Gothic 1
  • ity
    Beco: 3-tól 10-ig?
    Ezt már akartam is kérdezni, de mindig elfelejtettem. Mit lehet a 3-ashoz hozzárendelni, mert nekem biza csak a 4-stől rendeli hozzá a rúnákat (scrollokat).
    A múmiás-nem kijelzős-átkutatós dolog így már világos, köszi. Megyek is vissza átkutatni őket, hátha lesz ott vmi hasznos cucc :)

Ez a 4-es találkozó megvolt, sikeres küldetés, megkaptam xp-t stb. Az emberek (Miller, Diego) mégis ugyanott vannak ahol akkor voltak mikor szóltam nekik, hogy menjenek a mítingre. Ez normális?

Jah, meg egy szivatás, Scorpion aki ugye kiköltözött a kisházba a vadász mellé (nem tom már a nevét) annál volt egy heavy crossbow, nem vettem meg mert nem volt elég dex-em hozzá (gigasüti kétkezes kard is volt de ahhoz sem volt elég str-em). Azóta szintet léptem rágyúrtam dex-re, visszamentem megvenni a heavy crossbow-t és már nem volt nála (a kétkezes gigasüti kard sem). Ergo, dex-et elpocsékoltam, és nem lett jobb fegyverem (mentés nincs, hülye voltam) :)
    Következtetés: ha bárkinek van lehetősége megvenni vmi jó cuccot, ne habozzon, mert így járhat mint én :/