Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
vlami magyar végigjátszás nincs hozzá a pcguruson kívül?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Tudom, én se éreztem benne kíhívást..a 2dik act elején mindig ráuntam, és letöröltem...
De az 1-et nyomom csít nélkül, és tök jól megy...mejd utána kipróbálom a 2-õt újra...
A frakasokkal télleg úgy van ahogy írtad, de van 1 csomó dög akikkel akkor találkozol, amikor elindulsz Xardas-tól...pl. a banditák...
Na azok elég hamar lecsaptak...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Randal
http://www.honositasok.com/g1vegig.html

Johnyy
aszem ott van a 130 oldalas végigjátszás!!! kivi lenék magyar ul mit ínak benne...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Randal
ja, nekem meg megjött az eredeti Gothic-om😊

Randal
Egyébként olvassátok el a readme-jét. ott van benne az irányítás.
G1 magyar végigjátszás volt vmelyik Pcguruban, vhonnan le is tölthetõ, az angol végigjátszás meg elérhetõ a www.rpgdot.com-on illetve a www.gamefaqs.com-on

Johnyy
bal katt! egyszer,, de ha jól emléxem ládákhoz egyszerre az elõrével

tigeroo
Skacok! Elkezdtem a cuccost, és mivel tudom felvenni az itemeket?
Johnyy
csíííttt vááá! meik volt,, kitagadunk!! oan könyû csít nélkül nem éreztem semmi kihívást a játékban,,, kaszt nélkül leütöttem az 1. felyezetben fellelhetõ öszes orkot!!!

Ezt nem mondanám. A G2-ben a farkasok problémeamentesek már az elején is, míg az 1ben fejlödni kell,min 6-7 szint míg megölhetsz 1-et

Yang: Skandi- senior shao wari

Csak én érzem úgy, vagy az 1 tényleg könnyebb mint a 2?
Itt csak 1-2 idegesítõ helyen csítelek, a 2esben pedig már az elején mindig meghaltam...

Johnyy
aszem valami fa lap vagy valami alatt van sarokban sötétben, vagy szûk résben,, fákjával keresgélj!!! egy barna tasak asszem

PAYNE
valaki+

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
khhhhhm!

PAYNE
na igen sikeresen megoldottam a baalos problémát!
de most van még egy!
a negyedik fejezetben vagyok mikor meg kell keresni azt az ork rabszolgát aki megcsinálja az ulu-mulut. meg is taléltam és azt mondja keressem meg a gyógyszerét mert megsebesült. nos hát én kerestem kutattam, és találtam 2 olyat hogy gyógyital. na azt próbálom odaadni neki de azt tudom mondani csak hogy nem találam még meg a gyógyszert! na akkor most hol van a gyógyszer?? és hogy néz ki!
segítsetek gyorsan! plz!

Kosz, erre, de mar mashol is megtalaltam sikeresen a magyaritast. Mondtam en hogy fellendul az oldal, jo kis jatek am a Gothic.
A GS-fullgamézés télleg feldobta ezt a témát...

tibor16
már miliószór benne volt ebben a fórumban... ez egy bug... változz rovarrá -meg akar ölni , de megy utánad, amikor beérsz az oszlopok közé változz vissza és ha minden igaz megy tovább a gém...de olvass vissza....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Johnyy
tekercs!!!

Köszi, megpróbálom azt amit mondassz, viszont vérléggyé hogy tudok átváltozni?
Johnyy
mentsd el! próbáld meg úgy hogy megütöd és elkezd utánad rohanni és amikor a megfelelõ helyre ér hirtelen elfelejti hogy nem szeret téged és jön a párbeszéd, vagy ha ez nem jön be akkor változz át vérlégyé és elkezd követni és megint csald oda és változz visza ha ott vagy!!!!

Sziasztok!

Nekem ugyanaz a problémám, a guru nem ad teleportot, megöltem mindenkit, az oszlopoknál is jártam és semmi. Azt meg nem lehet elérni hogy jöjjön velem mert amikor megszólitom nem mond semmit csak azt választhatom hogy vége.
Úgyhogy innen sehova.
<#help>
Johnyy
el kell érni hogyx oda menjen veled és akkor magától fog mexólítani!

PAYNE
VAAAALLAAAAKKKIII!

PAYNE
valaki!!!!

PAYNE
valaki segítsen! plz!

