13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• deep
    Fehér DS Lite eladó supercard Lite-al, 512 tf karival, 45-ért vihető.
  • Csacsi
    Eredeti : Lotr: Battle for middle Earth, Dead Rising, írott : Rainbow six, Ghost Recon, Splinter Cell, Oblivion, COD3, GOW, Arcade games.
  • vegytek
    kedv csinálónak egy játéklistát írhatnál
  • Csacsi
    Haverom eladná Xbox360-át. Flashelt, 2 hónapos, 2 eredeti, és 6 írott játékkal. minden gyári tartozék...stb...stb...stb.. irányár 100.000 Ft.
  • JiBBeRiSH
    Eladó/csere GBA-ra Zelda Link to the Past. Doboz+kézikönyv megvan.
    Csere inkább Gamecube-os játékra lenne jó. De szóba jöhet még PS2 vagy DS játék is.
  • Lammer
    kabbe, most lovagoljunk a patchelesen
  • torrente
    Áhá, szóval mégiscsak hazudtál Pinokkió?
  • Blaziuska
    Vennék
    XBOX360 premiumot flashelve hibátlanul,játékokkal ha lehet liveval minden tartozékával dobozában.
    ajánlatokat ide ha lehet:[email protected]
    KöszönömBB
  • adam first
    Eladó Ps2 játékok:
    Getaway 2 Black Monday 3500Ft
    Devil May Cry 2(2DVD) 5000Ft
    Silent Hill 3 4000Ft
    Silent Hill 4 The Room 5000Ft
    Driver Parallel Lines 7000Ft
    A játékok hibátlan állapotúak alig voltak használva,ja igen és a játékok egytől egyig eredetiek..PAL(európai szabvány),kisfüzet,tok.A játékokat postán küldöm ha valakit érdekelnek,érdeklődni a [email protected] lehet.Csere nem érdekel.
  • Inferno
    Eladó egy dobozos Nintendo GameCube lila,1 joy + 1 memoria kártya (chippelt)+ kb 15 játék (Zelda Twilight Princess,Metroid 2,Resi 1 és 4,Starwars 1-2...stb)érdeklődni privátba árba meg egyezzünk !
  • Csacsi
    PS2 slim(chip+fejvédelem) konzol írott, és eredeti játékokkal eladó két kontrollerrel, komponens kábellel. Minden gyári tartozékával. 8mb-os Sony memóriakártyával. Ára : 39.000 Ft. A játékkokról érdeklődj privátban.

Köszi
  • Jagi
    Ne izgulj :)

"Akinek nincs chip a gepeben, az nagyon orul majd ennyiert annak a Dragon Questnek, mert olcsobban nem igazan jut hozza sehol."

...erre csak megjegyeznék vmit: Olcsóbban nem jut hozzá? Drágábban sem :) mert nincs xDDD ahogy Xenosaga is ritka mint a fehér holló és a .Hack-ek is (max kéztől, de találjon olyat aki hajlandó az ilyet eladni^^)
    szóval no para sensei :)
  • Lammer
    es mivan a swapmagices tarsakkal???
    [kotekedik]
    jovanna-jovanna, nezd ahany ismerosom van en total beoltottam oket, hogy jatszanak vinyorol(eredeti gamezosok legtobbje) szal igaz elenyeszo meg mindig, de nem szabad elitelni azokat akik chipesek, mert ugyanugy jatszhatnak eredetivel is(nem beszelve a 3rd party free cuccok tomkelegerol, eleg szeles a ps2scene ilyen teren, es eleg jo dolgok vannak...)... mert mondjuk sonybacsi szarik rank vastagon, hogy europaban kijojjenek az amcsi cuccok ugye...
    namind1, jo tradelest mindenkinek korrekt arakkal
  • Lammer
    burkolt celzasnak vettem :P
    jo amugy most nezem ha lehet igy mondani elbasztam az ervelest... mert a hdloader az mar patchelt, szal nem eredeti... hdloaderbol a hivatalos verzio eleg verszegeny, ezert kell patchelgetni... (hdadvance meg egy gyarilag pathcelt hdloader ami ugyancsak le van maradva!)
    szoval a hdloaderen kivul minden oridzs ps2re
  • torrente
    De, erre gondoltam, hogy csak eredetid van. És ezért minden tiszteletet meg is érdemelsz. Nem is veled vitatkozom, csak egy tényt állapítottam meg.
  • Olcsi2
    Arra nem gondolok. Hogy miert? Mert ezzel egy vagy az 100bol. Kivetel vagy, nem szabaly. Pont ezert nem ertem, mit hoborogsz itt, holott valoszinuleg ugyanugy tisztaban vagy ezzel, mint en. Aki chipel, az 99%-ban a bundleban vett GT4-en kivul csak a Mediaban lat eredetit, aki meg nem chip-el, az sosem fogja az NTSC-s jatekot az otthon vett gepen futtatni. Annak ennyi erovel egy 250 ft-s narancs linkjet is betehetted volna osszehasonlitaskepp, az meg olcsobb, mert csak 100 ft es ugyanugy sz@rt sem er, mint egy NTSC-s DQ8.
  • Attila8805
    Testdrive Unlimitedet keresek.
    Olcsón/vagy Most Wantedre(Bontatlan) cserélném kis ráfizetéssel.
  • Lammer
    es arra nemgondolsz kicsifiu, hogy peldaul nekem minden jatekom legalis ps2re es vinyorol jatszom, mert utalom ha karcolodik a lemez??? nekem marhajol jon a chip(import jatekok, dev mode a chipnel, esmegsokjo dolog)... eleg sok ficsorjet ki is hasznalom...
    toled is megvettem a metal geart, mar landolt is ra a vinyora...
    (barmikor barki atjohet es megnezheti a gepemet... nincs masolt cuccom ps2re, upsz!)
  • torrente
    Én csak annyit tennék hozzá, hogy akinek viszi a gépe az NTSC-s játékokat, az nem a véletlen műve, és annak általában egy dvd árából kijönnek a játékok... mert hamissal nyomja!
  • cenobite
    Tökéletes állapotú Gears Of War-omat elcserélném. Ami szóba jöhet: Viva Pinata, Oblivion, esetleg PGR3+Halo2 kombó.
  • Csabesz6
    ovi
  • Lammer
    meg mindig felhivnam a figyelmedet a kovetkezo 2 mondatodra...
    "Azt azert megnezem, hogyan teszed bele a PALos masinadba az amerikai jatekot... Vagyis beletenni meg csak sikerulne, csak eppen elinditani nem tudnad."

