WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Burgernemham
    Valami még kimaradt. Övön alul piszkálta a "csőröm" egy zizzenet; hát újra beléptem: ide. "Moth"! Volt szerencsém hozzájuk még anno. Nem sokáig. Ez mag(v)áért beszél. Elképesztően sunyi, alattomos társulat. Pár "ősi" mag hierarchiája; a többieket lenézték, abszolút egocentrizmussal átitatva, s le sem szarták őket. Undorító társaság volt. Remélem már nem léteznek. Nem tudom mi vehette rá az SL tagjait, hogy oda beálljanak, akikről csak csupa jót hallottam, bár ott nem szembesültem szubjektív tapasztalatokkal. Nem voltam, SL tag, s ma már nem is szeretnék, ha játszanék sem; így, hogy moth tagokkal bővült.
    Order oldalon ma már tulajdonképpen egyik szerveren sem szabad játszani, de ha valaki nagyon elszánt és képes kibírni a T1,2,3 gyötrelmeit az csatlakozzon nemzetközi klánokhoz. Megértőek, intelligensek, segítőkészek, s nem lovagolnak azon ki milyen: BOSS-BOSS, LORD, meg a franc emlékezik már milyen nevetséges, gyerekes baromságok gyűlevészeti abnormalitása keveredett ott az infantilizmus mustárgázával, mely kikergetett minden épelméjű: nem hívő zord "spekulánst", vagy "noobot". Tisztelettel!