat...
Nézem jobbról, nézem balról, mondom a srácnak hogy ez fénymásolt tok. Erre ő: hát 7.000-ért mit várnék, ha eredeti lenne a tok, drágábban adnák.
Mondtam neki, talán oda kéne mellé pöttyinteni hogy nem eredeti tokban árulják, mert így erősen átbaszás a dolog. -
#8947 Undorító, aljas húzás. -
#8946 Manapság mindenki átverős sajnos. Én még elvileg megbízható ezeréves kapcsolataimtól is mindég megkérdem, hogy ANGOL nyelvű, PAL-OS, eredeti a szoft, avagy nem (meg hogy milyen gépre, milyen állapotú stb.). Ha ezekre már válaszolt, azt a bíróságon bizonyítéknak elfogadják. Ha meg sem kérdezted, akkor kibújhat alóla. Rohattak ezek mind, kalmárok... -
#8945 konzoljatek.extra.hu-ról érdeklődtem tőletek, hogy átverősek-e.
Nos, rendeltem tőlük játékot, minden rendben ment mindaddig, amíg át nem vettem (előreutalás, postai küldés)a csomagot. Meglepve tapasztaltam, hogy a könyvecske dán nyelven el nem magyarázta nekem, mit hogy, meg hogy hogy mit.
Hát, a képek alapján tudtam csak tájékozódni, meg az arab számokat ismertem fel a lapok alján. Hazavittem, betettem a meghajtóba, óóó, mondom, dejó, kérdezi, milyen nyelven szeretnék játszani. Dán...igen, ezt már ismerem, kihagyom. Svéd...köszi...finn..nem,nem, tovább: dán..ejjjjjjj. ekkor ráébredtem, hogy ezt besz*ptam. Szerintetek is rendben van, hogy tájékoztatás nélkül nem emberi nyelven árulnak játékot? Ennyi erőből kínait is kaphattam volna. Szóval, mondanom sem kell, hogy az ezutáni kapcsolatfelvétel a céggel kudarcba fulladt. Meg sem mukkannak. De az eset nagyon talulságos volt. Ha nem tünteti fel az eladó a nyelvet, tessék rákérdezni, mert nem biztos, hogy angol-német-magyar kombó egyike lesz. Persze akkor is ráhazudhatja az eladhatatlan svéd-finn-héber-orosz szarságra.
uff.
u.i.: kedves kozoljátékextrahu. ne legyetek kárörvendőek, mert nekem megért ez ennyit, hogy többet soha a büdös életbe még a környéketekre se nézzek. -
#8944 Azért megoszthatnád, mert lövésem sincs miről beszélsz. -
#8943 Nem sokkal, de többet :) -
#8942 excite truck eladó várom a püket,kinek menyit ér:D -
#8941 Xbox 360 Arcade Flashelve dobozával, papírjaival, alapfelszereléseivel eladó. Extra: 20 Gb-os Winchester, Eredeti Elder Scrolls IV Oblivion, Max Payne 2 Fall of Max Payne (Xbox Original) és 10 DB Copy lemez. Ár: 50 ezer forint.
Érdeklődni lehet a 06203684538-as telefon számon.