3777
Gothic 1
-
Ez poénos mondhatom a 2 után mondom kéne nyomni az 1-el de nem tudok felvenni semmit.Öszes gombot végigzongoráztam de semmi. :( -
The Fugitive #2376 de történik csak vissza kell másznod. kinyitja a zárt kaput az a zöld gomb. -
Itt mindent megtalálsz, oldalt van gothic 1-hez is link... -
Ott volt egy szarkofág, megnyomtam a zöld gombot, de nem történt semmi érdekes... :S -
The Fugitive #2373 külön külön is be kell dugni a kardokat, és hogy az alvóhoz jusson, ott kell az összeset egymás után a kövekbe dugdozni.
a Te gondod ott lehet, amikor csak egy lila halálfejes kő van. szemben látsz egy kőfigurát, mássz fel rá, és ott van egy kő, nyomd be. oldalt gyere le a saját érdekedben, ne ott ahol előbb felmentél. most kinyilt ott egy rács, ugorj le, lehetőleg előrefele. itt keress megoldást, direkt nem árulom el, mit, ebben pont az lenne a lényeg, hogy Te jössz rá, mit hogy kell csinálnod. ha igy sem megy. akkor elmondom. -
Honnan lehetne ezt(meg a folytatását) megszerezni? -
mindegyiknek be kell dugni, de csak a játék legvégén.
-
vegesm #2370 az egyiknek asszem nem kell bedugni sehova, de nem vagyok benne biztos -
The Fugitive #2369 esetleg megadjam a telszámom, és ha elakadsz, egyből hivhatsz!!?? :))
Neked mennyi kérdésed van!
nah game kinyirva. most türelmetlenül várom a harmadik részt, de nyugton állítom, hogy ez a világ legjobb játéka!!
amig várok a 3. részre, asszem mégegyszer nekiülök a 2nek, aztán ujra az egyet... :)) -
De egyszerűen nemtalálom a követ... -
Braveheart #2367 Figy, játszál és majd rájössz mindenre! -
Az Alvó Templomában kinyírtam egy ork sámánt, Varrag-Unhilt-ot, neki hova kell beszúrni a kardját? -
Ur-Shak az orkfalu közelében van, az ULU-MULU-t meg ugy tudod használni ha berakod fegyvernek.
-
És hol van Ur-Shak? Már nincs a romoknál! -
És hogy lehet használni az ULU-MULU-t? A tárgyak között nem találom! -
Az ötök fejezetben hol található a legjobb fegyver? -
thx... -
Csak egy kicsit kéne visszaolvasnod, ezerszer volt ez már. Az, bug. Ha feltetted a magyarosítást, addig szedd le, míg itt áthaladsz. Másik lehetőség, hogy használsz egy átalakító tekercset, és farkasssá vayg valamivé átváltozol. Ekkor Baal meg fog támadni, szaladj előle a négy oszlop közé, (vigyázz, meg ne öljön), és ott változz vissza, (nyomj entert). Sikerülni fog, és ott azonnal meg is szólít. azért ments előtte, mert elsőre nem szokott sikerülni.
Enjoy. -
Hi!
Most vagyok az ork temetőbe. megvan a négy oszlop, de nem jön utánam a Baal. Pedig nála van az ork varázslat. Ez vmi bug? 1.08j - gamestar-os változat. -
V. cheat volt, v. mod. -
Braveheart #2357 Én láttam egy screenshotot mikor olyan páncél volt a karakteren... biztos cheattel. Amúgy én is olyanra vágytam mindig. -
2-kezesek lassabbak, de messzebb elérnek és többet sebeznek. -
Sehol ha jól emlékszem, max. az őrökön. Pont a történet miatt. -
Jah és hol található nehéz őr páncél? -
Figyusz!
Van ork kalapácsom, de van 71-es sebzésű kétkezes kardom. A játék elején nem tanulható a kétkezes kardhasználat. Ha megtanulom az egykezes-et, és ork kalapácsot használok, ami alapből 50-et sebez, akkor jobban játok mint a kétkezes karddal? -
The Fugitive #2352 Hy.
na én most rájöttem valamire. a Baal lukoros résznél elakadtam, de az első játszásomnál is itt akadtam el végzetesen. (még nem vittem végig a gamet egyszer sem, de most bepótolom) :)
szóval, ha valakinek bármi gondja van, szedje le a magyarosítást, és próbálja meg ugy! eddig nekem a magyarosítás miatt nem engedte, hogy lareshez csatlakozzak, nem csinálhattam meg a dustys küldetést, elakadt a bányában a raktárnál, és ez a lukor. szóval a magyarítás nálam eléggé bekavar. ezután ha valami gondom lenne, magyarítás le, feladat megold, aztán magyarítás vissza.
megyek is játszani. :)
hali -
Ehhez annyit tudok hozzászólni, h. nekem az angol 1.08k van meg. -
Nem tudom mi lehet a gond elvileg ez már egy teljesen hibamentes verzió de lehet vele gond én még az előző verzióval játszottam a 2.0-sal. -
Csak a játék vége felé lehet tanulni. Lee-től vagy Torloftól és csak max 10%-ig. A számszerijjászatot érdemes megtanulni azt 40%-ig fel lehet fejleszteni. -
The Fugitive #2348 Hali!
nos, a játék eredeti, német verzió, és feltettem rá a az 1.07c majd az 1.08h és ezután pedig az 1.08k patchet.
ezek után raktam fel a magyarítást, méghozzá ezt:
Üdvözöllek!
