3672
Gothic 1
  • skorpio7
    Hát szép is lenne , ha végig lehetne nyomni 2-3 nap alatt mint egynéhány újabb fps-t vagy pl. mint a Max Payne-t .Ez a játék nekem nyugtatólag hat , főleg amikor az old camp-ben bemegyek egy bányász házába , erre ő is utánnam jön loholva ( fenyegetően morogva rám , csak tudnám miért , hisz nem akarok neki rosszat ) , majd bent szépen legyakom .Tanú senki , így hatása nincsen a környezemre és van egy jó kis pihenő házam , ahol végre aludhatok is .
  • EqUiNoX
    elvileg kaland/rpg, nem akcio vagy kvék szintű hentelés.. :D

amugy nem tűnt rossznak, de asszem kell neki 1-2 hét, vagy talán több is, mire végigér rajta az ember, igy egyelőre várolistára tettem a játékot.
  • Lacc
    Ez mégis milyen game? Belsőnézetes RGP?
  • Trespasser
    Német nyelvű teljesen.
    És csak 800*600 felbontáson jáccottam.
    Még ez alatt is akadozott...

De csak akkor amikor a városba mentem.
    Pedig nem rossz a gépem.
  • I.C.ram
    nekem meg megkene szereznem valahonnan de seholse talalom :((
  • I.C.ram
    Nemet verzio????? nemet nyelven?????
  • Trespasser
    Szeva!

Nektek akadozik a játék?
    Nekem is a német verzió van meg de akadozik amikor a városba megyek!
    Úgy akad hogy elmegy a kedvem a játéktól!
  • skorpio7
    Na .
    Majd ha unatkozok , akkor készítek ide egy billentyűzet leírást , hogy mit hogy kell , milyen helyzetben nyomogatni ( csak mert megcsináltam , mivel nekem is gondjaim voltak az egyes cselekvési módokkal ).
    Csak persze előbb letöltöm a rip-et .De ha esetleg tényleg gázos , akkor sincs vész , mert már "megrendelhető" az ISO is .
  • Viking
    Na mondja meg nekem valaki, mielott meg nagyon duhos leszek, hogy hogy a ****ba kell a ladakbol kiszedni a cuccot, meg a fegyvert a kezbe venni?
  • M.A.D.
    Figyelj! Nekeme ez a game megvolt úgy 4 hónapja kb. Csak a movie hiányzott (RIP GERMAN!!!), így is 850MB volt. De nekem mindíg kiakadt az elején.
  • Dikkma
  • skorpio7
    Majd kiderül ... de te nem a 0dayftp topic-ra gondoltál esetleg !?
  • Dikkma
    A rip állítólag instabil lehet. Vagy mi.
    Címek a 0-day ftp topicban, a letöltésről ennyit :)
  • skorpio7
    OK !
    De csak szombaton lehet róla szó .Holnap nem leszek itthon egyáltalán .
  • I.C.ram
    valaki mondjon letolesi cimet pls! vagy Skorpio nem tudnad majd feltolteni valahova ha vegeztel a letoltessel?
  • skorpio7
    Mindenesetre a grafika az valami eszméletlen szép lett ( szerintem ) .Milyen lesz akkor a 2. részben , mert hogy lesz !?

PC-DOME
    2001. június 9.

Készül a Gothic 2

Készül a Gothic 2, mely a csak németül megjelent szerepjáték folytatása lesz. A Gothic egy külsőnézetes akció-, szerepjáték volt, nagyon szép részletes 3D-s környezettel, élethű karakterekkel és csak német nyelvvel. Most indult egy petíció is, mely az eredeti Gothic angolul való megjelentetését akarja elérni. A petíció itt érhető el.
  • Mester
    LEhet hogy csak vírusos a gépem és azért van:))
    DE játszok vele és érzem milyen jó lenne multiban. Nézegetem a játékmódokat és nincs multi:((((
  • skorpio7
    Jahh tényleg király a game .
    Napszak , időjárás változás , az állatok éjszaka pihennek , stb ... Él az egész világ .Még nem töltöttem le a rip-et , de szombaton megteszem és akkor véleményt mondok erről a win.-be való kilépésről .Csodálkozom , hogy még más nem fedezte fel magának ezt a game-t , pedig nagyon király játék lett .
  • Mester
    Mindet egy azon percben:)
  • Mester
    Hát ez tényleg az:))
    Én még a wcről töltöttem le.(tényleg jó lenne egy jó warez oldal, most külföldi oldalakat se tudok olyan igazán jókat)
    És nekem eddig tényleg nagyon tetszik.
  • I.C.ram
    amikor meg irtam az elozo beszolasod nem is volt ott :))
  • I.C.ram
    ez kiraly egyszerre irtunk :))
  • I.C.ram
    honnan lehet mostanaban letolteni ezeket a jatekokat amik nem tul regiek sot kifejezetten ujak! mert ugye a Warezcenter nem nagyon hasznalhato :((( kene mar megint egy ustokos warez oldal
  • Mester
    Kiványcsi vagyok kinek mi a véleménye a játékrók.
    ÉS arra, hogy akinek a tip van meg csinál-e néha olyat hogy kilép a windowsba??

Szerintem jónak indul a játék azt viszont nem értem, hogy egy ilyen játékhoz miért nem csinálnak multiplayer részt:((??