Gothic 1
-
Jujj, megbántott a véleményem, cicamica? Eleve azt se érted, amit olvasol, akkor nem tudom minek járatod a szádat? Tanulj meg olvasni előbb,aztán gyere vissza. Kinek a nevében alkotok véleményt máséban, ha nem a magaméban? Mit nem értesz azon, hogy ami a kommentben van az az adott ember saját véleménye. Akkor is, ha neked nem tetszik. Hisztikézhetsz, ha akarsz, ettől ez még így marad. Miattam aztán azt szopsz be, amit szeretnél, steam whishlist top 27 meg miazisten külön vicc, amikor itt volt a The Day Before, ami talán első helyen is volt azon a wishlisten, aztán meg mi lett belőle. Te ebből se tanultál, oké.
A bloodlines 2 mint jó példa? Wtf ... Akkora vaporware, mint a ház. Amit elsőnek kiadtak promót, annak semmi köze ahhoz, ami talán valamikor majd kijön. Közben vagy kétszer váltottak fejlesztőt és kezdték az egészet az elejéről. Tudod mit nem csináltak? Making of videot. Inkább tolják a klános promókat, aminek mondjuk értelme is van.
Ha visszaolvasod a kommenteket, akkor látni fogod, hogy én a gothic 1-2 eredeti megjelenésénél is itt voltam és kommenteltem. Te hol voltál? Na, oda húzzál vissza szépen kicsicsillag. Puszi.
"Pillars of Eternity"
A játék mikor jött ki? A Road to Eternity making of video meg mikor? Érted már?