Ez a program feltelepíti a gépedre a Gothic magyarosítás 2.1 verzióját!
Ez a telepítő tartalmazza a szövegeket és a szkripteket is.
A magyarosítás teljes működéséhez a Gothic.ini fájlban javítsd ezt a sort a következőre:
Subtitles=0 -----> Subtitles=1
A magyarosítást készítették:
Randal, Zoleeca, Nevl, Esrohnoil, DrakeX, Gothic
Külön köszönet:
Hunnenkoenignek a sok segítségért, tanácsért és türelemért.
Tusynak a konvertáló programokért és az időért amit ránk szánt.
Special Thanks to: HornOx
A játékban lévő szövegek nem mindig szó szerinti fordításban szerepelnek.
Ha valamilyen fordítási illetve gépelési hibát észlelsz írj az alábbi e-mail címre:
[email protected]
A telepítőben található fájlokat illetve a telepítőt megváltoztatni csak a magyarosítást készítők engedélyével lehet!
Minden jog fenntartva!
Készült: 2004.12.24 -
Hol lehet tanulni a kétkezes kardhasználatot? -
Melyik verzió van meg neked a magyarosításból? -
The Fugitive #2345 Kösz, igy jó lett, csak volt még egy kis probléma. magyarosítást le kell szedni, aztán elküldeni, aztán elmenteni, magyarosítás vissza, és csak utána szabad vele beszélni. na ezt én kb 2 óra játszás után vettem észre, hogy igy kellett volna, igy most egy kicsit visszábbról kell ujra folytatnom :(
viszont van egy másik problémám is, ami első végigjátszásra nem volt!
a mocsári táborban a templomtéren van egy Baal, akinél sokan imádkoznak, és elvileg oda kell vinnem Dustyt. de ez a Baal nem kér meg arra, hogy szerezzek neki uj embereket. Dusty mondta, hogy fizessem le az őröket, mert addig nem tud menni, de az őröket sem tudom lefizetni, mert nem jelenik meg ez a lehetőség! na most mit csináljak?
azt hozzá kell tennem, hogy először Melvinhez, a barátjához mentem, aztán vissza Dustyhoz, és csak utána a Baalhoz. lehet hogy fontos lett volna a sorrend?
és van egy másik probléma is, Lesternél amikor be akarok lépni a táborba, már megcsináltam mindent, de azt irja ki hogy nem vagyok elég magas szintü. 5ös szintünek kellene lennem, ebben az a poén, hogy én már 9es szintű vagyok. itt is a magyarosítás kever be?
please help!
thank -
Szia!
Igen ez egy bug. Javaslom hogy vedd le a magyarosítást old meg a küldetést és tedd vissza a magyarosítást, így talán működni fog. -
vegesm #2343 a system mappában a gothic.ini-ben kell átírni valami bejegyzést, kb ilyesmi:
subtitles=1(oda van írva mellé melyik szám mit jelent -
The Fugitive #2342 Hy!
ujra elővettem a Gothic 1et, vagyis pontosabban most vettem meg eredetiben, kint németeknél - megjegyzem, hogy itthon elég "durva ára van ahhoz képest, mert kint az 1 részt 5euróért, a másodikatz pedig 10euróért vettem meg, mindenki szorozgathat... :) - szóval már mikor először játszottam vele, akkor is megvolt ez a problémám, méghozzá: a bányában amikor Ulbert raktárát akarom kirámolni, és elcsalom onnan, nem jön el!! csak kiirja, hogy megy, és megnézi mit csinál Ian, de nem megy el onnan! és én szeretném 100%ra megcsinálni a gamét, hogy ne legyen megoldatlan feladat. ha legyilkolom, akkor nem veszi megoldottnak a feladatot. mit csináljak? én már gondoltam arra is, hogy varázslattal elaltatom, és ezalatt kipakolom a raktárát. vagy ez egy bug? help me! thank ;) -
Hi, most kezdtem játszani, és egy kérdés:
A Párbeszédeket nem lehet feliratozni? A menüben be van kapcsolva a feliratok, de mégsem feliratozza. (gamestar-os változat) -
#2340 ja és a kezdöknek javaslom az ork kalapácsot -
#2339 a 6. kör tuti Xardas tanítja gaz hogyéna a tárnarák királynőnél járok de biztosra veszem hogy ő tanítja -
kalvin_imarow #2338 sikerült megoldanom köszi