Gothic 1
-
linimil #3553 Üdv. Nem rég raktam fel a játékot, még bőven az elején járok. Amíg leértem a táborig addig, minden egyes lényt simán letudtam verni. (még 1 goblin is volt bár, még fogalmam sincs melyik lény számít erősnek a játékban). Na most ott tartok, hogy beakarok menni abba a barlangba, ahol a halott őr van(nek?). Előtte 3 biztosan könnyen leverhető ellenfél.(ilyen disznó szerű) Na egyik este ezeket simán elintéztem, bár félig levették az életem. Aztán a táborban elvertek mert, nem fizettem bloodwynnek. Ezek után nem mentettem el. Miután ma is játszani akartam vele egymásután 3x aláztak be azok a lények 3an. Na eddig jó volt az ha oda futok és hamarabb csapok, most már nem jó. Ha várok hogy ő jöjjön, akkor megcsap hamarabb, és volt olyan hogy 3x is megtudodd egymás után. Na eddig úgy vettem észre ha gyorsan nyomom a balra-jobbra támadást akkor tudok úgy csapni, hogy ne tudjanak visszaütni. De most csak 2 ilyen csapás sikerül utána tuti megüt. Kérdés hogy én voltam béna, vagy teljesen máshogy álljak hozzá a játékhoz?(Értem én itt hogy most inkább még szerezzek jobb ruhát, meg fegyvert?)