3777
Gothic 1
  • kalvin_imarow
    Sziasztok Elakadtam a Gothic1-be. Álltalában megszoktam bírkózni a problémákkal de ez most kitartó próbálkozásaim ellenére sem megy :-) szóval: Lenn az orkok templomában kivégeztem már két sámán az első kezében kéken parázsló bot van a másik kezében pedig vörös, na most ott tarok hogy már néztem a végigjátszást hogy merre kéne mennem, de hiába írja: idézem
    "Ha meghal, a földön levő kaput használva jussunk fel a következő szintre, és ugorjunk le, amikor a tüskék eltűnnek. Lent nyomjuk meg a zöld gombot, vegyük el Varrag-Unhilt kardját, és használjuk a kövön."
    Na most ez a második sámán után van akit ki is nyírtam de nem sehova leugrani illetve zöld gombot megtalálni.

Előre is köszönöm a segítséget
  • Tibike15
    saturasnak hivjak
  • Duzsuki
    Az ötödik kört már más tanítja. A vízmágusok főnöke a neve most nem ugrik be.
  • Esrohnoil
    Igen, vízmágusoknál megtanulod szépen az 5. kört, és majd később tudod Xardasnál az utolsót.
  • Tibike15
    szerusztok!!!
    Ok en tuzmagus vagyok es a 4 kornel most mar de nem tudom az 5. kort megtanulni mer az a corristo vagy minek hovjak nem tanit tobbet es ha jol tudom 6 kor van:) s vizmaguskent is csak 5kort lehet megtanulni xardas tanit a 6. korre? es mikor?
  • Duzsuki
    Mágusként csak a játék későbbi szakaszában könnyebb a játék egyébként harcossal kb végig egyenletes a nehézség, ijjásszal az elején könnyebb és a végén nehezebb, mágussal pedig az elején kell sokat menekülni és a végén sokkal könnyebb kiirtani az ellenfeleket.
    Azt ugy mondom hogy végig vittem elösször ijjászként utána mágusként.

Hogy mágus lehess a legjobb belépni a régi táborba és ott beálni a tűzmágusokhoz. A játék felépítése miatt tulajdonképpen bármivel kezdhetsz később akkor is lehetsz mágus ha az elején harcos voltál.
    A régitáborban elégjó harcos is lehetsz vagy jó mágus az ujj táborban jó harcos lehetsz a szekta táborban pedig egy olyan karakter aki a harcos és a mágus egyvelege.
    Igazábol ha mágus leszel másra nem nagyon fogsz tudni tp rakni mert a varázsláshoz szükséges szintek megszerzése nagyon sok tp-t emészt fel így másra nem nagyon marad. Mágusként ezért tp kell spórolni a játék elején és csak arra költeni amit múszály megszerezni.
  • Tibike15
    azer mert en soha nem voltam magus akarmeik jatekon jatszok orokke harcos voltam
  • Tibike15
    jah ertem
    ugy nez ki hogy magus kent sokkal konyebb.Csak azt nem tom meg hogy ha ujrakezdem meik taborba erdemes belepni ha magus akarok lenni s hogy kezdjek neki?
  • vegesm
    Xardas 6. körű varázslónak a kardból egy rúnát készít( ami ha minden igaz 200-az sebez)
  • Tibike15
    ha az urizelel mit lehetett varazsolni?? jah es azt irta hogy a sebzese 120
    kozbe nekem meg volt az a Lee szekerceje(a Zsoldosok vezerenek a szekerceje)
    annak 105 volt a sebzese es sokkal konnyeben oltem meg egy temlom orzojet mint az urizelel
  • vegesm
    nekem varázslóval az utolsó fejezte sétagalopp volt, az Urizielből kiszedett varázslatnk köszönhatően. A legvégén poénból annyi csontit, gólemet, démont idéztem, hogy mozdulni se voltam képes tőlük:)
  • Tibike15
    Jo humorotok van az egyszer biztos:))
    Milyen Varazslattal olted meg a templomosokat?
