Gothic 1
  • Hawk06
    Van egy olyan nem is tudom milyen küldetés.Szóval úgy van hogy a saját expedicióim során rábukkantam arra bástyára ott a lerobbant monastery(vagy mi) közelébe egy szikla szélén a tengernél.A bástya belsejében van egy alagut ami kivezet a tengerbe.Biztos menekülő alagut volt de ez nem lényeges.Szóval ott az alagutban megküzdöttem egy halom csontváz arcal :) és egy csontváz mágussal is akinél volt egy ősi könyv(vagy mi).Az a lényeg,hogy azt amikor elolvasom akkor ír egy bejegyzést a küldetésekbe,egy rejtvényszerüséget.Ha jól emlékszem valami olyasmi hogy: "A bölcs mindent átgondol mielött nekikezd a következő küldetésének."még ír valami kiválasztottról ott valamit ha jól emlékszem és valami magyarázatot.Na,az összes dologból az a végkövetkeztetés,hogy a könyvnek van egy másik része,még egy példány és abba a következő utravezető...és igy tovább.De én az ....(cenzored)-ba se kapom sehol azt a másik könyvet.Szóval ha valakinek ismerös a story vagy esetleg sikerült a végére járjon az légyszi irjon!