3672
Gothic 1
  • ity
    FREAK: már emléxem, azt én is kiszedtem (meg mondjuk szinte mindenhonnan, mindent) mert master zárnyitogató vagyok :))) Csak már eladtam azt a bőrt azóta.
    Amúgy templar akkor lettem (mert ugye azóta már az vagyok, 14-es) mikor kinyírtam lent a bányában az anya minecrawlert és visszavittem a cuccost a varázslónak.
    Megkaptam új köntösömet is, viszont a kétkezes fegyver hasznmálatot még most sem tanítják meg :((( Pedig már nagyon kéne.
    Lehet hogy nem is tanítják meg addig, még az egykezesből nem mester az ember? Vagy hogy megy ez a dolog?

Breki33: ha nem mondod mi a kérdés akkor hogy segítsünk? :)
  • Hmuda
    Ki tudja, hogy honnan lehetne leszedni RIP-hez patchet, mert már kibaszottul idegesít, hogy állandóan kilép szabálytalan művelettel.
  • Breki33
    azert a kezdonek is segithetnetek :(
  • ity
    Megnéztem, nem tanít meg a new camp-es, csak ha belépsz hozzájuk. Mondjuk logikus is, mert ellenséget minek tanítana. :)
    Annak viszont örülök, hogy lehet kasztot váltani, jól jöhet majd később a jég vagy a tűz varázslat is :)
    Trollokat még nem láttam, pici vagyok én még ahhoz, aki a swampsharkok elöl is elfut :)
    Viszont az old camp kastélyból elloptam (talán egy ládából, már nem emléxem) egy troll bőr-t (szőrt) ami 300 ore-t ér. Ha ezt az értéket összehasonlítom, hogy a prémekért mennyit ad általában (100 a legdrágább eddig) akkor ki lehet következtetni az erejét egy trollnak aminek a prémje 300-at ér :)))
  • ity
    FREAK: mivel újrakezdtem és most nem shadow vagyok hanem novice én is így majd segíthetsz ha elakadok ;D
    Amúgy szerintem meg fogjuk tudni tanulni a kétkezest is de csak akkor ha sikerül templárrá válnunk (shadowknak guardá, rogueoknak mercenaryvá). Szerintem ez így működik, de majd úgyis kiderül ha elérjük azt a szintet.
    Az viszont most nagyon bejön, hogy már second circle varázslatokat is nyomathatom fejből (rúnáról, nem scrollról) pedig még csak 10-es szintű a karim.

Jah igen, és ha kemény ellefélre vágysz aki tartósan ellenáll neked, akkor menj a swampshark-okhoz :))
  • Atomy
    >>>peter31
    HELP!!! Elárulnád a Kange ftp címét(esetleg jelszó) is?
  • kozso
    Köszi, megpróbálom.
  • kozso
    Mi a rákkal lehet felvenni a CSÁKÁNYT a legelején?????????????
  • peter31
    Media Markt!

A viccet félre téve a Kange ftp-n az első cd ott van már.
  • I.C.ram
    valaki mondjon mar ISO cimet!!!
  • ity
    Beco: ez a game nagyon nem abba a típusba tartozik amiben meg lehet állni csak úgy, hogy nem piszkálni semmit :)))
    Mind1, az új karakterrel majd "okosabban" megyek picit. Amúgy ezzel az új karival pl most találtam egy hegyoldalba ágyazott fickót az old camp mellett. Adott xp-t mert megtaláltam a barlangját (meg persze jól lenyúltam a láda tartalmát is). Másik karakterrel ezt észre se vettem ezt a helyet :) Szal lesz még itt meglepetés.

Jah, igen, egy kérdés: ha most megint csatlakozok pl shadow-nak, majd később guard-nak, akkor még később van lehetőség "átkeresztelkedni" pl mercenary-vá? Mert ha nincs akkor lehet inkább oda csatlakozok eleve :)
  • ity
    Rincewind: nem hiszem, hogy sok ember neki állna játszani egy rpg-vel ha nem angol lenne ;)
    Természetesen azzal nyomjuk (szerintem mindannyian). Amúgy gondolom van konkrét vége a játéknak, de az nem 2 perc míg végignyomja az ember, még akkor sem ha nem kalandozik el hanem végig fut a küldetéseken :)

