Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként még mindig hálás vagyok, hogy meg tudtam szerezni tõled fullba a gothicot
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1. egy kardot kell venni valakinek
2. el kell tüntetni az old campbõl egy new campes csávót (azt aki átkísér a new campbe)
3. meg kell találni egy eltünt fickót (akinek a nyakláncát adod oda majd) ott van a hullája egy barlangba az old camp mellett
4. el kell lopni a sect campbe egy varázsital receptjét
5. Le lehet verni egy fickót az arenába, de ez úgysem fog sikerülni! 😊
6. Tolvajlást vagy lopakodást kell megtanulni az egyik fickónál
( Bocs, de a nevekre már nem emlékszem, régen játszottam már vele, Diegora viszont emlékszem... )
Közben elmehetsz a sect campbe és a new campbe ott is kapsz egy csomó küldetést. Oda csatlakozhatsz ahová akarsz. Szóval abszolut nem vagy elakadva. Az old campben lesz egy csávó aki a sect campbe visz el és lesz egy aki a new campbe. Az eltérõ öltözetükrõl fel fogod ismerni õket!
2: Pont az old camp börtönében lévõ kovácstól.
3: lsd. 2-es érdemes kiírtani mindenkit, és átkutatni gomez ládáját, plussz megkeresni a kovácsot.
Jah, hogy már a sleepernél vagy, Õt nem tudod megütni, mert elalszol, hanem vannak a "plató" körül ilyen mélyedések, oda kell beleszúrni mind az öt kardot, de minegyik kard után le kell verni egy daemon lordot. Ha az uccsót is leverted, akkor vége a játéknak.
1. Pld. megvan az a küldim hogy hozzam össze Diegót, Miltont meg a new camp-bõl Gorn-t és Lares-t egy titkos helyen. Beszéltem mindenkivel többször is de semmi. Hogyan?
2. Kitõl/mikor kaphatom meg az ancient ore armor fejlesztõ küldit? Xardas lenn alszik a templomban.
3. Megvan a teleport rúnám a tûzmágusokhoz, de õk ugye benn vannak az old campben, ahol mindenki haragszik rám! Irtsak ki mindenkit? Vagy más a megoldás? Ez lehet hogy összefügg a Diegó féle titkos meetinggel nem?
Már mindent bejártam. Segítsetek!
Szóval az a lényeg, hogy csak akkor érdemes visszamenned, mert csak akkor tudod kinyitni a ládákat.
Más: Mindenképpen haggyatok élve egy TROLLT! amíg meg nem kapjátok, hogy a szabad bányába kell menni az Ulu-Mulu-t megcsináltatni! Ugyanis troll szarv is kell hozzá, azonban az addig nem esik ki egyetlen trollból sem, amíg a küldit meg nem kapod! És ugye ha minden trollt kinyírsz addig ....
A gothic I és II játékok NÉMET nyelvû verzióit keresem. Ha valakinek megvan, írjon az [email protected]. Nem leszek hálátlan :-)
HILFE!!!!
így is úgy is többször végigcsinálnám, így majd másodszor már az angol verzióval fogom.
Más. A víz alattiban én is voltam, de láttam, hogy az még túl erõs dolog. 😊
Igaz, egy nyers text volt a kettõhöz, de letöröltem.
azrán gyüttem ki, mer a zombi az zombi, a csontikkal is alig bírtam.
Fajuin kis game, hjaj, ha megtarthatnám azt a páncélt😊)))
de jó lesz ha kinnt lesz az angol Gothic 2, komolyan mondom már reszket a kezem , a németet meg csakazése próbálom ki😊))
de jó lesz a régi Old Campnél mászkálni és emlékezni😊))
Egy bug, amit találtam: new camp-ben Lefty ad egy küldit, hogy kérjek el a Rice Lordtól 12 vizesüveget és itassam meg a rabszolgákat. Csakhogy ezt a 12 uveg vizet végtelenszer el lehet kérni a rizsbárótól! 100-nál abbahagytam 😊
De pld. kezdésnél ez nem is rossz pénz. Asszem érnek valami minimális pénzt.
Más: Ahol az ork sámánt megmentitek, nem messze van egy tó, abban egy romos torony. Benne le lehet úszni, át egy barlangba, ott van egy csomó csontváz és zombi. Hát ezeket nekem 18. szinten nem sikerült levernem, sõt a barlang belsejébõl valami szörny? tüzet is lõtt rám. Lenyomta ezeket valaki? Mi van ott? Csak azért kérdem, hogy érdemes-e visszamennem, mert k@vára kellemetlen a játékban úszni víz alatt, nem bírok normálisan.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Csak egy kérdés: Hány órát szenvedtél a csalogatással?
Jött utánnam a szerencsétlen, de rohadt tápos lehetett, mert a várban alig bírtak vele. Nyilazták is.
De én se tudom, hogy milyen zombit csalogatott, mert a zombik elég messze vannak a várostól.
Level 14-en vagyok. Most már nem olyan egyoldalú a harc. A Zombit becsalogattam a városba, és kábé 2 percig ütötték vagy 8-an mire kinyiffant.