vs
    "Akinek nincs chip a gepeben..."
    nem kell itt a bizit magyarazni, meg kimagyarazni stb... nekem szantad az irnivalodat, sajnos felsultel de nagyon... tenyleg nincs mirol beszelnunk...

ez nem mellveregetes, csakmar disznora unom a lehzuosfajta tradereket... baj, ha nyitott szemmel jarok es nem megyek butan bele a lehuzos arakba??? tudom envagyok a "problemas" fajta aki lat is es nemcsak butan megynitja a piztarcajat!
    gg
    tovabbi jo napot!

ps: (most ezt nem neked irom, hanem altalanossagban, akinek inge vegye magara, de JO EROSEN) szerintem meg inkabb annak kene, hogy lesuljon az arcarol a bor, aki kozel ugyanannyi arban adja a soxor nem is folias gamezait... BLOKK, szamla nelkul... valahogy igy kene kineznie a dolognak SZERINTEM(arkepzes style):

boltban vasarlas szamlaval,ebayrol vasarlas szamlaval >>>
    maganszemelytol valo vasarlas foliasan, ebayen valo vasarlas bill nelkul >>>
    maganszemelytol valo vasarlas hasznaltan, ebayen hasznalt...

csak akkor arcpirito a tortenet amikor a 3ik kategoria es az elso kozott alig-alig van kulonbseg... nah ha nincs igazam, szolj!

gg

• Olcsi2
    Valami ilyesfele mellveregetest vartam.

De nem kell tovabb ragoznom, mert a valaszod minden szava engem igazol, heh, fuggetlenul attol, mekkora betutipust es milyen szmajlikat hasznalsz.
    Akinek nincs chip a gepeben, az nagyon orul majd ennyiert annak a Dragon Questnek, mert olcsobban nem igazan jut hozza sehol. Pont. Es igen, ha valakinek viszi a gepe az NTSC-st, annak is - ahogy irtam - jo viszonyitasi alap az ebay, mert valoban 25 dolcsibol kijon a DQ8.
  • Lammer
    "Azt azert megnezem, hogyan teszed bele a PALos masinadba az amerikai jatekot... Vagyis beletenni meg csak sikerulne, csak eppen elinditani nem tudnad."
    LOOOOOOOOOOOOL
    sorry nalam megy az ntsc... engem halottmod nem erdekel, hogy gipszjakabnak nem megy... (de azert valljuk be, az itthon warezpiacos mentalitasu embereknek igenis nagyszamban csippelt a gepe)
    tehat minek bocsanatot kerni? engem erdekelt volna a jatek... meg tudtam volna venni... le tudtam volna jatszani...
    de ennyiert???
    amikor foliasan 6Kert tudok amcsibol rendelni amit viszi a gepem!
    LOL
    self ownage ismet...
    de sebaj...
  • Olcsi2
    Azt azert megnezem, hogyan teszed bele a PALos masinadba az amerikai jatekot... Vagyis beletenni meg csak sikerulne, csak eppen elinditani nem tudnad. Most megkerlek, hogy nezd meg, mennyiert mennek el a nem platina PALos DQ VIII-ak az angol (!!!) ebayen, szamolj ra biztositott postakoltseget es kerjel bocsanatot, ha van egy kis bor a kepeden. En ezt talaltam, aki kuld Anglian kivul is: http://cgi.ebay.de/ps2-new-sealed-DRAGON-QUEST-JOURNEY-OF-CURSED-KING_W0QQitemZ140088489392QQihZ004QQcategoryZ11321QQrdZ1QQcmdZViewItem

