Gothic 1
-
_sonic_ #1894 Nos Randal, a Gothic egyik szépsége, hogy nem igazán lehet benne elakadni, továbbá a kulcsfontosságú embereket a játék nem hagyja megöletni (próbáld meg pl. Diego-t kinyírni, nem fog sikerülni). Nekem ez különösen teccik a játékban, hogy akinek esetleg nem teccett az orcája azt csendben el lehetett tenni láb alól (Bloodwyn pl. már elsőre elnyerte ellenszenvét, hatalmas örömmámor volt amikor az egyik későbbi chapterben le lehetett gyakni, of korz én ezt már sokkal hamarabb megtettem :D). Szvsz a játékban nagyjából azt csinálsz amit akarsz, nincsenek megkötések, legfeljebb bizonyos hiányt fogsz szenvedni ha egy "nem átlag" embert nyírsz ki (hanem teszem ezt egy kereskedőt). Ill. bocsánat, egyetlen egy "megkötés" van a játékban, anélkül nem lehet végigjátszani, hogy ne csatlakoznál egy camphez se, legalábbis nekem nem sikerült pedig ötször végig toltam.
Másik dolog: ezt a journal-os témát szerintem nyugodtan hanyagolhatod, legfeljebb akkor nézz bele, ha már felhalmozódtak a questek és esetleg nem emléxel valamire. Szal,ha pl. Sly-nak visszaviszed Nek amulettjét az egyik shadow questben, megkapod az xp-t (plusz journalba új bejegyzés) ergo quest teljesítve és innentől kezdve lényegtelen hogy mi a van a journalba írva. Na remélem segítettem valamennyit.
Ha van még egyéb kérdésed vesd fel nyugodtan!
Ja és mentsél sokat! :D