3672
Gothic 1
-
#40 Hát szép is lenne , ha végig lehetne nyomni 2-3 nap alatt mint egynéhány újabb fps-t vagy pl. mint a Max Payne-t .Ez a játék nekem nyugtatólag hat , főleg amikor az old camp-ben bemegyek egy bányász házába , erre ő is utánnam jön loholva ( fenyegetően morogva rám , csak tudnám miért , hisz nem akarok neki rosszat ) , majd bent szépen legyakom .Tanú senki , így hatása nincsen a környezemre és van egy jó kis pihenő házam , ahol végre aludhatok is . -
#39 elvileg kaland/rpg, nem akcio vagy kvék szintű hentelés.. :D
amugy nem tűnt rossznak, de asszem kell neki 1-2 hét, vagy talán több is, mire végigér rajta az ember, igy egyelőre várolistára tettem a játékot. -
#35 Ez mégis milyen game? Belsőnézetes RGP? -
Trespasser #34 Német nyelvű teljesen.
És csak 800*600 felbontáson jáccottam.
Még ez alatt is akadozott...
De csak akkor amikor a városba mentem.
Pedig nem rossz a gépem. -
#31 nekem meg megkene szereznem valahonnan de seholse talalom :(( -
#28 Nemet verzio????? nemet nyelven????? -
Trespasser #27 Szeva!
Nektek akadozik a játék?
Nekem is a német verzió van meg de akadozik amikor a városba megyek!
Úgy akad hogy elmegy a kedvem a játéktól!
-
#25 Na .
Majd ha unatkozok , akkor készítek ide egy billentyűzet leírást , hogy mit hogy kell , milyen helyzetben nyomogatni ( csak mert megcsináltam , mivel nekem is gondjaim voltak az egyes cselekvési módokkal ).
Csak persze előbb letöltöm a rip-et .De ha esetleg tényleg gázos , akkor sincs vész , mert már "megrendelhető" az ISO is . -
Viking #22 Na mondja meg nekem valaki, mielott meg nagyon duhos leszek, hogy hogy a ****ba kell a ladakbol kiszedni a cuccot, meg a fegyvert a kezbe venni? -
M.A.D. #15 Figyelj! Nekeme ez a game megvolt úgy 4 hónapja kb. Csak a movie hiányzott (RIP GERMAN!!!), így is 850MB volt. De nekem mindíg kiakadt az elején. -
#14 -
#13 Majd kiderül ... de te nem a 0dayftp topic-ra gondoltál esetleg !? -
#12 A rip állítólag instabil lehet. Vagy mi.
Címek a 0-day ftp topicban, a letöltésről ennyit :)
-
#11 OK !
De csak szombaton lehet róla szó .Holnap nem leszek itthon egyáltalán . -
#10 valaki mondjon letolesi cimet pls! vagy Skorpio nem tudnad majd feltolteni valahova ha vegeztel a letoltessel? -
#9 Mindenesetre a grafika az valami eszméletlen szép lett ( szerintem ) .Milyen lesz akkor a 2. részben , mert hogy lesz !?
PC-DOME
2001. június 9.
Készül a Gothic 2
Készül a Gothic 2, mely a csak németül megjelent szerepjáték folytatása lesz. A Gothic egy külsőnézetes akció-, szerepjáték volt, nagyon szép részletes 3D-s környezettel, élethű karakterekkel és csak német nyelvvel. Most indult egy petíció is, mely az eredeti Gothic angolul való megjelentetését akarja elérni. A petíció itt érhető el. -
Mester #8 LEhet hogy csak vírusos a gépem és azért van:))
DE játszok vele és érzem milyen jó lenne multiban. Nézegetem a játékmódokat és nincs multi:(((( -
#7 Jahh tényleg király a game .
Napszak , időjárás változás , az állatok éjszaka pihennek , stb ... Él az egész világ .Még nem töltöttem le a rip-et , de szombaton megteszem és akkor véleményt mondok erről a win.-be való kilépésről .Csodálkozom , hogy még más nem fedezte fel magának ezt a game-t , pedig nagyon király játék lett . -
Mester #6 Mindet egy azon percben:) -
Mester #5 Hát ez tényleg az:))
Én még a wcről töltöttem le.(tényleg jó lenne egy jó warez oldal, most külföldi oldalakat se tudok olyan igazán jókat)
És nekem eddig tényleg nagyon tetszik. -
#4 amikor meg irtam az elozo beszolasod nem is volt ott :)) -
#3 ez kiraly egyszerre irtunk :)) -
#2 honnan lehet mostanaban letolteni ezeket a jatekokat amik nem tul regiek sot kifejezetten ujak! mert ugye a Warezcenter nem nagyon hasznalhato :((( kene mar megint egy ustokos warez oldal -
Mester #1 Kiványcsi vagyok kinek mi a véleménye a játékrók.
ÉS arra, hogy akinek a tip van meg csinál-e néha olyat hogy kilép a windowsba??
Szerintem jónak indul a játék azt viszont nem értem, hogy egy ilyen játékhoz miért nem csinálnak multiplayer részt:((??