Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• guardian hero
    Nézd, szerintem sincs rá szükség, hogy lehúzzuk mások árait, mindenki áruljon amennyiért akar, aki olcsóbban is hozzá tud jutni, az majd nem tőle veszi meg. Szóval én nem szoktam ebayes árakkal példálózni. DE...

..elég visszásnak tartom, hogy ha valaki mégis megteszi, mindjárt a magyar kiskereskedők szakszervezétnek összehangolt támadására + sírás-rívására kell felkészülnie. Pontosan tudjuk, milyen adóterhek sújtják a hazai kereskedőket, ez van, ettől én még nem leszek jótékonysági intézmény. Nem muszáj videojátékot árusítani Magyarországon, ha a hazai viszonyok között nem éri meg, mint ahogy narancsot se muszáj termeszteni teszemazt. Ha viszont valaki ebből akar megélni, akkor legyen már annyi rálátása, hogy tisztában van olyan alapvető dolgokkal, mint:
    - sose tud az ebayes/EUs árak alá menni
    - ebből következően az ebayről rendelőknek sose lesz alternatíva
    - emiatt az ebayes árakkal példálózókat nyugodtan le is szarhatja
    - de ha mindenképp reagálni akar, akkor is felesleges vádaskodni, kapálózni, magyarázkodni, sírni-ríni, stb... erre senki se kíváncsi. Nekem a pékségbe se sírjon a pék hogy milyen nehezen gyúrta meg a kenyeret amit megveszek

Ennyi. Jó lenne, ha innentől arról szólna a topic, ami a címe -> OLCSÓ konzol, game