3672
Gothic 1
  • Spike001
    Mert te már találkoztál vele? Ha igen igazán bepönyöghetnéd hogy hogyan kell csinálni...
  • Esrohnoil
    rpgdoton olvasgassatok Gothicos fórumot. Ha megfelelően játszol, találkozhatsz Chromaninnal. :)
  • Spike001
    A CHROMANIN küldetés: Mielőtt az ork temetőbe mész, akkor aktiválódik a mission. Minden könyvet egymás után el kell olvasni, hogy aktivizálódjön a következő könyv. Az 1. könyv a Fog tower-ben van, az alagutrendszer végén, a csonti mágus mellett. A 2. könyv annak a toronynak a tetején van, ahol Ur-Shak-kal először találkozol. Az egyik falon megnyomod a kapcsolót, bemész a nagy toronyba és a legtetején lesz. (könnyű felmenni). A 3. könyv azon a kis szigeten van, amit látsz mikor először bejöttél a bányavölgybe. Kicsit menni kell balra..ssszzzz és bal kéz felől egy kő és egy fatuskó közt találod. A 4. könyv a New Camp-el szebeni tó tulpartján van, ahol tanyázik pár lopakodő meg vérlégy. Az 5. könyv a két hajóronycs közt van, sok tűzlizzard őrzi. A 6. könyv ott van ahol az elsőt megtaláltat, a fog tower alatt ahol megölted a csontimágust. Lesz ott egy tetem, abban van. Elolvasod vigyázz, mert 2 mágus és sok csonti jelenik meg. Ennyi a küldetés, utána a complete közt lesz. Nem derül ki lényeges dolog belőle, személy szerint csalódtam...
    Szóval ez egy ilyen küldetés.
  • Braveheart
    az milyen küldetés?
  • Spike001
    meg qu...ra nem kapcsolódik semmihez...
  • maxius
    Szerintem is csak idegesítés...tök jó volt rohangálni össze-vissza, de sztem a story-ja elég befejezetlen...
  • tibor16

Gothic2Addon_hu!
    végre...
  • Spike001
    Egy cirka kérdés: a Chromanin küldetésnek van valami kézzelfogható előnye, vagy csak egy sima titkos küldetés. Mert kaptam érte egy rakat xp-t, de hát ezért több járna sztem....
  • Spike001
    Eltűnni eltűnt,,, igaz. Ha nyillal nyírtam ki szaros 10xp-t adott de maradt ott. Ha bemegyek a portalba csak akkor tünik el. Na mindegy. a 3-ba már főgonoszt akarok gyapni, csak lehet ott meg már nem lesz...(magát Beliart lezúzni!!!!!)
  • Esrohnoil
    Egyértelmű: v. eltűnik, v. bejátssza a progi az outro-t.
  • Spike001
    Csak azért mert ki akarom nyírni. Látni akarom hogy hal meg
  • Esrohnoil
    Minek neked a Sleeperért 20000 xp? Az a legvége a játéknak.
  • Spike001
    1 kérdés. Mavin módban vagyunk a Sleeper előtt, 2x kill beír, így az Alvó élete 0 lesz, altató aurája megszűnik. Ekkor kellene elméletileg Mud-ot valahogy beinsertálni, aki megöli (szó szerint) és kapunk így 20000xp-t. Na de hogy hozom be marvin módban Mud-ot??? Ha tudja valaki írja má le.... thx
  • Vortodox
    kb 1 hónapja voltam itt útóljára, nem inkább 2, akkor vittem végig a gothic1-et, aztán gondoltam visszanézek, de nem változott sokminden:)
  • Randal
    Azért mert:
    - Amit HK-ék fordítotak, az nem abban a sorrendben van mint amibe mi át tudtuk konvertálni a szövegeket.
    De Tusy ezen dolgozik, hogy megpróbálja átrakni a szöveget.
    Azért csak most, mert HK-tól most kaptuk meg azt a szöveget amiből fordított. Ugyanis ez is kell hozzá a magyar szövegen kívül.
  • Johnyy
    ezt én is kérdeztem hogy a fenmaradó 35 százalék az meg van egy embernek, mér kell mégeccer lefordítani???
  • vegesm
    A Gothic 2 már le van fordítva, csak nincs átkonvertálva megfelelő formátumba, nem?
  • Randal
    FELHÍVÁS:

