13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Lammer
    vastagon igaz! nalam is igy van...
  • Tinman #6853
    Nekem jól megy az angol, ezreknek meg nem... azoknak marha sok választási lehetőségük van, de tényleg. :-P

Amíg nincs egy normáis GYIK paypal és ebay ügyben addig csak mellverés, unalmas önismétlés az egész.

Már mondtam, hogy az SG warezt is drasztikusan csökkentené egy full amatőrök számára is közérthető GYIK a külföldi vásárlások ügyében.

Minden warezos dögöljön meg, fújjj tolvaj, az megy, de egyszerűbbé tenni az életüket az nektek is bűzlik...pfff.

Lammer is ahelyett, hogy Cheap boltját rontotta, lazán megírhatta volna a felét ezzel segítve angolul nem tudó fórumtársain.
    Megírnám én, de totál nem ismerem a netes vásárlást, kártyám/számlám van, de eddig mindig más intézte helyettem.
  • guardian hero
    Engem speciel többször kúrtak át/próbáltak átkúrni magyar kiskereskedők, mint ebay-es sellerek, vagy akár hong-kongi dzsunkacégek...
  • Foxhound1980
    Tudni kell kitől vásárol az ember. Heti szinten ebayezek, és az esetek 99%-ban nem volt gond. Ahol volt ott meg pay pal-on keresztül visszaszereztem a pénzem. Szóval azért nem kell leirni a netes vásárlásokat.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, jobb érzés azzal üzletelni, akivel ha gondod van, odamehetsz és rágyújthatod a házát! :D
  • jaszy
    Egy barátom rendelt külföldröl 5 db terméket (mindegy mit), persze bank számlára utalt előre. A csomag megérkezett csak az 5 helyett 2 db volt benne. Potom 100.000Ft ot bukott. Az illető sem emailba sem telefonon nem volt elérhető ez után. Több ezer kilómétert nem utazgatunk e miatt, főleg ha egy nagy pocsolya is van az utunkba. Belföldröl bátran rendelek de külföldröl nem igazán. Belföldi (vaterás) csalást már intézett el nekem a kamionos barátom.
  • Sir Quno Jedi
    Háak én is szoktam venni csíptől ezt-azt és velem korrekt. Amúgymeg én is kinkább használtan szerezgetek be (de újonnan is magánszemélyektől)és kerülöm a netes rendeléseket. Ha kézbe foghatom a szoftvert és nem tetszik (az állapota, vagy az eladó stílusa, vagy csak olyan napom van), még mindig mondhatom, hogy kösz, de kösz nem. Nem szeretek levelezgetni idegenekkel, hogy átvertek, de nem, de igen, de nem... ja peeersze...
  • geristar

Szerintem Cheap igenis olcsón adja a játékokat!
    Nézzétek meg az nagyáruházak, vagy a cdgalaxis árait 18k minden új gamma!!!! Én veled vagyok Cheap!! és a vizilovakkal! :)
  • Foxhound1980
    Beszéljünk komolyabb dolgokról! Lesz 29.-re GTA4 SE vagy nem, van már infó? Minekután Platinum úgy néz ki bedobta a törülközőt SOS-ben lépni kell.
  • CHEAPBOY
    Én egy szóval nem mondtam hogy geci lenne bárki, aki külhonból vesz, vegyen, ődolguk, csak ne úgy legyek már beállítva, mint az 5 rongyyal méregdrágább lehúzós köcsög. Én is örülnék ha adhatnám 10ért, de sajnos esélyem sincs rá, mint mondottam hacsak nem lopok játékokat.

A túlerőltetett stílust meg csak ironiának szántam, kicsit sem "áldozati" jelleggel. Félreértés ne essék.
  • Lammer
  • guardian hero
    Nézd, szerintem sincs rá szükség, hogy lehúzzuk mások árait, mindenki áruljon amennyiért akar, aki olcsóbban is hozzá tud jutni, az majd nem tőle veszi meg. Szóval én nem szoktam ebayes árakkal példálózni. DE...

