Gothic 1
  • ity
    Beco: ezt nem értem, mit nem jelez ki mint a többinél? Azt hogy olyan a flaska ami statikusan növeli az adott tulajdonságot, vagy mit? Amúgy találtam (loptam) már pár ilyen italt, de azok kiírták, hogy melyik mire jó (bár egyik sem a múmiáktól volt). Sőt múmiákat eddig csak az ork barlangban láttam (ahova a templarok lementek megnézni a helyzetet, nekem meg utánuk kellett menni helyzetjelentésért) de azok a múmiák nem mozogtak, és nem volt náluk semmi. Vagy csak én voltam megint béna? :)

I.C.ram: összesen 4 támogatót kell összeszedned akiknek a megítélése pozitív lesz. Ezt Diego mondja el, hogy melyik shadow van veled megelégedve és melyik nincs. Akiknek a küldetését teljesítetted azok melléd állnak, akiknek nem azok nyilván nem (sőt, mint mondtam mínuszba is lehet menni, azzal hogy kihívod az arénában az embereket, mert ezt pofátlanságnak könyvelik el). Tehát amég nincs 4 támogatód, addig nem fox tudni Thorussal mást beszélni mint amit most.
    Amúgy a sneak-et alapból az "A" billentyű aktiválja. Arra meg már nem emléxem sajnos hogy a pickpocketing feltétel volt-e a kastélyba való bejutáshoz.

hiba: igen, vannak ilyen ládák, ajtók. De mint Atomy is mondta a megfelelő kulccsal kinyitható mindegyik, csak meg kell keresni őket. Általában a küldetésekhez való ládák ilyenek (azért van kivétel).

Jah igen egy apróság. Ha végképp nem megy a dolog, nem muszáj shadow-nak lenni :)
    Mondjuk én nem is akartam, így mikor már bejutottam a kastélyba (küldetéseket akkor is meg kell csinálni a 4 támogatóhoz) odaadtam Torrez-nek a tekercset (persze kiraboltam az összes ládát a kastélyban :D) és leléptem anélkül, hogy beszéltem volna Gomezzel. Irány a swamp camp, meggyőztem a baal papokat a hűségemről és oda csatlakoztam novice-nak (most meg templar). De akár ugyanezt el lehet játszani a new camp-be is, elmenni rogue-nak (majd mercenarynak).