22827
-
Burgernemham #22467 Mr, Szyl President! (Vonatkoztatom ezt, "Boncmester" aktualitása apropója alapján); hogy, te vagy a karmester má' ott. A "st(í)-(érted?)lusomra" visszatérvén, nem tudom, stilisztikára, avagy az általam közölt szöveg lényegtartalmára próbáltál befolyást, ráhatást gyakorolni, módfelett tartalmas replikáddal. Ha a stilisztikámra utaltál, úgy meg kell mondanom, te analfabéta vagy; s el nem tudom képzelni, hogyan lehetsz te egy legendás klán FŐ-feje! :( Vicc!
A másik! Magad sem hiszed el ugye ezeket az abszurdumokat, hogy te 20 SC-ből 17-et győzelemre váltasz. Ez már egyfajta skizoid önámítás, vagy még rosszabb. Én is játszom 'pámuram, de Order több mint egy éve nem nyer csak napi maximum 20% SC-t. A hiteled itt meg is dőlt, HATALMAS senki!; egy volt, nagy legendás guild csahos ebe.
Ha már felhúztál, 80 iq-val alattam.
-
sanyiiiii #22466 Tome unlockokkal hogy állsz? -
Ében #22465 Ha már a Moth-os emberkék sincsenek, akkor kb Szyl egyedül van a guildben :)
Burgernemham: igazából akik mostanában ott voltak/vannak bármelyik guildben, valószínűleg nem azok, akik régen játszottak. A legtöbb ember a régiek közül rég abbahagyta. Mi a Moth-ról nem tudunk nyilatkozni, mert nem egy szerveren voltunk velük.
Azt tudom, hogy régen a Tartaurs (?) guilddel voltak ellentéteik Azgalon, de mi Eltharion után Nornon játszottunk, így nem ismerjük Őket. -
najó #22464 Majd levezetem neked ezt matematikai ábrákon egy sörözésen!::D -
t0xikus #22463 ezzel azért vitatkoznék:) hogy lenne olyan, ha az alapemberek nagyon-nagy része már nem játszik?:) -
Boncmester #22462 Szyl 4 president! :D -
najó #22461 Tök olyan mint régen,mivel én játszom:) Amugy a mothosok sincsenek már...mondjuk lehet mondani,hogy énis mothos vagyok,mer beléptem egyik nap oda is::D
Burger szerintem van valami baj a stilusoddal,a mothosok akikkel beszéltem tökjó fejek,fogalmad nincs a dolgokról. Mostanába nem járok nagyon Orvrezni csak ha épp van csapat,tölem foglalhat a destro zonákat ultrafun lehet 2-300os aaoval,lényeghogy 20bol 17sct megnyerek. -
t0xikus #22460 az az SL már nem az az SL, ami régen volt. emberek 99%a már távozott -
Burgernemham #22459 Valami még kimaradt. Övön alul piszkálta a "csőröm" egy zizzenet; hát újra beléptem: ide. "Moth"! Volt szerencsém hozzájuk még anno. Nem sokáig. Ez mag(v)áért beszél. Elképesztően sunyi, alattomos társulat. Pár "ősi" mag hierarchiája; a többieket lenézték, abszolút egocentrizmussal átitatva, s le sem szarták őket. Undorító társaság volt. Remélem már nem léteznek. Nem tudom mi vehette rá az SL tagjait, hogy oda beálljanak, akikről csak csupa jót hallottam, bár ott nem szembesültem szubjektív tapasztalatokkal. Nem voltam, SL tag, s ma már nem is szeretnék, ha játszanék sem; így, hogy moth tagokkal bővült.