    En harcos voltam de ugy is sikerult megideztem vagy 11 demont azok segitettek:))
    Az a baj hogy en Erdelyi vagyok es nem tudom onnan megreendelni a Cd-t :((
  • tibor16
    honnan tudod??? he?
    -én már nagyon messze vagyok a 16-tól, felnőtt gyerekeim vannak, a fiam adta tréfaként egy fórumban a nevemet, mert megkértem regeljen be, aztán meghagytam mert érdekes reakciókat váltott ki a 16-os szám, mostmár viszont semmi pénzért nem cserélném le....
    ravasz dolog ez a nick-név
  • tibor16
    besz'rok - van Tibike15 nick - mit kell megérnem :)
    .... (mi vaaan megteccett az enyém??? - remélem nem kevernek eztán bennünket - mert én mindig vigyáztam az ázsióra, -ez nekem olyan mint a saját nevem)
  • Duzsuki
    Srácok ne legyetek már ilyenek, csak mert fiatal, még a végén elmegy a kedve az írástól.
  • Duzsuki
    Szevasz Tibike!

A Gothic 2 megrendelhető a CD Galaxisban 3990 Ft-os áron szerintem megéri.
    A végét volt a legkönnyebb megcsinálni én mágussal egy varázslattal kinyirtam az összes tanítványt és még Kor_Kalom is felére lesérült ugyhogy még egy varázslat és vége is volt.
    Harcossal már kicsit nehezebb volt a dolgom de, még ugysem volt túl nehéz a Démonok jobban megizzasztottak.
    Játsz a 2. résszel is az még jobb mint az első.
  • Szid
    és mindezt Ö találta ki :o))))))))))))))))))))))))))))))
  • Szid
  • _Atti_
    hát egy magyarositást kiadhatna hozzá;)
  • Esrohnoil
    Húha micsoda mondatok. :D
    Nem állnék neki elemezni az biztos. :)
  • Tibike15
    S ti hogy tudtatok megolni azokat az orult templomosokat a vegen cor kalommal egyutt? azer mer nekem csak kb 4 re sikerult de akkor elohivtam az en kis barataimat a demonokat azokat a varazslatokat meg xardastol kaptam volt:)) vettem 11 demonost 10 golemes varazslatot:)s meg valami sotetseg sereget is de azt nem hasznaltam igaz eleg sok ercembe kerult de meg tuttam azt fizetni konnyen 16000 erc volt.Jah es meg valami erdemes mar az elejen elmenni az uj taborba miutan megvan az az 1050 erced es ott vannak a zsivanyok de szerintem egyszer meg kicsit fejlodjetek mielott oda mennetek.Na elerkeztetek az ujtaborba ott vannak a zsivanyok azok egymassal nem torodnek ugyhogy ha elkezded az egyiket csapdosni akkor a tobbi nem al neked nos akkor negek igaze van 1050 erced elkezded csapni az egyik zsivanyt majd mikor latod hogy eleg keves az elete akkor tobbet ne usd hagyd hogy o usson agyon majd elvesz tolled 500 ercet orokke felet annak amennyi van neked te egy ido utan felkelsz es meg az a zsivany ott al te oda mesz es elkezded szedni de mostmar szedd meg a csakot es mikor kutatod at mit lacc? hat azt hogy letszer annyi erce van mint amennyit elvett toled:)))))))) erdemes joparszor ezt megcsinalni es lesznek uj fegyvereid de ezt mondom legyel legalabb 3-4 es szinten miko csinalod hanem nem tudod leolni a zsivanyt eloszor is az egyik acelkardot azt tartsd meg ugye ahoz 20 ero kell mar a 2. szinten tegyel az erodre 10 et diegonal s mar a 3. szinten tanud meg scatty nel az arenanal az egykezes fegyver hasznalatat majd akkor menj a zsivanyokhoz en mar akkor meg tuttam olni :)))
    Jo jatekot mindenkinek !!!!! Valahonnan meg kell szerejem azt a Gothic 2-ot:)))
  • Tibike15
    koszz!! de mar megtalaltam es vegig is nyomtam a jatekot:))) Yesssss!!!!!