..elég visszásnak tartom, hogy ha valaki mégis megteszi, mindjárt a magyar kiskereskedők szakszervezétnek összehangolt támadására + sírás-rívására kell felkészülnie. Pontosan tudjuk, milyen adóterhek sújtják a hazai kereskedőket, ez van, ettől én még nem leszek jótékonysági intézmény. Nem muszáj videojátékot árusítani Magyarországon, ha a hazai viszonyok között nem éri meg, mint ahogy narancsot se muszáj termeszteni teszemazt. Ha viszont valaki ebből akar megélni, akkor legyen már annyi rálátása, hogy tisztában van olyan alapvető dolgokkal, mint:
    - sose tud az ebayes/EUs árak alá menni
    - ebből következően az ebayről rendelőknek sose lesz alternatíva
    - emiatt az ebayes árakkal példálózókat nyugodtan le is szarhatja
    - de ha mindenképp reagálni akar, akkor is felesleges vádaskodni, kapálózni, magyarázkodni, sírni-ríni, stb... erre senki se kíváncsi. Nekem a pékségbe se sírjon a pék hogy milyen nehezen gyúrta meg a kenyeret amit megveszek

Ennyi. Jó lenne, ha innentől arról szólna a topic, ami a címe -> OLCSÓ konzol, game
  • Nexxuss
    ebben tudod mi a durva? Aki nem tudja, hogy mi az az Ebay az meg is érdemli, hogy vegye meg drágábban a dolgot.Te is mondtad, kapitalizmus. Oldja meg mindenki maga a problémáját. A szabad verseny arról szól, hgoy úgy tedd tönkre a másikat, hogy te meggazdagszol. De meggazdagodsz, hgoy itt osztasz vagy sem? Ha igen ok, ha nem akkor meg Nincs rád szükség :) Vagy legalább dobj be egy ebay sellert, hogy hasznod is legyen.
  • Lammer
    :DDDDDDdddddddddddd
  • guardian hero
    Miért lenne feketegazdaság EU-ból játékot rendelni?? LOL :D
  • Lammer
    "Ott ilyenkor a hszed is törlik, ha nem nyugszol banán. Jogos."
    persze, terror rulez >.< es kurvara nem jogos... hamar ennyire g3ciszabadsag vanik... te ugyanugy kifejtheted a velemenyed es vedheted a lehuzos eladokat, en meg ugye forditva... evvan ;) legalabb megvan a balansz ;) dehogy ha en peldaul beirok egy lol arat es meg nekem all feljebb az az igazan bicskanyitogato... nem'tom en magambol indulok ki es ha valamit elrontok ramszolnak, atgondolom es ha igaz(espedig a tenyek ugy allnak barhogy is kardoskodunk sorry) akkor igen igaza van!
  • Tinman #6838
    Mert hiába tagadjuk ez is csak a szaros Balkán... Románia lassan jobban áll, mint mi. Még a tudodmilyen kérdést is jól kezelik... egyre jobban.

Tudom, hogy power sellerek gyak ebből élnek és fontos nekik a hírnév, sok a változó... seller, posta, paypal, netbank, gari kérdés.

"RENGETEGSZER vasaroltam ebayrol"
    Még többen vannak akik nem tudnak, vagy nem mernek itthonról...

"NADE EKKORAVAL?"
    Szerzi 10k-11k körül, nagy a hype és adja 4-5k haszonnal és a nagyobb cégek, akik megtehetnék, hogy olcsóbban adják és mégis 2x ekkora haszonnal adják? Ha valami nagyon megy, azon nem szégyen keresni, nem erőszak... ha kell viszed, nem kell nem viszed, de továbbra is azt mondom, hogy nincs jogunk elqurni mások üzletét.

Állandóan a PH-en lehetnék és flemalhetném, hogy miért adják 10k-ért az xy procit, amikor tele van a használt piac 6k-sokkal. Ott ilyenkor a hszed is törlik, ha nem nyugszol banán. Jogos.
  • Tinman #6837
    Nem ismerem Cheap-et, csak ismerem a kereskedelmet IDEHAZA!
  • Istencsászár
    Nemtudom mit kell hőbölögni... vannak boltok ahol 13900, 14900ért kapod a gémeket, s esik az árul havonta egy ezrest, de van ahol 17k marad fél évig...

