Gothic 1
  • Tibike15
    S ti hogy tudtatok megolni azokat az orult templomosokat a vegen cor kalommal egyutt? azer mer nekem csak kb 4 re sikerult de akkor elohivtam az en kis barataimat a demonokat azokat a varazslatokat meg xardastol kaptam volt:)) vettem 11 demonost 10 golemes varazslatot:)s meg valami sotetseg sereget is de azt nem hasznaltam igaz eleg sok ercembe kerult de meg tuttam azt fizetni konnyen 16000 erc volt.Jah es meg valami erdemes mar az elejen elmenni az uj taborba miutan megvan az az 1050 erced es ott vannak a zsivanyok de szerintem egyszer meg kicsit fejlodjetek mielott oda mennetek.Na elerkeztetek az ujtaborba ott vannak a zsivanyok azok egymassal nem torodnek ugyhogy ha elkezded az egyiket csapdosni akkor a tobbi nem al neked nos akkor negek igaze van 1050 erced elkezded csapni az egyik zsivanyt majd mikor latod hogy eleg keves az elete akkor tobbet ne usd hagyd hogy o usson agyon majd elvesz tolled 500 ercet orokke felet annak amennyi van neked te egy ido utan felkelsz es meg az a zsivany ott al te oda mesz es elkezded szedni de mostmar szedd meg a csakot es mikor kutatod at mit lacc? hat azt hogy letszer annyi erce van mint amennyit elvett toled:)))))))) erdemes joparszor ezt megcsinalni es lesznek uj fegyvereid de ezt mondom legyel legalabb 3-4 es szinten miko csinalod hanem nem tudod leolni a zsivanyt eloszor is az egyik acelkardot azt tartsd meg ugye ahoz 20 ero kell mar a 2. szinten tegyel az erodre 10 et diegonal s mar a 3. szinten tanud meg scatty nel az arenanal az egykezes fegyver hasznalatat majd akkor menj a zsivanyokhoz en mar akkor meg tuttam olni :)))
    Jo jatekot mindenkinek !!!!! Valahonnan meg kell szerejem azt a Gothic 2-ot:)))