    osszesen 29 orat es 33 percet jacottam ott irta a lementesnel:)) jah es azoknak akik meg csak most keztek el a jatekot vagy akik ujra akarjak jaccani de nem teszik mert unalmas az eleje a jateknak van par jo tippem hogy hogyan kezdje a jatekot ezt en talaltam ki :))
    Nos ahogy elkezted a jatekot menj a regi taborba keresd meg whistlert vagy asszzem igy hivjak ott van a piacter mellet a haz elott ul s megbiz teged azzal hogy vegyel meg neki egy diszes kardot es ad neked 100 ercet te menj az arushoz es vegyel az ercre olyan kulcsot vagy mit amivel a ladakot lehet kinyitani pontosan 10-et lehet venni 100 ercre menj a kovacsokhoz ott az arena kozelebe es ott kapsz egy ladat azt probald kinyitani elobb utobb sikerul par tolvajkulcs el fog torni de megeri miutan kinyitottad a ladat kapsz benne 20 darab penget amit meg kell munkalni az kicsit hoszu ido:) eloszor tedd bele a kovacstuzbe a penget utanna utogesd meg az ullon majd a vederbe vagyis a vizbe tedd bele osztan elezd meg ez 20acelkardot jelent ami darabjat 50 ercert tudod elcserelni a kereskedoknel:)) sot meg kapsz a ladaba 2 darab acelkardot igy 22kardodlessz az egyiket hagyd meg magadnak es a tobbi 21acelkardot add el az oszesen1050erc jlent :) kezdesnek mar valami arra mar tudsz venni pancelt vagy amire szukseged van es ha gondolod akkor a csakonak a kardot is megveheted de nem muszaj,persze ha nem adod veszed meg akkor ezutan keruld el mert rad tamad :)
  • Esrohnoil
    Azt hiszem az ork tábor közelében találod. Tudod, ami előtt van egy nagy híd. Vhol a híd előtt találkozhatsz vele, ahol rálátni Xardas tornyára. Remélem jól emlékszem.
    További jó játékot. :)
  • Tibike15
    Sziasztok!!
    Mar megint elakattam annal a resznel vagyok hogy a kapu orzoi vagy valami ilyensmi s ott ugye azutan van hogy beszletem azzal az ork rabszolgaval a szabad banyaba es az csinat nekem ULU-MULUt na itt vagyok es asszem hogy elkene menni oda ahoz az ork samanhoz akit ezelott megvettem az orkoktol de mikor felmegyek abba a romba akkor mar nincs ott a csako hol kell keresni vagy ez megint egy bug??
  • Tibike15
    :)) nagyon szepen kossz a segitseget
  • Gary
    Ez egy bug, assz'em a magyarítás miatt.
    Vagy leszeded a magyarítást és úgy viszed át ezt a részt, vagy változz át valamilyen gyors lénnyé (Pl.:farkas, vérlégy), egyből követni fog, hogy lecsapjon, ekkor juss el az oszlopokhoz és ott változz vissza (ENTER).
    Nekem volt olyan, hogy korán változatam vissza és a rohadék elrakta a kardját, hátatfordított nekem és visszaballagott...
    Sz'al ne add fel!
  • Tibike15
    Sziasztok!!!!
    En templomos vagyok es annal a kuldetesnel hogy benn vagyok az ork temetobe s kinyirtam minden orkot ott van az a masik templomos akinek segitettem kinyirni az orkokat es akkor monta hogy min a 3 alagutat nezzuk meg s kutassuk at sakkor elindultam s ott is kinyirtam minden orkot s megtalaltam a varazslatot valami teleport vagy mi lehet s tovabb nem tom mit kell csinani valakilecci segicsen az a bolon csakoval nem lehet beszeni es nem jon velem ott meg van allva egy hejbe!!!
