13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
Mozes13 #7494 Jó akkor ne érjen annyit, de azért a 60k érte nagy túlzás. 40es gépet se kapsz annyiért használtan. A firmware-es dolgot meg nem tom honnan szeded főleg ha ekkora konzolos vagy akkor ez elég érdekes. Na mind1. A gépem meg egyáltalán nem szar, meg is lehet nézni nyugodtan egyébként és ki lehet próbálni, a legújabb 2.41es firmware van rajta és simán túlélte a 2.40et. Rejtett hiba? Pff, ne nevetess. Az egész gép egyszer fagyott a pályafutása során ami egy cseppet jó arány azt hiszem. -
lowdog #7493 akkor úgy látszik tévedtem, elnézést. úgy rémlik volt egy 80GB-os SKU amiben vagy a GS vagy az EE még benne volt)
(lusta vagyok utána nézni, de elhiszem hogy már nincs :)) -
hpnx9020 #7492 Mint itt 13 éves konzolboltos múlttal ugye.
Tudod neked van igazad meg azoknak akik ezt 120 ért árulják.
Bocsánatot kérek
Bár ha kitennék az új playstation 3 mellé egy kifutott gépet 30 al drágábban lehet páran mosolyognának.
Firmware frissítéssel nem fogok playstation 3 as gépen playstation 2 játékokat futtatni?hm.Érdekes
De ebben is te lehetsz jobban otthon
Igazad van
Akkor mikor vehetem meg a használt szar gépedet ki tudja milyen rejtett hibával elbaszott firmware frissítéssel 125 ért?
Azért adok érte öttel többet nehogy elvigyék előlem. -
Mozes13 #7491 A koros hülyeséget azért írtam, mer kb. az én nevemben lévő szám is annyira jelöli a korom, mint a te nevedben lévő. Lehet neked is értelmezni kéne mit írok. Nem voltam még konzolboltban és nem is szándékozok mer tudom hogy ott lehúznak és mindent áron alul vesznek csak be. A firmware frissítéssel messze nem fogsz ps2 játékokat futtatni más gépen amúgy. Meg nem értem, hogy mér írod állandóan hogy tök mindegy a gép, mer ez kb. olyan mintha xbox-nál is a használt elite-t ugyanannyiért kéne adni mint a használt premiumot, hiszen a kettő között csak a vinyó különbözik. Közben meg egyértelmű hogy az elite lesz a drágább. Na a ps-nél a 40 és 60 gb között kb ugyanez a helyzet. És az ár amit megadtam se légbőlkapott, mer ha szétnézel mindenki ekörül árulja a 60as gépet, sőt még 120ért. És az egész hírdetés előtt megkérdeztem egy ps3as fórumon az ottani emberektől, szerintük mennyit ér a gép és ők is 110,120at írtak, pedig ott nem hülyegyerekek, meg nem olyan emberek írnak akik nem értenek a dologhoz. -
Papesz #7490 A 80-as szériában csak a vinyó nagyobb, se backward comp., sem kártyaolvasó, sem 4 USB nincs. Gyakorlatilag csak a winchester méretében különbözik a 40-estől.
Amire Te gondolsz, azt már nem gyártják. -
Mozes13 #7489 Van a 80as gépben is de ha jól tom az ntsc verzióban csak, amit nem tom hogy nálunk, pal-os területen forgalmaznak-e. -
hpnx9020 #7488 Ja és a firmware frissítésekkel megoldható a te géped állítólagos privillégiuma is. -
hpnx9020 #7487 lowdog a másik topicban nem értünk egyet de itt 100 % an
-
hpnx9020 #7486 Úgy jön ide a régi generációs playstation ,hogy értelmezed amit más ír.
Racionális alapon igen egy notebook perifériára utaló számsor a koromat jelöli.Nálad.
Voltál vele konzolokkal foglalkozó boltban?
Kérdezd már meg megvennék-e?
Hidd el,hogy nem sok helyen mert sajna kevesen keresik talán tudod miért?
