Gothic 1
-
Amit az előző hozzászólásomban írtam, azt úgy olvastam vhol.
Úgy rémlik, amikor én a szektásokhoz csatlakoztam, a Minecrawler királynő megölése után megvettem a könnyű templomos vértet, de ahányszor néztem, ezután sosem tudtam megvenni a "novice's armor"-t.
Most viszont az rpgdot.com-on találtam egy lehetséges magyarázatot rá h. miért nem tudtam megszerezni:
"Don't become a templar after you defeat the minecrawler queen. Instead give the eggs to Colm and then get the almanac, if you haven't already, and give that to him as well. After the invocation and chapter 3 starts, you can buy heavy novice armor from the guru at the swampcamp enterance."
Ezek szerint nem szabad megvenni a könnyű templomos vértet amint van rá lehetőség, hanem a királynő megölése után előbb (persze csak ha szükségét látod) megveheted a "novice's armor"-t. Vagyis ha előbb a templomos vértet veszed meg, nem kaphatod meg a másikat utána.
Érdekesen hangzik. Vki kipróbálhatná. :)
Tegyük hozzá a "novice's armor"-nál jobb a könnyű templomos vért (igaz, nem sokkal, csak fegyverek ellen ad 5-el többet), de ha gyűjtöd a vérteket, v. érdekel hogy áll a főhősön, akkor érdemes beszerezni először az előbbit.
De ha ez nem így van és vki csak kitalálta, ne gyertek azzal nekem h. hazudtam. :)
Persze az is megeshet h. bár a mágikus kupola már rég megsemmisült és a rabok jó ideje szétszéledtek, mégis Baal Namib még mindig ott áll a mocsárban, és azt hajtogatja h. "Még nem jött el az idő." :D