Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Lammer
    meg mindig felhivnam a figyelmedet a kovetkezo 2 mondatodra...
    "Azt azert megnezem, hogyan teszed bele a PALos masinadba az amerikai jatekot... Vagyis beletenni meg csak sikerulne, csak eppen elinditani nem tudnad."

vs
    "Akinek nincs chip a gepeben..."
    nem kell itt a bizit magyarazni, meg kimagyarazni stb... nekem szantad az irnivalodat, sajnos felsultel de nagyon... tenyleg nincs mirol beszelnunk...

ez nem mellveregetes, csakmar disznora unom a lehzuosfajta tradereket... baj, ha nyitott szemmel jarok es nem megyek butan bele a lehuzos arakba??? tudom envagyok a "problemas" fajta aki lat is es nemcsak butan megynitja a piztarcajat!
    gg
    tovabbi jo napot!

ps: (most ezt nem neked irom, hanem altalanossagban, akinek inge vegye magara, de JO EROSEN) szerintem meg inkabb annak kene, hogy lesuljon az arcarol a bor, aki kozel ugyanannyi arban adja a soxor nem is folias gamezait... BLOKK, szamla nelkul... valahogy igy kene kineznie a dolognak SZERINTEM(arkepzes style):

boltban vasarlas szamlaval,ebayrol vasarlas szamlaval >>>
    maganszemelytol valo vasarlas foliasan, ebayen valo vasarlas bill nelkul >>>
    maganszemelytol valo vasarlas hasznaltan, ebayen hasznalt...

csak akkor arcpirito a tortenet amikor a 3ik kategoria es az elso kozott alig-alig van kulonbseg... nah ha nincs igazam, szolj!

gg