És lehet benne 1 tb vinyó akkor sem
Azért meg senki nem vesz playstation 3 at hogy lejátsza vele a playstation 2 es netán1 es játékait.
Ja és persze csak az eredetit. -
lowdog #7485 amúgy jobb ha tőlem tudod hogy a 80-as is tud majdnem mindent amit a 60-as, még ps2 támogatás is van benne, bár más mint a 60-asban, de egyik sem 100%-os! -
hpnx9020 #7484 Ki és miért néz hülyének?
Aki itt hülyének akar nézni mást az te vagy.
Első generációs gépért 30 al tö9bbet kérni mint a boltban amennyi az mi? -
Mozes13 #7483 Te meg akkor 9020 éves vagy? Egyáltalán nem az életkoromat jelöli, hanem a szerencseszámomat de mindegy és teljesen saját pénzből vettem anno a gépet, úgyhogy ha nem ismersz akkor ne jelentsél ki ilyeneket rólam. A visszafelé kompatibilitás meg igenis fontos mer nem mindenkinek van ps2. AZ meg hogy szted 60at ér a gép enyhén vicces, mer még az olcsóbb 40 gb-s gépet se kapsz annyiért használtan. Meg nem tom hogy jön ide az első gen.-es ps. Amúgy meg ha vkinek kell egy 60 gb-s gép akkor nem kötelező annyiért megvenni amennyiért én adom, nyugodtan lehet egyezkedni velem és úgyis közös nevezőre jutunk. -
lowdog #7482 "letámadtatok"
áh ez semmi volt :) -
Mozes13 #7481 Nem baj csak kissé letámadtatok és hülyének néztek és ez nem esik jól -
hpnx9020 #7480 Ja most nézem ,hogy 110 akkor vagy 50 el tévedtél el
A 13 as a nevedben gondolom az életkor a gépet meg a fater vette és észre sem venné ha eltünne.
Ennél már csak az a srác a legjobb akitől gamecube-ot akartunk venni a boltban és azon az áron akarta adni amin ő vette 5 éve és a játékokat is 15 be akarta adni.
Vannak érdekes emberek.
Elmondom,hogy lehet hatvanas negyvenes 60 az ára ha egyáltalán megveszik. -
hpnx9020 #7479 És legalább 30 k val elvagy tévedve
Minimum
És még senki sem látta a gépet.
-
hpnx9020 #7478 Hát a 95 az egy kicsit erős.
Kit érdekel ,hogy visszafelé mit futtat.
A slim ps2 elfér bárhol a polcon ha játszani akarok
De a vastag is ha épp úgy akarom.
Játsza le a BL-t meg a játékokat.
Arra meg a 40gb is jó 89900 ért.ZSÍR ÚJBAN EGY ÉV GARI STB
Amit meg nem értek ez a hdd háború
Az elite-m ben 120 gb van kb 300 mb foglalt rajta.
A régi boxom 20gb de szintén csak mentés van rajta.
lowdog nak meg igaza van vidd be egy boltba de előtte sírd ki magad mert ott tuti elsírod magad,hogy mit adnak az első generációs playstationért.
Vagy már voltál aztán most itt akarod elsütni?