Order oldalon ma már tulajdonképpen egyik szerveren sem szabad játszani, de ha valaki nagyon elszánt és képes kibírni a T1,2,3 gyötrelmeit az csatlakozzon nemzetközi klánokhoz. Megértőek, intelligensek, segítőkészek, s nem lovagolnak azon ki milyen: BOSS-BOSS, LORD, meg a franc emlékezik már milyen nevetséges, gyerekes baromságok gyűlevészeti abnormalitása keveredett ott az infantilizmus mustárgázával, mely kikergetett minden épelméjű: nem hívő zord "spekulánst", vagy "noobot". Tisztelettel! -
Burgernemham #22458 Pedig az általam látott legutóbbi patch; (valójában bizonyos destro karakter nerfek)alapjának szolgálatában egyértelműen leszögezendő, hogy az összes order tank, (1-2 hónap távlatából) nagyságrenedekkel jobb, mint setét társai. Az "o" dps-ek nevetséges szinten ütnek felül minden "d"-t.
Ami viszont "maradt". A sámám op. Mirror!..., vicc %(AM). Sorcerer zúzza a BW-t. A dok megeszi a wp-t ha találkoznak. A gyógyítók jobbak "d" szegleten. Az összes többi árnyéka "o" irányából. A WL szinte tank, ereje pedig gyakorlatilag a 3 évről visszamaradt bagos rettenet. Ennek ellenére az order képtelen helytállni T4-ben. Ja, és 1 KotBS felér 3 csúzennel. -
Burgernemham #22457 T4 (!) -
Burgernemham #22456 Order oldalra átmenni?! Az Order 2 várat ha beüt egy nap alatt, míg a Destr"u" húszat. Ez a játék halott, vagy szado/mazochistáknak való. -
Ében #22455 Szyl még játszik és 1-2 hónapja a Moth (destro) guildből ment át oda még 4-5 ember. Szóval páran még vannak a SL-ben, akik aktívak. -
Burgernemham #22454 Elnézést kérek akkor az alulinformátlságomból fakadó, jogtalan agitátumért.
Én is SWTOR-ban voltam jóideje. Fene tudja mi vett rá, hogy újra befizessek 3 nappal ezelőtt egy WAR hónapra, de 27 nap kuka lesz belőle. Nem is írok ide többet ebben a témában. Jó szórakozást mindenkinek, abban amiben megtalálja a kedvét,
"örömét" (nyílván itt játékra gondolok). Én a héten az SWTORT is letettem. Jön jobb...nem is oly soká. Illetve annál ez is jobb lehetne,(kilőve) - lehetett volna: milliószor.
-
Boncmester #22453 Már az SWTOR-ban toljuk majd fél éve, nem is tudom, hogy egyáltalán él-e még a guild a WAR-ban. Ha igen, akkor is 1-2 ember lehet benne max, aki játszik is. -
Burgernemham #22452 "Pikantúra" szép szó. Részeg gyesznó állapotban szépet írtam most visszaolvasván. Pikantéria lesz az.
Ki kell javítanom magam máshol is. "Maciii" : Tegnap benéztem a játékba Tier 3 full 2 db Warband mindkét oldalon, T 4 a szokásos. Ugyanakkor Order oldalon van, vagy volt egy Sárkány Lovagrend nevű formáció, őket keresd. Én a "sötét" oldalon tevékenykedtem leginkább, illetve alkalomadtán őgyelgek. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a WAR legjobb játékosai ott vannak/voltak. -
Burgernemham #22451 Tévedsz. Ez a játék nem lesz ingyenes; amíg lesz, lesz. Free gyanánt meg majd indul a gyatra Wrath Of Heros. Megy ez még egy jódarabig, de annyit nem ér, hogy tovább koptassam a körmöm a klaviatúrán. Ha élvezed, hogy 50-60 ember Order oldalon T-1,2,3-ban agyonkalapál 10 Destrot akkor regelj oda, és az a 3k nem sok érte. Az meg a másik vetülete a dolgnak, ha úgy tetszik pikantúrája, hogy T-4-ben a fele annyi Destro is lenulláz majd titeket, mert azok tudnak játszni. -
#22450 Ha vársz még egy kicsit, akkor szerintem be is zárják a játékot. Persze előtte tényleg lehet ingyen lesz pár hónapig. Egyetlen EU szerver van. RvR-ben még találkozni más játékosokkal, de quesztelésben sehol senki. Ja, oroszok vannak a chaten sokan. Amikor már összerakják az embert az oroszokkal, az már nagyon a játék vége. -
Maciii #22449 Hivatalos oldalra feltekintve, pillanatra azt hittem h F2P lett a játék, de úgy tűnik nagyot tévedtem. Sebaj még tudok várni, mert rohadt jó game nagyon bejött, de fizetni nem akarok érte -
#22448 Végül csak sikerült. Ha accountal van gond, a [email protected] -ra írjatok, a help.ea.com nem segít. A topic címet érdemes lenne módosítani, nincs már Karak Azgal, csak Karak-Norn van Európában. Ha máshol van karakter, azt transzferelni lehet a Karak-Nornra. -
#22447 Megpróbáltam aktiválni a régi accountomat, ráment néhány órám, persze végén csak nem sikerült.
