Gothic 1
  • Tibike15
    koszz!! de mar megtalaltam es vegig is nyomtam a jatekot:))) Yesssss!!!!!
    osszesen 29 orat es 33 percet jacottam ott irta a lementesnel:)) jah es azoknak akik meg csak most keztek el a jatekot vagy akik ujra akarjak jaccani de nem teszik mert unalmas az eleje a jateknak van par jo tippem hogy hogyan kezdje a jatekot ezt en talaltam ki :))
    Nos ahogy elkezted a jatekot menj a regi taborba keresd meg whistlert vagy asszzem igy hivjak ott van a piacter mellet a haz elott ul s megbiz teged azzal hogy vegyel meg neki egy diszes kardot es ad neked 100 ercet te menj az arushoz es vegyel az ercre olyan kulcsot vagy mit amivel a ladakot lehet kinyitani pontosan 10-et lehet venni 100 ercre menj a kovacsokhoz ott az arena kozelebe es ott kapsz egy ladat azt probald kinyitani elobb utobb sikerul par tolvajkulcs el fog torni de megeri miutan kinyitottad a ladat kapsz benne 20 darab penget amit meg kell munkalni az kicsit hoszu ido:) eloszor tedd bele a kovacstuzbe a penget utanna utogesd meg az ullon majd a vederbe vagyis a vizbe tedd bele osztan elezd meg ez 20acelkardot jelent ami darabjat 50 ercert tudod elcserelni a kereskedoknel:)) sot meg kapsz a ladaba 2 darab acelkardot igy 22kardodlessz az egyiket hagyd meg magadnak es a tobbi 21acelkardot add el az oszesen1050erc jlent :) kezdesnek mar valami arra mar tudsz venni pancelt vagy amire szukseged van es ha gondolod akkor a csakonak a kardot is megveheted de nem muszaj,persze ha nem adod veszed meg akkor ezutan keruld el mert rad tamad :)