Gothic 1
  • htr93
    Izé. ok, ez bejött, kössz, azaz nem, mer nem sarokban volt, hanem egy, na jó tulajdonképpen sarokban, de oda gy kellett felmászni. icsit már idegesít hogy mindig megakadok. tudnátok segíteni? a játéknak a végén tartok, a 4-5 sámánból már 2őt kinyírtam, a 2sodikhoz úgy juthattam el, hogy megnyomtam egy gombot, erre kőoszlopok " ugrálható magasságba kerültek, és" így egy teraszra étem, ahol egy alagút, a végén egy őrzővel, és egy kőkapu, elötte egy őrzővel várt. kinyírtam a zőrzőket, bementem a kőkapuba, és leugrottam a tüskékbe, megnyomtam a gombot, visszaugrottam, aztán kimentem és elindultam az alagutban. egy nagy terembe érkeztem, ahol egy terasz várt, őrzővel persze. leütöttem, és lementem a "lépcsőn" ami tök sík, namindegy. uetána egy terembe érkeztem, ahol 3 helyre tudtam menni.a bal oldali egy nagyon magas kő fal, benne egy ráccsal asszem, de lehet hogy nem. a középső egy boltív, a terem ott folytadódik tovább, és a 3dik ugyanaz mint az első, de oda nemtudok bemenni. ha bemegyek a baloldaliba, akkor ott a padló csupa vér és tele van lyukakkal a föld. van 1 kapcsoló. ha ezt megnyomom, akkor felemelkedik egy a rohadt nagy ajtók közül. itt kb 10 m magasan van egy sör(Bugveszély?!)és egy csontváz,ami nem mozog mellette van pia, tekercs, fegyó.a középső bolív alatt ha átmegyek naggyából ugyanazt látom mint a másik oldalon. csak itt van egy rács.+2 crawler +egy buznyák baal. persze legyakom mindet, és akkor mi?t csináljak??
    CSodálatos bibliám szerint 3 gombot kéne megynomnom. asszem nagyon szar ge yvégigjátszás