3672
Gothic 1
  • Szid
    Hát igen. Nem is maradt élo ember a várban. Csak a szél sír ...
  • Johnyy
    Énjátszadoztam vele,, de nekem még az urizel előttt kapásból amikor az árulás történt, én bementem a régi táborba leszámolni!!! és akkor jó volt inosz dühe!!!!
  • maxius
    Csak a kardját akkor már dobhatom a kukába!
    Kinek kell egy 110-es Innos Rage, ha van 120+30as URIZIELem?
    De azért érzésre jó volt...
  • Esrohnoil
    Jah, addigra max. 2 ütés. :)
  • maxius
    Gomez halott. Élvezettel mártottam a gyomrába az URIZIELt...muhahahhaha
  • Esrohnoil
    Gomez egy szar alak. :)
    Azt elhiszem h. "ürültél" mikor kirámoltatták a zsebeidet. :D
  • Johnyy
    a Legjobbarc gomez! tetszett mien lekezelően bánt velem , mint egy kis patkányal amikor még csak csicskultam nálla,, meg hogy ürültem amikor először bekerülhettem!!!!, aztán kár hogy benné és az egész háza népében kellet kipróbálnom a kardomat!!!!!
  • maxius
    Milten csak moromolt, a főhős pakolta bele a kardot az ércbe.
    Lee 1 becsületes zsoldos, aki csak jót akar, és tök jó arc....
  • Randal
    Asszem azért mert nem megfelelően viselkedett Varant városában...
    Ha jól emlékszem a videóban van benne.
  • Esrohnoil
    Hát... Milten segít "ellopni" az Új Táborból az érchalom mágikus tulajdonságát mikor feltöltik a kardot... Lee meg egyenesen a tolvajok vezére. Vhogy el kellett odáig jutnia gondolom.
    Na jó, Diego-t ne bántsuk.
  • Esrohnoil
    takarítónő
    Esetleg a "futottak még" alá be lehet őket sorolni. :)
    De szegények nem tehetnek róla h. oda kerültek.
    Kíváncsi lennék valójában a főhős miért került oda. Vhol volt rá utalás h. ártatlan...
  • maxius
    ...van ebben vmi...
    De milyen meghatározást mondjunk a csajokra?
    kényszerribanc? :)
  • Randal
    Te azt mondod Diegora és miltenrte, ráadásul Lee-re is hogy bűnöző?
    Enyje-benyje...:)
  • Esrohnoil
    Van hát... sőt, ott mindenki bűnöző.
    Kivéve a pár csajt.
  • Vortodox
    nem tudtam,hogy az is van a gothic1-ben!?
  • Esrohnoil
    Szép mondhatom... a gonosz oldalon mi? :D
  • Vortodox
    :pp Én templomos vagyok, és mindenki legyőzük:)))
  • Esrohnoil
    Az erős mágusok meg egy csettintéssel elintéznek. :D
  • maxius
    Nemérdekel! Én harcos-íjász vagyok! A gyenge mágusokat pedig hátulról csapom agyon! Grr! :)
  • Esrohnoil
    Ja, és Uriziel helyett 6. körös mágusként egy rúnát kapsz. :P
  • Esrohnoil
    Igaz, de anélkül nem lehetne az alvót elaltatni. :)
  • maxius
    De az csak 1 tekrecs! Még csak nem is rúna! :P
  • Esrohnoil
    De Xardas mondja hogy csinálják és ő készíti hozzá a varázstekercset is. :P :D
  • maxius
    Nemis Xardas turbózza fel a bicskát, hanem Milten!
  • Vortodox
    Jólvan, de mindegyik sámánnál volt egy használhatalan kard, amit bele kell szúrni egy "különös ereklyetartóba". És nekem még van egy ilyen, és azt nem tudtam sehova beleszúrni! Azt kéne kitalálnom, hogy hova szúrjam azt be, de ebben sajnos ti nem tudtok segíteni... üdv: Vortodox
  • Johnyy
    AKKOR MENJ VISSZ Asze az utolsót nem lehet megölni csak a xardas alltal felturbózott urizellel, meg menj oda az utotsóhogy hogy felvegye a csávó a naplóba, hogy xardassal kel dumálni
  • Vortodox
    már megöltem 4-et, de egy pengét nem tudtam elrakni, és azt a templomost már én is megölte! (kezdenek figyni a varázsitalok....)
  • maxius
    Ott a 2dik sámánnál van egy kis lyuk a földben, amiben 1 tüskecsapda, 4 nem megnevezett múmia,és 1 szarkofág van.
    A szarkofágon van 1 zöld gomb, amit 2x meg lehet nyomni, ha 1 szer megnyomod, nem tudom mi történik, ha 2x, bazárod önmagad, és megszívtad, tölthetsz vissza...legalábbis nálam ez volt.
    Én 1x megnyomtam, majd kimentem, és a jobbra fordultam, ahol 1 idő után 1 szektás embert kellett levágnom...
  • Vortodox
    még nem vagyok ott, még csak a 2. sámánt öltem le, és ha megyek tovább azon az úzon, ahol megöltem, akkor beragadok! ne tudom a kőbe belemélyeszteni a kardot (időpenge), pedig az előző sámánét beleszúrtam egy másikba!
  • Johnyy
    ha megvan az öszes, akkor tuti bele tudod rakni,, amúgy még nem az alvánál vagy ugye
    ?
  • Vortodox
    ott vagyok az ork templomban, és asszem a 2. sámánt mer megőltem, de nem tudom belerakni a kardját abba a kockába a padlón, mit csináljak?? most be vagyok zárva oda, de mentettem előtte
  • Johnyy
    nekem meg xardas! a sötét úr :D Belar szolgása, kár hogy nekromacsa nem lehetek :))

természetesen a 2 kiegje!
  • Vortodox
    ja és bocs, nem azt akartam írni, hogy "nem a gorn a kedvencem", hanem azt, hogy nekem a gorn a kedvencem:)
  • Vortodox
    a gothic2 kiegészítője az addon, vagy miről beszél mindenki? vagy az 1 kiegészítője??
  • Esrohnoil
    Ilyen alapon nincs értelme a kiegnek, mivel én Ravent is eltettem anno az 1-ben láb alól. :)
  • maxius
    Ha megölte az 1-ben, hogy került a 2-esbe? :D ..Tényleg gonosz...
  • Vortodox
    nem a gorn a kedvencem:) amúgy ott vagyok az 5. fejezetben, és benn az ork temlpomban, van ott 3 kapcsoló (ilyen nagy kövek), és nem tudom, hogy mit kezdjek velük! plz help!
    Üdv: Vortodox
  • Shongi
    Megölted Lee-t??? Te gonosz csúnya, csúnya bácsi, ő az egyik kedvenc haverom mind az 1-ben mind a 2-ben.:)
  • Spunge
    10% max minden fegyveres kepesegbol
    a sima ij nem er semmit meg olyan sokat nem is eri strenght re nyomni
    en 76 strengh el fejesztem be a jatekot es 30. szintel
  • Vortodox
    maxius, nincs msn-ed? sokkal könnyebben meg tudnánk beszélni! és még egy jó darabig szükségem lenne segítő kezekre:) ha van: [email protected]
    vegyél fel lécci