Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Én most próbálok kihúzni infot a miértjével kapcsolatban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nekem azt mondta tegnap hogy bezárt 😞

testerlnx
Tegnap vásároltam Nála. Hogy érted azt, hogy bezárt?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

keresek sneshez régiókonvertert!
[email protected]
Hát õt már elfelejtheted 😞
Bezárt a boltja.

Super Mario
Itt miért nem írk ki vigyort? <#mf2>

https://supermario4ever.wordpress.com

dinomano
valakinek megvan ps1-re a jarret and labonte stock car racing? Ha igen, irjon privit! esetleg 2001utani nascar-ok?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Super Mario
Tehát, nem tetszett :-)

Eladó Gamecube-hoz Logitech Forcefeedback Kormány egyszer volt a géphez csatlakoztatva,doboz+papírok.
Ár:7000FT
Ha valakit érdekel akkor írjon egy mailt vagy dobjon egy privit.
[email protected]
Super Mario
SOHA!!!!!!!! <#mf1>

eladó PS2-höz egy alíg használt pár hónapos (talán 2) Logitech Driving Force kormány (hibátlan és új állapotú, blokk van hozzá, tehát garanciális még kb. 10 hónapíg, errõl van szó) 6000 forintért, illetve 3 db PS2 játék egyben 6000 forintért (CMRally 2005, CMRally 04, Richard Burns Rally - mindegyik eredeti kékdobozos kiadás és teljesen új állapotban van)...

Ha érte jön valaki és viszi a kormányt és a játékokat is, odaadom egyben 10 000 forintért, átvétel jó lenne a Camponánál, ez elõny az érdeklõdöknek 😊

Ha érdekel valakit, dobjon mailt a [email protected] -ra...

üdv

deep
Ha bárkinek van N64 cartridge-a eladó, szóljon😄
dinomano
Aakos-köci odlalt, megsasolom mahd, igaz nicsn xbox-om, de csak azert megnezem oldalt; mert nem sürün latni ilyen HTTP-s letöltö helyet...az ilyenek sajna nem szoktak hosszu eletüek lenni... :-/

Tegnap találtam egy oldalt (xbox.fee.hu), itt ingyen letölthettek xbox-oks gémeket! (bár a kínálat nem túl nagy, de hátha valakinek segítség...)
PS2-re keresek Action Replay Max-ot vagy valami hasonló jót, jó áron. (bolti 7900 ft ár alatt).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

csabush
megvan, tehát nem

torrente
A 2. rész nem érdekel ps2-re?

csabush
CHEAPERBOY!!!mi van veled ecsém?😄 kéne a getaway... VKI nem tud róla vmit?mert adta ajánlatot azt eltûnt

francia dobozos, angolul is futo Metroid Prime 2: Echoes foliaban 6500ert (GCre)

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Madden NFL 2006 ot keresek , jóó állapotban 1-2 karc belefér de akkor ne legyen ám drága
torrente
Eladó használt ps2-es játékok (mindegyik pal-os):
The Getaway: Black Monday - 2500Ft
Fifa 2004 - 2500Ft
GTA Double Pack (GTA 3 és GTA Vice City) - 9000Ft

A Fifa 2004 lemezén sok felületi, de nem mély karc van, a többi viszont kifogástalan állapotban van, tokban, kézikönyvekkel, térképekkel.

csabush
köszi infot

dinomano
Csabush... Anno nyomtam picit a M.Club1-et, akkor nekem ugy tünt, h. inkabb olyan mint a Midtown Madness PC-re; van benn jopar versenyforma; alapban talan checkpoint racing (amit nem komalok igazan, jobban szeretem a kötött palyat... a M.Clubban (amit nyomtam) volt forgalom+meghatarozott keresztezödeseken kellett atmenned (checkpoint-ok..) + tuningolos a gém; éjszakai mint NFS... IGN-en jobb pontszamot kapott mint NFS:U-k; ahogy elnezem a grafot; szebb is picit...
D.

csabush
Midnight Club 3 milyen játék?NFS Undergroundokat utoléri?mert ha jól tudom tuningolós az is

csabush
az kell!mien állapotban?mert gondolom használt😊

Kaplan
Akkor most nézd meg a privátjaid... Amúgy meg mailt is küldtem, arra nincs kifogás . 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Füzettel, meg eredeti tokkal meg minden baszással? 😛

CHEAPBOY
Privikhez meg fáradt vadóók😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
7000ftért tudnám.

