WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • vear
    Megpróbáltam aktiválni a régi accountomat, ráment néhány órám, persze végén csak nem sikerült.

A régi EU-s account nevekhez az _EUR sufixet kell adni, ezt persze sehol nem írják. A vicc az hogy, a DAOC-os accountom maradt ugyanzon a néven, amivel először próbáltam belépni, persze arról hiányoztak a régi karakterek.

Miután sikerült előkeresnem a régi account nevet, és google segítségével rájönni, hogy _EUR-t kell utána írni, végre sikerült a jelszavat megváltoztatni és belépni.

Ezután összekötöttem az EA accounttal.

Ezután már megjelent a régi accountom, a rajta lévő karakterekkel.

A patcher viszont nem enged belépni, se régi, se EA, se semmilyen jelszóval.

A "game account" jelszó változtatás meg kéri a régi jelszót. Persze ez sincs meg. Olyan funkció nincs, hogy game acccount jelszavat reszetálni. Csak azt tudnám, minek 3 account név és jelszó egy játékhoz.

A help.ea.com teljesen haszontalan, semmi releván információ nincs fent.

Ezek után elmehetnek a picsába, van egy rahedli másik játék is amit játszani lehet.