Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Olcsi2
    Azt azert megnezem, hogyan teszed bele a PALos masinadba az amerikai jatekot... Vagyis beletenni meg csak sikerulne, csak eppen elinditani nem tudnad. Most megkerlek, hogy nezd meg, mennyiert mennek el a nem platina PALos DQ VIII-ak az angol (!!!) ebayen, szamolj ra biztositott postakoltseget es kerjel bocsanatot, ha van egy kis bor a kepeden. En ezt talaltam, aki kuld Anglian kivul is: http://cgi.ebay.de/ps2-new-sealed-DRAGON-QUEST-JOURNEY-OF-CURSED-KING_W0QQitemZ140088489392QQihZ004QQcategoryZ11321QQrdZ1QQcmdZViewItem

Sajnos a postakoltseget nem biztositottkent adja csak meg, igy nem teljesen fedi a valosagot, de referencianak nem rossz. Annyiban igazad van, hogy kabe 1500el olcsobban talan kijonne onnan. Mentsegemre legyen mondva, hogy en ezt meg anno 14ert vettem, de sosem jutottam el odaig, hogy jatszak is vele, heh.

Persze bocsanatkeres helyett verheted tovabb a melledet, hogy milyen ugyesen talaltal valamit, aminek ugyan koze sincs ahhoz, amit en feldobtam, de ez mar a te dolgod...