-
lowdog #7477 nyilván :)
ha bejössz ide és azt mondod, kiváncsi vagy mennyit adnának érte, nehogymár baj legyen hogy megmondom hogy el vagy tévedve :) -
Mozes13 #7476 Nincs új ára mer már nem kapsz sehol. Viszont az az ár amennyiért adták újonnan, az meg közel sincs ehhez. -
#7475 Attól még használt az a gép. Ne akard már új áron adni -
Mozes13 #7474 Akkor légyszi mondjátok már megy hogy mégis szerintetek mennyit érhet? -
Mozes13 #7473 Akkor te meg úgy néz ki, hogy nem értesz a dologhoz. Ugyanis 60-as gépet már nem kapsz sehol csak használtan. Lehet itt írogatni a 80as gépet, csakhogy az se képes futtatni a ps2-s játékokat míg a 60as igen és még van egy-két dolog amit csak a 60as tud az összes ps3 közül. És ezért kerül annyiba amennyibe. És ha szétnézel mindenki hasonló áron adja, úgyhogy nem hiszem hogy eltévedtem az árral. -
#7472 Nalátod, most legalább látjuk mi is, hogy nem is gondolod komolyan azt az eladást. :D -
lowdog #7471 semmi problema csak picit eltevedtel az arral :) -
rumkola #7470 A zsírúj 80-as 95K boltban... -
Mozes13 #7469 Majdnem, egy kicsivel több. Vmi probléma van vele vagy ezt most nem értem -
#7468 azt írtad hogy SZÁZ ? -
Mozes13 #7467 Akkor legyen 110k a 60 gb-s PS3. -
Blaziuska #7466 Xbox 360-ra. ezt elfelejttetem odaírni.
Eladó:
-DMC4-7k
-Dead Rising-3k
-Oblivion-4k
-Crackdown-4k
-Call of duty 3-4k
-Harry potter és a főnix rendje-4k
Több darabra kedvezmény
Mehet posta is. -
sting2 #7465 Eladó 360-ra, bontatlan- Virtua Tennis 3
5500 ft
Halo 2 -a lemez karcos de gond nélkül megy, a doboz, könyv,hibátlan.
2000 ft
Mass effect -Bundle (mindene 100%-os, könyv,doboz,lemez)
4000 ft
Bp-i átvétel vagy utalás
06 20 9 346 188 -
#7464 Jobb ha te mondassz egy árat. Sokan (én sem) nem szeretnek ajánlatokat tenni. Ha valaki nem mond (legalább irány)árat, nem is szoktam foglalkozni vele, mert komolytalannak tartom. "van eladó izém" no és akkor mi van?! :D -
#7463 Itt a legtobb ajanlat komolytalan altalaban... =] -
Mozes13 #7462 Gondolkodok azon, hogy eladom a 60 gb-s PS3 gépemet. Kiváncsi vagyok, hogy mennyit adnának érte az emberek, úgyhogy várom az ajánlatokat. Komolytalan ajánlatokkal kérem kíméljetek. Minden tartozéka megvan, tökéletes állapotban van és még garancia is van rá. Komoly ajánlat esetén játékot is adhatok hozzá. Ajánlatokat privátban -
esceeper #7461 Fóliás Ninja Gajden 2 eladó 10000ft-ért. -
Blaziuska #7460 Eladó:
-DMC4-7k
-Dead Rising-3k
-Oblivion-4k
-Crackdown-4k
-Call of duty 3-4k
-Harry potter és a főnix rendje-4k
Több darabra kedvezmény. -
#7459 Kiárusítás :
PSP Worms Open Warfare - 3500
360 Kameo Elements of Power - 4000
360 Mass Effect - 9000
360 Halo 3 - 6000
PS3 Motorstorm - 7000
PS3 Heavenly Sword - 8500
CSAK BUDAPEST! A játékok újszerű állapotban vannak, nagyon vigyáztam rajuk! -
Dj Siegfried #7458 N64 expansion pakkal eladóN64
-
krizoli #7457 Hali!Eredeti PS2-re NBA Live 06-ot cserélnék.Válaszokat PÜ-be várom.(Ott mindent megbeszélünk) -
#7456 PS3-RA ELADÓ:
- Call of Duty 4 :8000 Ft (USA verzió,karcmentes)
- Burnout Paradise :8000 Ft (PAL verzió,karcmentes)
- Devil May Cry 4 :7000 Ft (3-as régió (ázsia), mindene angol nyelvű, karcmentes)
- Guitar Hero 3 wireless gitárral együtt :15000 Ft (PAL verzió,karcmentes lemez, fel van matricázva)
CSERE NINCS!!
Posta megoldható,előre utalással!
(GH3-at csak futárral küldöm)
Érd.: privi -
#7455 Metal Gear Solid 4 EU - újszerű!!
10.000 HUF csak Budapesten!