Gothic 1
  • militavia
    Annyira cuki, amikor más nevében alkotsz véleményt. Nekem nagyon is komoly értékkel bírt a videó. Láttam azt, hogy mi lesz. Komoly cucc, az lesz. Engem ez győzött meg, hogy day 1 megvegyem és ne várjak akcióra, semennyit. Szerinted én vagyok az egyetlen ilyen user? Ez szerinted mekkora többlet bevételt generálhat? Került az egész videó talán a cégnek 120 munkaórájába, cserébe, ha csak párezer ilyen iser van, akkor a bevételért megérte ez. Sőt, lehet hogy olyan is megveszi ez alapján, aki eddig nem akarta. Konkrétan kapitális hibának tartom, hogy nincs kint az előrendelhetőségi lehetőség. Mert én ezért már most is fizetnék. Pedig a WARNO bétát leszámítva tudod mi volt az utolsó alkalom, ahol előfinanszíroztam? A Pillars of Eternity kickstarter még 2013 táján...

Egy ennyire végstádiumban levő projektet nem lőnek le, ami a Steam wishlistelt lista TOP100 felső részében van.
    Egészen pontosan a 27. helyen.

Elég szép pozitíció egy olyan alkotástól, ami anno egy főleg kelet-európai RPG rétegjáték volt. Amerikában a Gothic lényegében ismeretlen, de még UK-ban is. Így nyom le olyan címeket, mint egy Last of Us 2 remastered, ami egy világszintű hit volt ugye 19 évvel később. Igen, majd pont lelövik a projektet. Viszonyításképpen, az itthon állandóan felszopott HoMM3 utódja, az Heroes of Might & Magic: Olden Era csak a 71. helyen van. Fable az 58. helyen, ami anno mainstream RPG volt. Egyik nincs közelében sem a Gothic 1 remaknek. Baszki a mindenki által várt és anno szintén szénné szopott Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ következő része és a következő DOOM-mal van egy ligában.

Igen, majd pont lelövik...

(Kontrasztnak meg legyen ott a foshuzatos raklapszer GTAIII remaster. Azt inkább kaszálni kellett volna.)

Fogalmazzunk úgy, hogy nem követed az eseményeket, nem érted a miérteket, de osztod az észt. Ha kicsit karcosabban fogalmazok, akkor meg simán buta vagy.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.02.12. 13:15:45