Gothic 1
  • ity
    hiba: Thorus NEM tanítja a kétkezes fegyverhasználatot, (most jövök ki a játékból) sőt ő semmit nem tanít, ő csak egy kapuőr :)
    Az a gáz, hogy van 40 tartalék skill pontom és nem tudom megtanulni a kétkezes fegyverhasználatot, végigjártam az összes embert aki ilyesmivel foglalkozik. Most viszont, ahogy írom ezeket a sorokat, lehet ez a baj ... szal nem tanultam meg még az egykezes használatát sem. Lehet addig nem is fogják megtanítani még nem leszek egykezes fegyver mester? Beco: erre miért nem válaszolsz? :(
    De mintha vki korábban írta volna, hogy ez nem feltétel (had ne keressem vissza ki volt, de ilyesmit mondott itt a forumon az biztos).
    Na mind1, most megyek és kipróbálom, hátha ...
    Jah, másik meg, hogy crossbow használatot tanító embert se találtam eddig :|
    Lehet azt is csak akkor tanítják ha már bow master vki?
    Ez elég sok "elpazarolt" skill pontot jelentene, amit értelmesebben is el tudnék költeni :/

Atomy: a fickó csak akkor megy veled ha már megkaptad rá a küldetést (magyarul azt, hogy el kell vinned). Ha ez megvan akkor már csak Dusty-val kell beszélned és mondani neki hogy elkíséred a swamp camp-be. Lényeg, hogy azon a kijáraton menj ki vele amelyiken mondja, mert ez a nem mindegy! Már nem emléxem fejből de azt hiszem a déli kijáró volt a jó, ott kifizeted az őröket és kész. Ha mégsem a déli a jó, akkor logikus, próbáld a másikat. De persze legjobb ha elolvasod a küldetéseknél, hogy melyik oldalon mehetsz ki Dusty-val.

Beco: Lassan kezd tényleg kibontakozni a dolog (vagy éppen összekeveredni?:D)
    Chapter 3. Y'berion esete (bejátszott anim éjféltájt) Nem lövöm le én sem a poént, mert tényleg úgy jó a játék. :)
    Lényeg, hogy hatalmas game, egyre jobban tetszik a fordulatok miatt :)
    Kiváncsi leszek mi sül ki az egészből.
    Egy biztos, régen játszottam ilyen jól megírt történetű és játékmenetű játékkal. Talán a 386-os időkig is vissza kell menni a Betrayal At Krondorig, hogy vmivel egyáltalán össze lehessen hasonlítani a játékélményét ennek a gaménak.

Ez abból is látszik, hogy hány óra van, most megyek aludni ;)