Gothic 1
  • The Fugitive
    Kösz, igy jó lett, csak volt még egy kis probléma. magyarosítást le kell szedni, aztán elküldeni, aztán elmenteni, magyarosítás vissza, és csak utána szabad vele beszélni. na ezt én kb 2 óra játszás után vettem észre, hogy igy kellett volna, igy most egy kicsit visszábbról kell ujra folytatnom :(
    viszont van egy másik problémám is, ami első végigjátszásra nem volt!
    a mocsári táborban a templomtéren van egy Baal, akinél sokan imádkoznak, és elvileg oda kell vinnem Dustyt. de ez a Baal nem kér meg arra, hogy szerezzek neki uj embereket. Dusty mondta, hogy fizessem le az őröket, mert addig nem tud menni, de az őröket sem tudom lefizetni, mert nem jelenik meg ez a lehetőség! na most mit csináljak?
    azt hozzá kell tennem, hogy először Melvinhez, a barátjához mentem, aztán vissza Dustyhoz, és csak utána a Baalhoz. lehet hogy fontos lett volna a sorrend?
    és van egy másik probléma is, Lesternél amikor be akarok lépni a táborba, már megcsináltam mindent, de azt irja ki hogy nem vagyok elég magas szintü. 5ös szintünek kellene lennem, ebben az a poén, hogy én már 9es szintű vagyok. itt is a magyarosítás kever be?
    please help!
    thank