Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Mozes13
    A koros hülyeséget azért írtam, mer kb. az én nevemben lévő szám is annyira jelöli a korom, mint a te nevedben lévő. Lehet neked is értelmezni kéne mit írok. Nem voltam még konzolboltban és nem is szándékozok mer tudom hogy ott lehúznak és mindent áron alul vesznek csak be. A firmware frissítéssel messze nem fogsz ps2 játékokat futtatni más gépen amúgy. Meg nem értem, hogy mér írod állandóan hogy tök mindegy a gép, mer ez kb. olyan mintha xbox-nál is a használt elite-t ugyanannyiért kéne adni mint a használt premiumot, hiszen a kettő között csak a vinyó különbözik. Közben meg egyértelmű hogy az elite lesz a drágább. Na a ps-nél a 40 és 60 gb között kb ugyanez a helyzet. És az ár amit megadtam se légbőlkapott, mer ha szétnézel mindenki ekörül árulja a 60as gépet, sőt még 120ért. És az egész hírdetés előtt megkérdeztem egy ps3as fórumon az ottani emberektől, szerintük mennyit ér a gép és ők is 110,120at írtak, pedig ott nem hülyegyerekek, meg nem olyan emberek írnak akik nem értenek a dologhoz.