Sajnos a postakoltseget nem biztositottkent adja csak meg, igy nem teljesen fedi a valosagot, de referencianak nem rossz. Annyiban igazad van, hogy kabe 1500el olcsobban talan kijonne onnan. Mentsegemre legyen mondva, hogy en ezt meg anno 14ert vettem, de sosem jutottam el odaig, hogy jatszak is vele, heh.

Persze bocsanatkeres helyett verheted tovabb a melledet, hogy milyen ugyesen talaltal valamit, aminek ugyan koze sincs ahhoz, amit en feldobtam, de ez mar a te dolgod...
  • Lammer
    "az ebay valoban a legjobb referencia"
    legalabb te sem nyomnal self-ownage-et...

lol azert ez durva:
    "Elfelejtettem, folias Dragon Quest 8 (angol, nem platina) 9500"

VS

FOLIAS+ATOMPOWERSELLER+POSTAI BIZTIVEL+PKVAL mindennel sincs 6K!!44

gyerekek nem itt kene a lehuzost jatszani... mert ez verlazito...
    legalabb az internetes forumokon ne... hisz minden lecsekkolhato... az egy dolog, hogy a buta lehuzhato offline mokusokat meg lehet kopaszitani... nade...
  • guardian hero
    Van egy Sims-em is GC-re, ezresért a tied :)
  • JiBBeRiSH
    Akkor sorold már, hogy mit szeretnél eladni, mert van most egy ezresem, aztán kéne még néhány játék.
  • Lammer
    najo tudodmit?
    aladlicitalok...
    Guardian fizet nekem 3 rongyot... es gratisz felassa a kertedet meg lemossa 2 hetvegen a kocsidat...
    igy mindketten "viszonylag" jol jarunk, oke(kompromisszum vazze!)? :DDDDDDDDDdddddd
  • Sir Quno Jedi
    Én megvenném 100Ft-ért, de kérek hozzá ajándék GameCube-ot és egy x360-at PS3 kombóval!
  • guardian hero
    Keményen alkuszol ember, de tisztességes üzletet kötöttünk.
    Tied ötszázért!
  • Lammer
    jah es igen megvettem... htxvm
  • Lammer
    pwned az osszes hasonlo lehuzosnak... #4497

kicsit el kene mar gondolkodni, hogy nem kene feltetlen lehuzni az emberket egy hasznalt jatekert a kozel fullos araert... gg
  • Olcsi2
    Lammer kirohanasat ignoralva... az ebay valoban a legjobb referencia az arak meghatarozasahoz, az a legnagyobb piac, onnan frankon beloheted, mennyit is er a jatek. Sot, en a helyedben egyszeruen feldobnam oda. Pont az elmult harom hetben adtam el en is ket AC-t, 35 es 38 jurokert, igaz, azok meg foliasak voltak. Aztan jo esetben azzal mar siman finanszirozhatod a Baten Kaitost.. ;) - ha meg keresed.
  • guardian hero
    Én 3k-ért bárkinek odaadom az NTSC-s Animal Crossingomat :)
  • Kaplan
    hf fiúk! :D
  • torrente
    Eladó 2 használt, PAL-verziójú 360-as játékomat 4500Ft/db áron:
    Kameo (borító, kézikönyv és játék angol)
    Peter Jackson's King Kong (a játék angol, borító, kézikönyv németül, amit úgysem kell használni, mert egyszerű az irányítása).
    Szerintem mindkettő nagyon szórakoztató játék.
    Átvehetőek Érden vagy Bp-en. Postázást is vállalok. Képet tudok emailben küldeni. Email: [email protected]
    Tel: 06-30-590-4604, Zoli.
  • JiBBeRiSH
    Remélem te is találsz egy balekot, aki odaadja neked 2k-ért.:D
    gl
  • Lammer
    engem nem erdekel mennyiben mennek, 576ban is 4K korul mennek a gamek, de meg ez sem erdekelne... NEKEM ENNYIT ER MEG! pont.

Az, hogy CHEAPBOY kollega is bologat ra az default, hisz o ebbol el, a lehuzasbol... gg

remelem talalsz valami balekot!
    gl
  • CHEAPBOY
    holnap öt után ahogy beszéltük. s köszönöm szépen:)