Na most ezt nem értem. A lotroval kb 2007 nov-dec óta nem játszottam. #22374 érdeklődött a korábbi várostrommal kapcsolatban, nekem ez a véleményem róla (illetve a normálisabb játékosok 99%ának. ofc mindig van pár gyökér, aki ezt fajta szar tartalmat élvezi, de az ő véleményük nem mérvadó).
A lotrot abbahagytam elég gyorsan, mert nem volt benne pvp (ok, volt, de szar), de a war pvp is bőven benne van a fos kategóriában. Jelenleg NINCS pvpre alkalmas mmo a piacon (talán az új biover cucc, de szarvórz játékot messziről kerülök, csinálja bárki), guildwars már kifutott, gw2 még messze van, wowról mostanában jót nem hallok, a többi meg említésre sem méltó.
Atm pvp terén a dow2 messze jobb élményt nyúlt nekem, mint a war (ofc 'kicsit' más, de warhammer40k). Egyébként ja, a single cuccokra álltam rá, skyrim 200+ óra (ha jönnek jó modok, akkor több is lesz), múlthéten oblivion goty-t vettem steamen 1900 forintért (jelenleg 100 óránál járok, olyan 2-400ra tippelem a véglegest), illetve tegnap vettem egy witcher1-et is 1200 forintért, abba is belemegy majd 50-100 óra biztosan. Ez pár hónapig (diablo3 ill gw2ig) elég lesz, de talán még dow3/wh40kmmoig is.
Aki meg igénytelen szarral akar játszani, az marad a warnál (tudom, ezzel pár ember érzéseibe beletapostam^^).