PAYNE
hellO! egy fontos kérdésem lenne! szóval ott vagyok a 3. fejezetben mikor meg kell nézni az ork temetõt. bemegyek, legyilkolok egy rakat orkot, aztán találkozok Baal Lukorral. mire aszondja hogy végig kéne járni a termeket. én végigjártam az összeset és adtam neki két darab papírt amit ott találtam. mire aszondja hogy lefordította a papírokat és ez egy nagyon kis hatóságú teleport. bemegyek a harmadik terembe keresztül kasul bejárom felmegyek a leomlott részen is és nem tok semmit csinálni! mondom megnézek egy végigjátszást és ott aszondják hogy áljak a harmadik terembe a 4 oszlop közzzé s onnan menjek neki a falnak (ahol van egy jtónyílás ami be van zárva)
és használjam az ork teleportálás varázstekercset amit Baal Lukortól kaptam! de van egy kis bibi! én NEM KAPTAM AZ ÜRGÉTÕL TEKERCSET! hiába beszélek vele nem ad tekercset!

na most azt mondja meg nekem valaki hogy mit kéne csináljak? ez egy bug? vagy hogy jussak tovább? kérlek benneteket segítsetek mert szeretnék már játszani! elõre köszönöm!

jesszus! minek annyiszor? soxor max. Morrowindet vinném végig, bár azt is fél év pihenõ után...

Johnyy
én már 4 x végigvittem 😄D

Én már az act3-ban járok! Há!

Erre a fájlra gondoltál?
Gothichun_2.0.exe
Nekem is megvan, mar csak a magyar forditas hianyzik. A sync-es link nem mukodik. Honnan tolthetnem le?
Szerintem most fel fog lendulni kicsit ez a forum a Gamestarnak koszonhetoen 😊)
Nekem már megvan!<#eljen><#vigyor3>
Mészy
Hurrá!
Hajnalban ott leszek az újságosnál.

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Manti
Sziasztok!

Ez aztán a jó hír!<#eljen>
Remélem így még többen ismerik meg ezt a fantasztikus játékot!

Üdv: Manti

Pedig (remélem) igaz:
Gamestar
Hihetetlennek tünik. Gothic mint melléklet?

Randal
Az így olcsó nagyon. Viszont gondolom nem dobozos.
Ha gondolod akkor rendeld meg az ebay-en. Igaz én szívok vele eleget, 1 hónapja húzódik a fizetés/küldés, mert Mo.-n nincs payPal rendszer...természetesen a környezõ országokban van.

Ha Decben ez lesz a melléklet akkor hülyét kapok.

A decemberi Gamestarnak elvileg a Gothic és a Robin Hood the legend of Sherwood lesz a melléklete.
Mészy
Köszi. Az tényleg nem egy borsos ár, csak sajna nekem messze van egy kicsit. De megszerzem majd mindenképpen. Ez a játék Bõven megér ennyit.

Mondjuk nálunk a Komáromban a Kauflandban. Kb 200 sk ami forintaban úgy 1200.

Mészy
Hol lehet kapni és mennyiért?
Tudsz valamit?

Inkább vedd meg az Originált. Ennyit megéremel.....

Nem tudja vki, hogy honnan lehet letölteni ezt a játékot? DC-n nem találtam

CarajoEsp
A VILÁG EGYIK JÁTÉKÁVAL ÜDVÖZLÖM A 2000-dik HOZZÁSZÓLÁSOM!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Toughtful
Öh, milyen magyarítás?

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Randal
a magyarosítás telepítésekor el kellene olvasni a szövegeket.

Toughtful
Help! Havernál toljuk a Gothic1-et, de semmi nem jön be neki a szövegekbõl. Párbeszédpanelek, ilyenek, mind és mind láthatatlanok, csak enterrel derül ki, hogy ott vannak. Esc-ép és egyéb "rajzolt" menü esetén a játék pausálódik, de semmi., HELP!

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

thx

Duzsuki
Hi!
Itt a válasz ha ezt keresed.
Kõnyvek rejtéje

1. lemész egy toronyba a roncs hajo mellett akkor ott találsz egy könyvet
2. a térkép legmagasabb pontján, az ork rom tornyának tetején
3. a régi tábor fõbejárata elõtt, a hídon túl jobbra van a folyón egy sziget, bazinagy sziklával. A szikla keleti oldalán van a könyv
4. az Új Tábor elõtt, a romos halászkunyhókkal szembeni parton van
5. vissza a hajóroncsokhoz, a két hajó között van
6. ugyanabban a barlangban, ahol az elsõ könyv volt, most van egy holttest, annál van.

(Most idéztem valakitõl, de a neve nem volt felírva. Bocs érte)