Nekem kell kedden a GTA4, megrendelhettem volna 1-2 ezerrel olcsóbban is ( aztán 1 hetet késik mire ngem kiszolgálnak ), de inkább megveszem itthon 14900-ért, hiszen itthon ennyi egy játék általánosan, magyar árak... ezvan. Aki ennél drágábban adja azt kell rugdosni meg fikázni hsizen még rápakol pár ezret ( 576, konzol sutido, ósan, teszkó, cora, metro, média markt stb... )
  • Lammer
    jolvan neked meg jogod van agyatlanul loholni es szemelyi kultusz sztájlba megvedeni barmelyik eladot akkoris ha sokkal dragabb... ez van.. leszarom de tenyleg magasrol :D
  • Lammer
    hadd ne linkeljem a sellernek az adatlapjat... azhogy te itt a Balkani modorbol indulsz ki, az nem az en hibam (csolatas enivan? ;) megha 3X oda-vissza kuldozgetem meg akkoris megerne arban... Halvany lila gozod sincs ezeket a powerseller muksoknak mekkora eges es jogi seggbekuras van, ha egy ilyen SZINTU termeknel failelnek... ennyi... inkabb toljad a BULLSHIT hozzaenemerto szovegedet...
    RENGETEGSZER vasaroltam ebayrol... tobbek kozott pont azert, mert 17K egy szoftver es 2X-3X*** aron akarjak nekem eladni az elektronikai kutyuket sztájl van! ennyi
    lehet belekotni, dehogy kurvara hulyeseg es tulzo amit irsz, az teny!

"hogy te megszerzed x összegért és haszonnal értékesíted."
    NADE EKKORAVAL?
  • Tinman #6833
    Nincs jogod más üzletét elszarni, az a qrva nagy helyzet. Itt mindenki annyiért adja a dolgait amennyiért szeretné.

Írj be te is valami eladó szoftvert, keresek a neten Indokínában egy olcsóbbat és beírom, hogy szar az ár, én inkább Indokínából vásárolok...

Ha meg szentként akarsz tündökölni írd le a netes vásárlás how-to-ját nagyon aprólékosan. Én is hálás leszek ^^
  • Tinman #6832
    Mostanában csőlátásod van?

Lehet, hogy TE és GH qrva profik külföldről rendelő, minden árat ismerő guruk vagytok, de nagyon sokan vagyunk akik vagy tartanak a külföldi rendeléstől /nekem személy szerint 8 hónap levelezés és sok telefonálás után érkezett meg egy VR kesztyű/ vagy egyszerűen nincs bankszámlájuk, netkártyájuk.
    Nekem van mindkettő mégsem merek rendelni, mert nem nagyon ismerem ki magam a rendszerben és nem akarok úgy járni, mint a VR glove ügyében.

576, Galaxis, tecskó, mm, 17k-18k-ért tolja a GTA 4-et.
    Ehhez képest Cheap korrekt áron adja!

"asztali erosito amit kineztem magamnak itthon 380K kinnt legalis powersellernel aki garit vallal ra? 230K? LOL? AZ! "

Ja majd küldheted vissza a sellerednek ha gáz van vele, akinek ha rossza napja van szarik a te garis problémádra. Mész a fogyasztóvédelemhez vagy mi?
    Az ottani árakat hasonlítod a hazai árakhoz?
    Benzint is onnan rendelj baszod, mert kint van ahol 100 Ft/liter se.

"mi ez ha nem lehuzas a negyzeten??? EZERT TART ITT AZ ORSZAG IGEN!"
    Lehúzás? A kereskedelem arról szól, hogy te megszerzed x összegért és haszonnal értékesíted.
    Az ország azért is tart ahol, mert a paraszt magyarnak, tegnapra és ingyen kell minden.
    Mellesleg egyik sem igaz... az ország a mindenhol jelenlevő kapzsi emberek miatt tart ott ahol, akik tengermélyen korruptak.
  • Lammer
    kisember... kapitalizmus van esha talalok olcsobbat legalisan akkor is be fogom irni, ha vert pisilsz... hagyjad meg nekem a geci fo"szerepet, hogy esetlegesen tajekoztassam a birka tomeget, hogy nem csak az a lehetoseg van ami vanik... ;) ebben nincs semmi flém, en nem szidok senkit, hanem kozlom, hogy hopppsz itt tok olcso, az esetleges ironiaert meg sorry, de ebben a kib. orszagban annyira erzekeny es/vagy feszult mindenki, hogy egybol mellre szivja es vert kivan sztájl van(nevetseges)... PONT
  • Kaplan
    Jó de mondjuk nyílvánosan ócsárolni pedig más árát aki tényleg nem tehet erről, hog ennyiért kell adnia. Hisz ha már valamivel kevesebbért adja nincs haszon, hiszen valamiből be is kell szerezni + ÁFA.