Kaplan
Nekem még 2000 ft volt 2 hónapja <#ejnye1><#hehe><#papakacsint><#vigyor3>
Nem baj, szurkolok, hogy a fiú elvigye.

Kaplan
Rainbow Six Lockdownd? 😄
Most mivan besértõdtél azért nem válaszolsz semmi kérdésemre? 😛

CHEAPBOY
Getawayem van, 1500ft.

deep
Mire is, mire is...nézzük csak:

1.)Megtanulnánk értékelni a játékokat, nem csak del+fikázás lenne.
2.)Olcsóbbak lennének, mert a warezon kiesett jövedelmet magasabb árral kompenzálják.
3.)Nem kéne b@szakodni a tört verziókkal(optikai meghajtók lehúzása, ilyenolyan szenvedések), ami PC-n rémálom, konzolon se épp leányálom.
Lammer
oohize ez most nem az a topik 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Warez jó!!! Mire mennénk nélküle.
Nagyon jól mondod, tiszteletadás céljából szeretném beszerezni. a 2. a 3. és az Acid megvan Origi (remélem a 4 is meglesz 😊), de a fene vigye el ... az 1. nincs bitokomban.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
..hmm..az emuparadise-os angol verzijooo, az nem lenne jo? ...miert szamit, h. eredeti legyen? (mondjuk ilyen jo gémböl tiszteetadas az eredeti peldany... :-D)Jah, még ideirom, h. WAREZ ROSSZ, fuj! :-D Csak h. senkise kösön belém... :-D

megvan németül ... warez rossz, fuuuj, ... és eredetiben kéne mindenképp angolul

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
a warez rossz, fuuuj, de nezd meg az emuparadise.org rom szekciojaban a letölthetö MGS isot...vagy mindenkepp eredeti kell, slickadam?? <#kuss><#taps>

Super Mario
Nem baj, legalább vannak!

Adjatok el nekem angol nyelvû, jó állapotú originál Metal Gear Solid 1-et olcsón, de mán!!!

sp00n
Hello!

Van egy elado Polarium meg SpiderMan2 DS, dobozzal leirassal egyutt, 11000huf-ert.
Igeny szerint tudok melle adni egy DShez valo belelt femdobozos tokot.

😊 Privat ha erdekel.

x360 gamertag: v1ctor777hun

csabush
Szevasztok!
Burnout 3 és Getaway érdekelne a lehetõ legolcsóbban😊

Lammer
mind-mind AAA cim! <#hehe>
azert koszi! <#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok!
Kigyüjtöttem a 950Ft-os GC-s címeket az 576 Onlineról:
BLOODY ROAR
DIE HARD:VENDETTA
KELLY SLATER'S PRO SURFER
RED CARD SOCCER
SHARK TALE
SPYRO:ENTER DRAGONFLY
TONY HAWK UNDERGROUND 2
TONY HAWK'S 3
WHIRL TOUR
X-MEN NEXT DIMENSION
Kaplan
2e-ért megveszem.

deep
Loál, nemtudtam😄
Akkor legyen a 2 együtt 3000😄
Super Mario
Tényleg? De kár, hogy már megvan, és 1444 forintért vettem <#szomoru1>

CrucifX
Def Jam Gamecube-ra 950 forint 576-nal.

deep
Pardon, Darkness😄D
Eternal Darkness...
Champions megadrive-ra volt😄DD