Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott vagyok az ork templomban, és asszem a 2. sámánt mer megõltem, de nem tudom belerakni a kardját abba a kockába a padlón, mit csináljak?? most be vagyok zárva oda, de mentettem elõtte

Johnyy
nekem meg xardas! a sötét úr 😄 Belar szolgása, kár hogy nekromacsa nem lehetek 😊)

természetesen a 2 kiegje!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ja és bocs, nem azt akartam írni, hogy "nem a gorn a kedvencem", hanem azt, hogy nekem a gorn a kedvencem😊

a gothic2 kiegészítõje az addon, vagy mirõl beszél mindenki? vagy az 1 kiegészítõje??

Esrohnoil
Ilyen alapon nincs értelme a kiegnek, mivel én Ravent is eltettem anno az 1-ben láb alól. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ha megölte az 1-ben, hogy került a 2-esbe? 😄 ..Tényleg gonosz...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

nem a gorn a kedvencem😊 amúgy ott vagyok az 5. fejezetben, és benn az ork temlpomban, van ott 3 kapcsoló (ilyen nagy kövek), és nem tudom, hogy mit kezdjek velük! plz help!
Üdv: Vortodox

Shongi
Megölted Lee-t??? Te gonosz csúnya, csúnya bácsi, õ az egyik kedvenc haverom mind az 1-ben mind a 2-ben.😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

10% max minden fegyveres kepesegbol
a sima ij nem er semmit meg olyan sokat nem is eri strenght re nyomni
en 76 strengh el fejesztem be a jatekot es 30. szintel

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

maxius, nincs msn-ed? sokkal könnyebben meg tudnánk beszélni! és még egy jó darabig szükségem lenne segítõ kezekre😊 ha van: [email protected]
vegyél fel lécci

A mester a legnagyobb.
Str=strengh=erõ
dex=dexterity=ügyesség
105-õs erõvel már nem oktat tovább senki.
Szektánál a 4-es kör a max, tehát ott nem lehetsz nagy mágus, max. kiegészítésként tanulhatod.
Én a játékot Új táboros/ egykezes/kétkezes/íjásszal toltam végig

és a támadás sebességét kinél tudom növelni? vagya a mester szint a legnagyobb? akkor már a kardozást nem is tudom növelni? mi az az str, meg dex? érdemes csak az erõt növelni, vagy mágiát is tanuljak? most 105 az erõm.

Gothic 1-ben közelharcban nem tudsz 10%-os critical hit fölé menni, itt a támadás sebességét befolyásolja.
A sok pontotad meg öld bele Str-be, meg Dex-be, vagy amibe akarod...

ott vagyok az 5. fejezetben, (gothic1) és még csak 10% a kétkezes kard, hol tudok többet tanulni? a szekta táborhoz csatlakoztam, és 24-es vagyok, van 68 tp-m. Az új táborban megöltem a lee-t, és a másik zsoldos csávót, orik asszem.
Üdv: Vortodox

köszi, de megvan már az ulumulu!

Mészy
Hi! ha nem zárkózol el a cheat használatától, akkor "Marvin mód" (ezt gépeld be játék közben: bmarvinb), utána nyomd meg az F2-t és írde be ezt: insert swampshark. Üdv

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

hi! a gothic 1-ben össze kéne szedni az ulumulu-hoz a cuccokat, de én már rég kiírtottam az összes mocsári cápát! most mit csináljak? üdv: Vortodox

koszi megtalaltam

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Durván a 180°-os forduló közepén kell lennie az elsõ lépcsõn....

Ha jól emlékszek, akkor az egyik ház elõtt ücsörög/ácsorog a barlangban... Járd körbe a barlangot belülrõl, akkor biztos meg fogod találni!
valaki segitsen hol lehet megtalalni az uj taborban a wolf gyereket
mert nagyon kenne az a pancel!!

a legújabb driver van fentt

Johnyy
videokaridriverfrisítésstszerintemcsináljálhanemalegujabbdrivervanfenn

hi! volt egy fx 5600-as videókártyám, ment is vígan rajta a gohic, viszont most az fx 5700-el nem mûködik, kiír valamit a sercegésrõl, és elmegy a kép! nem tudtok valamit segíteni? az alap felbontása a gépemnek 1024×768×32, 85hz, a gothicé 1280×1024×32, plz HELP!!!!!!!!!!

Johnyy
sehogy épp ezért nem lehet lemenni a gyakorlatban!!