KERESTETIK MINDEN OLYAN EMBERKE AKINEK KEDVE LENNE A GOTHIC 2 ÉS AZ ADDON FORDÍTÁSÁHOZ! ANGOL NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES!
    JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ E_MAIL CÍMEN LEHET:
    [email protected]

MUNKÁBAFOGÁS VÁRHATÓ IDEJE: FEBRUÁR ELEJE
  • vegesm
    Varragh Unhilt kardját hova kell beszúrni? van egy koponyás kő a pdlón, de oda nem lehet.
  • maxius
    Olyan mint Morrowindben...
  • Braveheart
    szinte minden topicba beírta ezt a kérdést
    amúgy jó lenne Gothic multi :)
  • Johnyy
    mi nem talál szervert,, ??? gothic 1 el akarsz multizni???? lol
  • Gazsó Csaba
    mert nem talál szervert
  • Gazsó Csaba
    nem tudjátok hogy lehet használni az all seeing eye-t
  • maxius
    Csúnya gonosz warezolós! És én ilyen embereknek segítek...cöcöcö...
  • Vortodox
    Most vittem végig a gothic1-et, és nemsokára lesz adsl-em, őgyhogy természetesen az lesz az első játék, amit letöltök;-))
  • Johnyy
    és az alvó viszatakarodott a homályba!!! neklem valami furcsa abban a xardasban,, elcsórta az alvó powerjét,, végigvitted a 2-t már.....

hmm érdekes, aszem ennek lesz még folytatása!!
  • Johnyy
    én a játk során rengeteget kalandoztam, rengeteg helyet gúy találtam meg hogy a történetbe mék kanyar ban nem volt..... volt vagy 1000 óra tiszta játékidőm :)
  • Vortodox
    Végig-vittem a gothi-cot! Ijá-íjá-óóó!!!!!
  • Esrohnoil
    Van egy kisebb tó - nem az aminek a partján az új torony van, hanem egy másik - Xardas mostani tornya és a Szektatábor között egy lapos részen a hegyen. Azon van egy kisebb tó, onnan folyik a víz egy folyón keresztül a szektatáborba. A kis tó közepén van a megsüllyedt torony.
  • Vortodox
    Hi! Megvan az uriziel, de nem tudom, hogy hol van xardas régi tornya! plz help!! Valaki be tudná jelülni egy térképen, és belinkelni ide?
    Üdv: Vortodox
  • Esrohnoil
    Szegény kovács nem ártott senkinek...
    Amúgy meg csak magaddal szúrtál ki, mert feljavította volna ingyen a vértedet. :)
  • Szid
    Ok kezdték. Én próbáltam beilleszkedni, de elzavartak. Vessenek magukra.
  • Vortodox
    Hi! jártam az 5. sámánnál, de még a 4.-el nem találkoztam, elmentem xardashoz, de gondolom ezért nem adja oda az urizielt! Higyan tudok visszamenni az ork templomba? Már nincs ork teleporttekercsem! Plz Help!
    Üdv: Vortodox
  • Vortodox
    hi! feltöltöttem kér képet a Vortodox galériába! ez az a két rács, ami le van záródva előttem az ork templomban! PLz help! mit csináljak? 3 sámánt öltem meg:
    -varrag kasorg
    -varrag ubhilqt
    -varrag hashor
    Plz HELP!!!
  • Esrohnoil
    Pontosan. Épp ezért nem is bántottam. No meg pont Gomez volt aki bezáratta...
  • GDI
    Kovácsot nemérdemes kinyírni.Ha segítesz neki följavítja a páncélodat.Utána ki lehet nyírni:)
  • Johnyy
    acem valahol beméc ahol az a csvó olvasgattot qaki felyencsűrt az eleén ott egyenesen és jobbra, asaszem ott volt! a kovácsot szte mné is kinyírtam ,, de én csináltam oanokat, hogy pl egyenkéntr leütöttem sok embert és elcsórtam a cuccukat, és a végére az öszes táborban csak fegyvertelen fickók rohangáltak...
  • maxius
    ...szerintem nem találta meg...
    én elég sokat keresgéltem a lejáratot a börtönbe...
  • Esrohnoil
    A kovácsot is kinyírtad?
    Gonosz vagy.