  • Szid
    Mód Diccuric - G2be - Amateur Mod Team,
    aki a Diccuricot készítette a G1hez,úgy döntött, hogy nemfojtatja tovább a Diccuric kszítését a G2-be. Ok- valami más játékprojekten dolgoznak, ami nem függ össze a Gothic-val. (forrás: WoG)

• Szid
    Èn elkezdtem, deaztán visszamentem az adonhoz :o))
  • Manti
    A Gothic 2 topik is eléggé lefagyott... Részemről akkor fogom kirpóbálni a Diccuric-ot, ha kész lesz.
  • drH
    Hú, de kihaltunk itt... ;-( Persze én is a 2 addonját nyomom, de senki nem játszik mellette párhuzamosan ezzel a lejjeb említett modifikációval? Érdekelne, ki meddig jutott...
  • drH
    Ehem, csak sikerült így már - én persze szaladtam neki, mint az állat, fene sem gondolta volna, hogy helyből is ugrik akkorát, mint amekkorát futva nem.. ;-) Azt hiszem, fullra kivégeztem a gamét akkor, hadd szóljon a nem hivatalos kiegészítő most - örömmel látom, többen is elkezdtek (újra?) komolyabban foglalkozni vele - illetve hát folyamatosan, ahogy bővül a cucc...
  • Manti
    Igen, mindenki más várt a külditől. A ládánál volt hogy nekem se sikerült átugrani egyből. Pont úgy van kicentizve hogy a legszélére kell álni - egy sima, tehát nem futó lépessel lezuhanás előtt.
  • drH
    No, jelentem, megvan a Chromanin küldetés; sajnos tényleg úgy van, ahogy Manti leírta, SEMMI más nem történik, ez tényleg gyatra kicsit - nem mintha nem hittem volna neked, csak hasogassunk szőrszálat alapon hátha mást is ki lehet hozni belőle. hát nem.
    A ládás részt pedig sajna még mindig nem tudom megközelíteni, akrobatikával sem megy... Vadabbnál vadabb dolgokat próbálok ki, de nem jön be - ehhez fűzném hozzá, hogy felháborító, Vérlégy alakjában csak vízszintesen lehet repülni? Nahát! :-) (na meg leesni)... :-) természetesen...
  • Manti
    Sziasztok! A Chromanin küldetésnek nincs köze a "jósághoz", már előttem leírták mit hol vannak a könyvek, egyszerűen meg kell találni őket. Hallottam olyat is hogy fejezetenként kell megtalálni egy könyvet, ez sem igaz. drH ládájához - ha egyről beszélnük - egyszerűen akrobatikával kell átugrani.
  • rosti
    http://www.my-cocktail.de/diccuric/downloads.htm

Megtaláltam aszen ez az...
  • Szid
    Hát nemtom.
    èn megvertem, meg a rosszbácsikat öltem is. Mikor elzavartak, de akkor nagyon...Nem maradt sok élö a várban.
    Meg loptam is.
    De ha tenéked sikerül szentembernek lenni, akkor gratulálok.
    Elméletileg benne lehet a játékban.
  • drH
    'Csak' ennyi,, hogy össze kell szedni? Lejjebb #2270 és #2273 között mintha említés lenne a jóságról... Azaz hogy akkor találkozol Chromaninnal, ha végig így játszol.. Kipróbálom, összeszedem, aztán jelentkezem...
  • Szid
    A Chomanin küldiben meg az a lényeg, hogy összeszedj 6 könyvet. De hol itt a jóság?
  • Szid
    Ha jó emlékszem felmászol a domb(épület tetejére)
    Lelököd az oszlopot és szépen átslattyogsz, vagy iszol egy gyorsítót és átugrasz. Elöbb utóbb sikerülni fog