Esrohnoil
Ha lenne is vmi jó cucc, hogyan hoznád fel? 😛

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

igen, de ezt a bugot kihasználva nagyon meg lehet gyorsítani a közlekedést 1-2 helyen. Én még azt is megnéztem hogy mi van az utolsó pályán a szakadék mélyén (megsúgom, semmi érdekes)

War. War never changes.

Johnyy
aszem volt valami ilyesmi amikor én játszottam akkor is, de ha bele plocsolsz a vótörbe akkor meg van oldva!

Érdekes van egy bug, hogy ha esés közben az oldalazást nyomjátok leérkezéskor nem sérültök. Pl. Xardastól mindig így jöttem le 😊

War. War never changes.

csak Xardas-tól lejutni nehéz...ill. 1 szép ugrással nem...

koszi tovabjutottam csak nem talalom a xardas monta helyek vgay mit
valaki meg tudna mondani merre

Johnyy
tûz vs víz víz vs tûz kû vs kalapács

de vagy a tûz vagy a víz ellen hatásosabb a vilám!!!!

El tudna valaki mondani hogyan lehet megolni a 4 fejezeten
a 3 golemet pontosan melyik ellen milyen varazslatott kel hasznalni!!

hi

Johnyy
üóssd meg és követni fok,vagy változz vérléggyé!

Az ork temetõben kinyírtam minden orkot és baal lukor nem akar semmit csinálni. Mit tegyek?
Újabb problémám van: Ulbertet nem lehet elcsalogatni. Mondom, hogy a többiek húst esznek, de õ ott marad. A naplóbn az van, hogy elment. Alephtõl már megvettem a kulcsot.

Most már jól megy

Esrohnoil
QL 😊

Randal
A magyaritasok.hu-ra felkerült a gothic magyarosítás 2.1-es verziója.
Ebben már nincsenek angol szövegek (elméletileg), és sok apróbb hiba javítva lett.

hamarosan elkészül a magyar faq és végigjátszás, térképekkel együtt.

Akkor bugos...próbáj 1 reinstallt...

Én is így csinálom.

Nekem alapból csak 1es egységekben nyomta: "akció-gomb"(Mouse1)+ irány (bal/jobb)

Még az elején vagyok a játéknak, úgyhogy nekem pont az egyes egységek lennének a jók.

A shift-et nyomkodva (asszem fontos, hogy a NumLock bent legyen) 100-as egységekben számláz, bár ez népesebb helyeken (pl. New Camp/Wolf) akad (nálam).

Hoegy lehet bitonyos számú tárgyat eladni? Nekem mindig tízes egységekben adja el.

Johnyy
tûzgyík! a: van 2 erdõ a swamp camp és a s régi tábor közt ott megy út is aszem,, ott menj egyenesen,, lesz egy ien lejtõ, ami a tengerpartra visz,, ott van a roncs és a gyíkok!!! a magyarítás jó,, de meg vidd oda a ulu mulus ficknek az agyarat és ha nem jó neki akkoor bõr kell, vagy hogy is volt!!!!

johny: köszi a vérszívós dolog segített a gurunál.

Van ugye amikor kell a három golem szív, érdekes hogy a tüzgolemet egyik jégvarázslat sem sebzi, viszont villámmal meg lehetett ölni....

Az ork gyógyszer egy fafalas részén van fel lehet oda ugrani.

A rabszolga mondja hogy vigyek neki tüzgyik nyelvet, trool agyart, árnybestia szarvat, meg mocsári cápa fogat. Namost a leírásban az van hogy troll bõr kell neki. Most akkor melyik? A két troll amivel találkoztam egyik sem adta az agyarát. Vagy csak a magyarítás hibás?

A naplóban azt írja hogy valami régi hajóroncsnál vannak tûzgyíkok. Merre van ez a hajóroncs nem találom.
Randal
Na ja. A sima g2 tényleg lájtos, de a kieggel mennyit szenvedtem, na az tényleg kihívás, így okés a gamma😊

PAYNE:
Majd lesz😊
(ígérem lassan tényleg megcsinálom.)
ja, meg lesz újabb verziójú magyarosítás is.
pár szöveg ugye angolul volt benne...

Letörölted???
Nincs benne kihívás???
Ezt az ISTENI Játékot??!!!

<#falbav><#violent><#violent><#gun><#lama><#lama><#action>

Kihívás kell?
Tedd fel a kiegészítöt és próbálj lecsapni egy orkot 18 szinten mágia nélkül.

Yang: Skandi- senior shao wari