Gothic 1
-
A The Day Before-t nem lőtték le. Pont az a lényeg benne, hogy ami kijött az egy vicc volt. Hányan ették meg? Hát első helyen volt azon a steam wishlisten, amin a G1 remake most a 27. Ebből fakadóan sokan. Nagyon sokan.
A vélemény nem lehet soha sem ostoba, te vagy buta, mint a tök, ha ezt sem vagy képes felfogni. A vélemény szubjektív, az én véleményem eleve nem is az volt, hogy nem jön soha ki vagy szar lesz, hanem hogy talán nem a megjelenés ELŐTT kellene making of videókkal szarakodni, hanem azután. Pont mint a PoE esetében volt, amit te hoztál fel példaként egyébként. Ez a vélemény neked nem tetszik, ezért hisztizel itt már napok óta, mint a fürdős kurva. Ezt magaddal beszéld meg inkább, ne velem. A frusztrációidat meg egy orvossal.
"himihumi kamufejlesztő Mytona-t a THQ Nordicca"
A THQ Nordic nem fejleszt semmit sem, ők a kiadók. A Fntastic volt a the day before fejlesztője. A G1-t szerző Alkimia tudomásom szerint szintén nem rendelkezik túl rózsás pedigrével. Ennek ellenére nem gondolom, hogy nem fogják kiadni, de ugye a fntastic is megcsinálta a játékot, csak aztán milyen lett a végeredmény. Ezt meg majd meglátjuk, ha kint lesz.
A THQN mint kiadó sem túl pozitív előjel, de ezt már leírta Fred előttem. Azt nem tudom, hogy hogyan lett az Alkimiából Northrop Grumman, de ezt majd biztos megmagyarázod :) Bár ha magát a véleményt sem sikerült megértened, akkor azért vannak kétségeim, hogy ez menni fog.
"A VBL lelőtték? Nem."
Le. Mármint egyszer már lelőtték. Aztán újrakezdte egy új brigád, a the Chinese Room ezúttal. Nulláról. De igen, a projektet, amin még MCA dolgozott azt lelőtték szépen teljesen.