Talán neked is meg a többieknek is flém nélkül jobb ha csöndben rendelsz EBAYről és jót játszol :) Attól se neked se másnak nem lesz rosszabb.
  • Lammer
    deccrájt! na ez az amit Cheapek nem tudnak felfogni, mert en vagyok a gonosz geci, hogy meg merem huzni a lepest, hogy igenis elek a lehetosegemmel etc... aki meg bena, az no... ez van... (-> es meg szolok is a birka tobbsegnek ejjjj ez mar kivegzessel 1enerteku) ;)
  • Kaplan
    Igazából azt kellene elfogadni, hogy itthon ezek a viszonyok. A kenyér akkor sem lesz olcsóbb ha te magad megfojtod Fletót. De van rá lehetőség, hogy rendelsz EBAY-ről.

Akinek nincs lehetősége külföldről rendelni az megveszi a magyar kenyeret. Ilyen egyszerű. :)
  • Lammer
    igy van! a sok lehuzos paraszt aki egybol akar meggazdagodni... soroljak fel szamos peldat, hogy mit neztem meg az utobbi idoben amit osszehasonlitva a jovoben szeretnek venni es olcsobban kijon kulfoldrol vasarolva style?
    -asztali erosito amit kineztem magamnak itthon 380K kinnt legalis powersellernel aki garit vallal ra? 230K? LOL? AZ!
    es ez meg nem is olyan durva amiket osszehasonlitgattam a tobbi kinezett cucc melle... (kocsihoz cuccokrol(vezermutengely, konny. lendkerek stb) mar nem is merek irni, mert leszedultok)
    mi ez ha nem lehuzas a negyzeten??? EZERT TART ITT AZ ORSZAG IGEN!
    (mentsegetekre mondva ti abszolut kisiparosok vagytok ezekhez kepest... eskuszom tisza jo, hogy ultem, ha ezeket valaki mutatja, tuti leszedulok a foldre :D)
    lol? :D
  • jaszy
    Édes anyám ezért van a magyar gazdaság ott ahol van...........
  • Lammer
    " Cheap ebből él, nem tudom mit kell kötekedni, "

LOOOOOOOOOOOOL es en tartsam el? gyerekek, komolyan mondom fogom a felyemet... szanalmas... nojjetek mar fel... 2008at irunk, nincs kotelezo, vannak lehetosegek es en tuti az olcsobbat valasztom es L-E-SZ-A-R-O-M, hogy Cheap vagy Bela2 vagy egy ebayes elado aki legalisan nyomja az olcsobb... olcsobb nyer es kesz(esha Cheap az olcsobb, akkor igen tole veszem-> kapitalizmus eniván like Guardian is mondotta volt?)...

GÉGÉ! kámán pipöl! :C

[tragikus szarraeroltetett aldozat CHEAPBOY stilust folveszi]
    YAY es en kereke elnezest, hogy mertem szolni, hogy igenis van legalis olcsobb lehetoseg... yayyy en kerek elnezest...
  • Minstrel
    Halo3-at vennék
  • konzz
    Új, bontatlan Dark Sector PS3 eladó, fix 11e!
    [email protected]
  • SlickAdam
    Ninety-Nine-Nights (X360) (bontatlan) - 4k
    Orange Box (PS3) - 9k

az árak magukba foglalják a postát is, de csak utalással/befizetéssel mehet a dolog. PÜ!
  • Foxhound1980
    Mindenképp! Köszi!
  • CHEAPBOY
    Már megszoktam:)
  • CHEAPBOY
    Erről pontos infót jövő hét elején kapok, azonnal szólok majd.
  • CHEAPBOY
    Igazad lehet, ellopom a gamekat, s 1-2000ftért eladom:) Játékszabály , jó vicc... itt a Kárpátokban sok a lehetősége az embernek valóban angol (és vagy német) tehetősebb "barátainkhoz" képest.
  • CHEAPBOY
    Viszont a Westend City Sony Szalonban (ami ugyebár hivatalos) is ott figyelnek az NTSC címek, + japán Dualshock 3 s társai... fene se tudja hogy etéren manapság mi a hivatalos Sony-éknál.
  • greyfox
    Eladóak z aláírásomban lévő játékok!
    9990 FT /db :)

+1db blutooth headset+usb töltő ps3-hoz tökéletes állapot 5k!

live 12+1 hó előfizu, UK / PAL 12k!
  • Foxhound1980
    Na a kereskedőket sem kell félteni. Szinte mindenhol találkoztam már fóliás USA játékokkal amit ugye nem éppen a hun forgalmazó szállit be... Kinek nem inge...