Uj v. Bevált Puskázás Gimiben
  • Molnibalage
    #162
    1. Ez milyen magyar mondat?
    2. Puskázni szerintem nem éri meg, mert a puskát is el kell készíteni.
    Én egész eddigi diák pályafutásom alatt kétszer csináltam egyanzon tanárnál az egyetemen, mert az első 20 percben fel sem nézett, ő is a vizsgált oldotta meg.

    Kis naívak, azt hiszitek, hogy nem látszik a puskázás? Amíg nem túl pofátlanul csinálod ESETLEG nem veszik el. Aki felsőokatási intézménybe készül, az NAGYON lebeszélném erről, mert egyre jobban bekeményítenek. Ha puskázol egyes tárgyakból, akkor nem csak onnan vágnak ki, hanem abban a félévben nem is próbálkozhatsz újra. Egyes tárgyakból meg nincs keresztfélév. Megéri? Nem. Főleg tandíj mellett..

    Egyszer véletlenül külső tanúja voltam a BME AUD.MAX előadójában egyZ H. írásnak, gondoltam bekukkantok, hogy van -e ismerős arc. Kb. olyan 280-300 ember írt egy 600 fős előadóban. EGYETLEN pásztázásra kb. 12 embert láttam piskázni, pedig én nem ismerem a "nagy" trükköket....
    Szóval aki azt hiszi, hogy nem látják az naív. Később úgy is megszívja. Nem sok olyan embert láttam elvégezni egyetemet aki végigpuskázta az eégszet. Én kifejezetten büszke vagyok rá, hogy csak két lényegtelen alkalommal csináltam és, mint utólag kiderült, nem számított semmit. Távol álljon tőlem a stréberség, sőt az egyik leglustább diák vagyok akit a Föld a hátán hordott.