A régi EU-s account nevekhez az _EUR sufixet kell adni, ezt persze sehol nem írják. A vicc az hogy, a DAOC-os accountom maradt ugyanzon a néven, amivel először próbáltam belépni, persze arról hiányoztak a régi karakterek.
Miután sikerült előkeresnem a régi account nevet, és google segítségével rájönni, hogy _EUR-t kell utána írni, végre sikerült a jelszavat megváltoztatni és belépni.
Ezután összekötöttem az EA accounttal.
Ezután már megjelent a régi accountom, a rajta lévő karakterekkel.
A patcher viszont nem enged belépni, se régi, se EA, se semmilyen jelszóval.
A "game account" jelszó változtatás meg kéri a régi jelszót. Persze ez sincs meg. Olyan funkció nincs, hogy game acccount jelszavat reszetálni. Csak azt tudnám, minek 3 account név és jelszó egy játékhoz.
A help.ea.com teljesen haszontalan, semmi releván információ nincs fent.
Ezek után elmehetnek a picsába, van egy rahedli másik játék is amit játszani lehet.
-
Robe77 #22446 -
Boncmester #22445 Ez egy MMO. Nézz róla videót a neten vagy mittomén. Teljesen másik stílus. -
steweee #22444 igen, de ez az online játék annak az alapjaira épül. és az eltérésekre lennék kiváncsi. mert ha megtetszik, szivesen kipróbálnám -
Burgernemham #22443 Akkor most, hogy világi alpári legyek, lehessek a két seggtörlős diplomámmal (mert tanári, s nem reklám): hogy a retkes falloszba lehet így elkÚÚl(R)túrál(ni) egy játékot?! Értem én! Szerverösszevonás... e.t.c. Kiloötven destro/20 order. Igen. Mindenkinek volt destro karaktere is az order mellett, s vice verza. Ki volt az az egyetemes marha aki kitalálta, hogy egy időben, egy síkon mozgatható lehessen a két OLDAL, ezzel lehetővé téve az abszolut inFAXbalanszot?! Most mocsári pazján gyönyör rikító oltárán ráállott minden valag, s azt "húzza"?! (jobb híján a destrot) Ez aztán így betyárosan izgalmas!
Na, én itt fejeztem be eme "játékot"! És mindenkit lebeszélnék róla aki el akarja kezdeni. Hacsak! > nem okoz neki egyfajta gyönyört, kielégülést, hogy a 20-an ütünk egyet; de nedves vagyok! -
#22442 Sztem a mark of chaost játszottad... -
steweee #22441 végigjátszottam az alapjáték mindkét kampányát. még annyit lehetett vola, hogy a káosz oldalon nem a normál szörnyeket, hanem vmi mutánsokat választok ha egy másik káosz isten szolgálok, de sztem egységek kivételével nem sok különbség lett volna.
