3672
Gothic 1
-
#1809 Ehhe, ez megtisztelő, de úgy nézz erre a játékra, hogy az első részével Atomy is rengeteget játszott és még az örrökké nyűgös Scythét is sikerült hosszú időre a monitor elé szégeznie! :))
Amúgy: akinek nem megy, az töltse le a DivX 5.01-et a divx.com-ról! -
#1808 nekem van csak az szar mert a hangot ha tekerek az elejétol kezi
én a divx.comrol szedtem le
hát ez a játék kiba*ott jo lesz -
#1807 Es egyaltalan mi ez? En csak Rince miatt szedem le. ;-) -
#1806 Aaaaaaaaaaaaargh. Nekem sincs. ;-))) 60mb. ;-) -
#1805 nincs divx 5-öm :))))))) -
#1804 Megneztem. 100mb. Aaargh. -
#1803 Milyen hosszu, nekem csak 45k-val jon, es 32mb-nal tartok? -
#1802 NP!
Kicsit kurva jóóó :)))
(van kisebb változat is HCGAmeren, de az rosszabb minőség...) -
#1801 thx töltöm -
#1800 -
Frank #1798 Olaf:Lester delen van egy varban ahol az egyik focus volt amit telekinezissel lehetett csak leszedni, hemzsegtek benne a harpiak.
Dark Savant:Dusty-t lehet, digger a srac es a deli piacter folott ul a kunyhoja elott.
-
Head Hunter #1797 Fiúk! Valamelyikőtöknek elküldeném a mentésem, mert az Iantól sehogyse tudom megszerezni az engedélyt!!! Szóljatok, hogyha elküldhetem melyikőtöknek küldjem! -
#1795 dustot. ott üldögél a piac körül asszem -
#1794 a csávónál aki áruilja a cuccokat -
darksavant #1792 Az egyik Guru a Sect-ben megbíz, hogy vigyek át valakit az Old-ból. (beállni a Brotherhood-ba).
Kit lehet? -
#1787 miért lenne szemétség????
:)))))))))))))))
Ha gyenge, pusztuljon! -
Head Hunter #1785 Szerintetek a wolfot leütni, hogy elszendjünk töle mindent nem szemétség? (6000 ore van nála!!!!) -
Head Hunter #1784 De nekem asszem light rouge armourom van. Asszem így hívják, amit a lares adott.
A mordrag mit akar, hogy mit keressek meg neki?
Kinek tudom eladni a New Campi Baalok cigijét, vagy milyét? (Odaadták nekem)
És mi a pitét kell csinálni a chapter 2-ban?
-
Head Hunter #1782 Érdemes megvenni a heavy bandit armourt? -
Head Hunter #1780 A Chapter 2-ban mit csináljak??? Előbb gondoltam, megkérdezlek titeket. -
Head Hunter #1779 Már megtaláltam Ian-t! Ahogy hazaértem. -
Head Hunter #1766 BAKKER!!!!!! Miért van az, hogy megvan az ötös szint, és nem enged banditának a lares????!!!!! -
Head Hunter #1765 Ha vesztek, minek álljak ki vele? Még meg se tudom sebezni, pedig one-handed level 2-m van! -
Head Hunter #1764 Ezt kifelejtettem: -
Head Hunter #1763 Ezt kifelejtettem: -
Head Hunter #1762 Én csak azért nyírtam ki a homert, mert jó cuccai vannak -
Head Hunter #1761 Olyan idegesítő, hogy nem tudom elérni a 5-ös szintet! A 4-est is alig! Ti, hogy jutottatok el ötös szintre??
Van 30 skilpointom, és nem tudom mit kezdjek vele :) Már megvan a One-handed level 1 -
#1759 ti kirtotttátok az orkokat?én mindet:) -
#1756 nekem nem kellett kinyirni. mivagy hogy kikell nyirni? -
Head Hunter #1755 Szerintetek nem szemétség kinyírni a New Campban a Homert azután, hogy megcsináltam a Lurkeres questet, egy mace-ért?????? -
#1753 na ez már nekem is tetszik a képek alapján:) -
#1752 mert azok világosabbak?:) -
#1751 sztem csak az első 4 van a 2ből. a többi tul 1es:) -
#1750 csak a gépigénye:(((már az 1 is szarul ment néha... -
#1749 anyám
röviden és velősen:) -
Inquisitor #1748 Ha érdekel valakit a Hardwired-en a mai híreknél van pár screenshot a Ghotic2-ből ... -
#1747 ja bocs majd legközelebb visszaolvasok nem akartam bunkólenni:))))))))))))(halál a hülyékre mint én is vagyok:)) -
#1746 heh én is előrébb tartottam már de bocsi mondom elveszett a save:((( -
#1744 kicsit azért más lesz szerencsére. nézz utána jobban! -
Head Hunter #1742 Jó lett sonic??