Gothic 1
  • PAYNE
    hellO! egy fontos kérdésem lenne! szóval ott vagyok a 3. fejezetben mikor meg kell nézni az ork temetőt. bemegyek, legyilkolok egy rakat orkot, aztán találkozok Baal Lukorral. mire aszondja hogy végig kéne járni a termeket. én végigjártam az összeset és adtam neki két darab papírt amit ott találtam. mire aszondja hogy lefordította a papírokat és ez egy nagyon kis hatóságú teleport. bemegyek a harmadik terembe keresztül kasul bejárom felmegyek a leomlott részen is és nem tok semmit csinálni! mondom megnézek egy végigjátszást és ott aszondják hogy áljak a harmadik terembe a 4 oszlop közzzé s onnan menjek neki a falnak (ahol van egy jtónyílás ami be van zárva)
    és használjam az ork teleportálás varázstekercset amit Baal Lukortól kaptam! de van egy kis bibi! én NEM KAPTAM AZ ÜRGÉTŐL TEKERCSET! hiába beszélek vele nem ad tekercset!

na most azt mondja meg nekem valaki hogy mit kéne csináljak? ez egy bug? vagy hogy jussak tovább? kérlek benneteket segítsetek mert szeretnék már játszani! előre köszönöm!