meg ha jól láttam jelent meg ehhez vmi kiegészítő is, de az nincs meg nekem.
kérdésem annyi lenne, hogy mennyiből más a játék online ? mert a single kampány eszméletlenül bejött, az elődje ami vagy 10 évvel ezelőtt jelent meg is nagyon tetszett... -
steweee #22440 végigjátszottam az alapjáték mindkét kampányát. még annyit lehetett vola, hogy a káosz oldalon nem a normál szörnyeket, hanem vmi mutánsokat választok ha egy másik káosz isten szolgálok, de sztem egységek kivételével nem sok különbség lett volna.
meg ha jól láttam jelent meg ehhez vmi kiegészítő is, de az nincs meg nekem.
kérdésem annyi lenne, hogy mennyiből más a játék online ? mert a single kampány eszméletlenül bejött, az elődje ami vagy 10 évvel ezelőtt jelent meg is nagyon tetszet... -
Evok #22439 Hehe, pont azért indítottunk ott többen is, mert voltak honfitársak. :)
Egyébként nem akarok én siránkozni, csak azt sem szeretném /nénk/, hogy ismét pénzt ölök bele, és rohangálhatunk az üres területeken. :D
Köszi a válaszokat!
-
najó #22438 jó most már tom,hogy voltak akik nem akartak játszani magyarokkal és ausztrál szerveren inditottak karaktert
temost siránkozni akarsz vagy játszani?:)
tier 1,2,3-ba biztos hogy a valaha volt legjobb mmo élményt nyujtja pvp terén -
Evok #22437 A kezdetekkor még Ausztrál szervereken is voltunk többen magyarok.
Ahhoz képest elképesztő, hogy mennyire "elfelejtődött" ez a játék.
Persze a fejlesztők sem szakították meg magukat, hogy "élhetőbb" legyen. -
najó #22436 nem az észak-amerikain és nem a németen voltak/vannak magyarok. -
Evok #22435 Azért kérdeztem, mert nálam 3 elérhető szerver van jelenleg. :) -
najó #22434 egy szerver van,nem túl bonyolult:) nagyrészt most mindenki ismeri egymást destros,orderes,igazán magyar klán(order:Sárkány Lovagrend) nincs vagyis van,de nem igazán neveznem aktivnak. Mondjuk ha belépsz akkor legalabb tudod a tst ahol szoktunk lenni:) -
Evok #22433 Üdv!
Érdekelne melyik szerverre érdemes regelni, ahol még van is élet.
Abbahagytam egy időre, és most, ogy újrakezdeném igen elhagyatottnak tűnik az egész játék.
Ötlet? -
Fraien #22432 pl megtudná valaki mondani hogy az rvr-ben szerzett "ordnance" mire jó?A hallott játékosok után kapott koponyával tudok valamitt kezdeni?A recuit's medallionokért nem tudok semmi cuccot venni csak gyógyitalt? előre is köszi -
Fraien #22431 Sziasztok!!!
Azt szeretném megkérdezni hogy van-e még magyar klánok mert lenne egy-két dolog amit jó lenne ha valaki elmondana:) köszi -
Pacho #22430 A warhammeronline-on csináld sztem ne az 576-oldalon. Nem vágom pontosan, de valahogy biztos lehet trial account-ból rendeset csinálni (némi pénzért persze), és ott elő is lehet fizetni. -
Amaya8801 #22429 Sziasztok, még új vagyok erre, de gondoltam megkérdezem, hogy valaki tudna-e nekem segíteni. A problémám a következő: az 576 boltokba már nem lehet kapni előfizetéses kártyát a WhO-ra és nem tudom, akkor hogyan tovább. A honlapon tovább dobnak egy következő oldalra, de nem tudom abban megbízhatok-e az működik-e. Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mitévő legyek? A választ előre is köszönöm szépen. U.i.: Még teszter az accom, nem volt előfizetéses. -
buhajla #22428 jah:DDD de érthető miért írta:DDD:P