The Lord of the Rings
  • Rincewind
    Akkor jöjjön egy kései élménybeszá,oló a premierről, csak hát muszály volt a látottakat kibeszélni egy kiadós sörözés mellett :)
    Szóval a fgilm röviden és tömören: FANTASZTIKUS!!! A Fantasy hajnala köszöntött ránk! Frodó, Gandalf, Aragorn karaktere tökéletes, pont ilyennek képzeltem őket! Mória bányái tökéletesen magávalragadóak! Fantasztikus látni az ősi Törp tárnákat! Mit áradozzak még róla, szóval Tolkien nem forog a sírjában, mert ez egy baromi jó feldolgozás! Ám hibák is vannak! Nekem pl. pár alak nem tetszett :( Elrond valahogy nem lett szimpi. és Bilbót is máshogy képzeltem. A másik, hogy igaz, hogy én 3 magyar és fél angol kiolvcasás után tökéletesen tisztában voltam az ott történtekkel, de szerintem egy laikus számára kicsit sok volt a filmben látottak áradata! Szal, nem biztos, hogy mindenkinek elsőre leesett minden, ami a filmben van. A másik, meg, hogy szerintem néhány szinkronhang elég gyengécske volt :((
    Utószóként mindenkinek csak javaslom, hogy nézze meg legalbb kétszer, mert ez a mű megérdemli, de igazán!

u.i.:MAjd holnap bocsánatot kéreg azért, amit most félrészegen leírtam :DDD