Ehhez az Old Mine-os dologhoz lenne egy kérdésem. Mivel ugye zárva volt és most újrakezdtem, gondoltam addig nem megyek le még nem leszek elég tápos. Igen ám, de az egyik küldetés ott van lent, vmi listát kéne felhozni vmi hárombetűs fickótól. Most ha megint lemegyek és bezárják idegbajt kapok, ha meg nem megyek le nem tudom elhozni a listát :) Na mind1, most úgy sem akarok egyből csatlakozni az Old Camp-be (pedig már megvan a támogatás mindenkitől, csak ez a lista hiányzik).
  • Breki33
    Sziasztok

Tegnap kezdtem el jatszani a Game-val

Nagyon tetszik, de most elakadtam.
    Eljutottam a egy varba ahol mellemszegodott a MUd de a belso reszbe nem engednek be kint meg vagy megtamadnak vagy ha elindulok valasmelyik uton egy szorny elobukkan es secperc alatt elintez.

Hiaba hasznalom a kardot a hatamba kerulnek es pillanatok alatt vegem.

Itt olvasom hogy nektek nagyon megy legyszi segitsetek.

Lejebb kicsivel milyen vegigjatszasrol volt szo?
    Erosen erdekelne.
    Ennek a jateknak nem keszul magyaritasa?
  • Rincewind
    Kösz! Elolvastam és tetszik! Lenne pár kérdésem:
    Van a járéknak konkrét vége vagy csak akkor, ha megunod? Mekkora bejárható terep? Ez most olyan, mintha egy MMORPG-t single playerben játszanál? Megjelent már az angol verzió?
  • Rincewind
    Volt ennek a játéknak valami leírása PcGuru-ban, mert nincs kedvem végignyálazni 300 hozzászólást, hogy némi képet kapjak róla??? :)
  • ity
    hiba: skill pontokat nem csak szintlépésnél kaphatsz, van hogy simán ad vki egy küldetés teljesítéséért, amúgy gomeznek lehet össze vissza hazudozni a kapcsolatokról, csak a sorban a legelsőt (nevétre nem emléxem már) azt ne akarjad beadni neki, a többit elhiszi és befogad :)

FREAK: a bányával úgy néz ki én is beszoptam (11-es shadow) de én nem barangolok, inkább kezdek újat, most már több tapasztalattal :)
    Amúgy nehogy azt hidd bárkit leversz olyan karival, (picit azért barangoltam én is) és ilyen goblin warriorok körbefogtak 4-6-an és mozdulni is alig bírtam :)

• I.C.ram
    nagyon kene nekem :((
  • I.C.ram
    :((
  • I.C.ram
    sajna nem mukodik nekem se :(
  • I.C.ram
    nekem is nehez gyermekkorom lesz ha nem mondjatok el hogy honnan szedhetnem le a teljes ISO-t.. :(( :))
  • Wenik
    Szintlelesnel kapsz 10 skill pontott azzal gazdalkodhatsz :)
  • colos
    Thanks!
  • colos
    Skacok!

Biztos láma kérdés lesz de mivel tudom felvenni a tárgyakat a földről ?

colos
  • I.C.ram
    valali feltudna rakni nekem legalabb az elso CD-t a 9-estol mert lemaradtam :((
  • zord
    OFF

...toccsetek a
    http://rmarma.zona.hu/Photoshopv601.htm
    ...-t le hamar...

ON

megegyszer kosz FREAK, sziasztok.
  • zord
    zord keszen van...

Haalaas koszonet eerte!

• zord
    igen
  • zord
    16-18-ig kellene maar csak....
  • zord
    igen
  • ska
    én befejeztem mindent
  • ska
    freak
    Ha intézell valamit akkor irj nekem emilt
    [email protected]
    en is sokat tudok feltölteni
    csak pont ezt a gamat ne tudtam megszerezni
    de azert en 0 dayes vagyok
  • I.C.ram
    hat az jo lenne mert kene a GOTHIC :P
  • ska
    jo ez a szerver csak kár hogy 100 mb a limit
  • ska
    ok
  • zord
    33-at is leszedheted, keesz.
  • ska
    mar csak a 21 22-t
  • ska
    freak még tötök kb 20 percig.
    És MINDENT NAGYON KÖSZÖNÖK!!!!!!
    ISTENCSÁSZÁRKIRÁLYVAGY
  • zord
    nekem 21-26-ig keesz,
    ...majd kellene meg a 16-20, es a 33-35 fajlok.

kosz, varok turelemmel.
  • ska
    21-24 ig ne töröld
  • zord
    valami fejlemeny? (uj file...stb... :)