Gothic 1
  • Braveheart
    BUGLISTA------------------------------------
    IGEN , ÉN IS TALÁLKOZTAM EZZEL A BUGGAL! Én hetes szintű voltam... Olyan is volt, hogy az old campben nem tudtam megvenni a heavy guard armort, mert azt mondta a kovács, hogy csak az erősebb harcosok tudják viselni! Na az a helyzet, hogy akkor már nagyon erős voltam (asszem 26-7szintű) és 5-6 guardot is rongyá vertem simán... A másik legdurvább bug az old mine-ban van, ahol a minecrawleres küldetésnél mikor lemegyek a bánya aljába a fogaskerekért, van ott egy létra, ami 45 fokos szögben (kb) el van döntve. Namármost mikor elkezdek rajta felfele mászni, nem 45, hanem 90 fokban, egyenesen felfelé mászok, így lehetetlen felmászni rajta!(megoldás: a létrához közeli magaslaton megálni és az acrobatics képességgel átugorni a létra mögé) Barlangokban sem érdemes ugrálni, mert van, hogy a földre érkezéskor ELKEZDEK ÉGNI, és meghalok...! Egy másik jópofa bug: (EZ HASZNOS IS LEHET NÉHA, csak kissé cheat) ha éppen esünk valahonnét lefelé, nyomjuk az oldalazás gombot, és nem fogunk sérülni a leérkezéskor. Én ezt kipróbáltam a Sleeper temploma pályájának az elején a nagy szakadéknál, elég érdekes az alja... na több bug nemigen jut az eszembe.