22827
-
Szerinted annak a mondatnak a vége kikre vonatkozik? Igen, te is tagja vagy annak a halmaznak
-
vadkandiszno #22386 Szerintem (bár én lelkes kezdő vagyok)
Minden játék olyan amilyenné a játékosok teszik.
Sajnos mindenkit elkap az iszonyat grindelés farmolás, minnél gyorsabban minnél könnyebben
Összes item, nagy rr. Utána meg azt mondják nem
Játszanak mert nincs értelme.
Nagyon sokat segítene egy kis rp stílus. Kicsit lassulni élvezni a játékot, nem csak rohanni.
Aranyat meg még mindig elfogadok. -
Burgernemham #22385 Á, talán mégis! Tisztelt Szar(u-nélkül)man: gyökér a te alsódban van, egy kiállós, értelmes fallosz helyett! -
Burgernemham #22384 Távol állt tőlem, hogy vitát szítsak, most sem áll szándékomban. Az általam valaha játszott mmo-k közül a WAR képviselte a legmagasabb színvonalat. (kb 30 közül) Sajnos későn érkeztem, de még volt alkalmam 3-4 órás ostromok gatyaizzasztó adrenalinlöketeit megélni. Akinek ebben nem volt része, annak teljesen felesleges bármit is felvázolni. Ez a játék gyakorlatilag annak a puszta ténynek köszönheti hanyatlását, hogy egy kicsit (vagy nagyon) intellektuálisabb réteg tette magáénak, akiknek igényeit bizony ki kellett volna elégíteni egy-egy újabb kontent (tartalom)
beiktatásával. A fejlesztők azonban más aspektusban "gondolkodtak" A velős gamerek viszont (mivel nem hülyék) megunták. Ennyi.
Találkozunk "SWTOR". Béke veletek!
-
Thoracotomia #22383 np már készül a sok új content -
Akkor később sem lesz... -
Thoracotomia #22381 az új bioware cucc se alkalmas pvp-re jelenleg
-
Na most ezt nem értem. A lotroval kb 2007 nov-dec óta nem játszottam.
#22374 érdeklődött a korábbi várostrommal kapcsolatban, nekem ez a véleményem róla (illetve a normálisabb játékosok 99%ának. ofc mindig van pár gyökér, aki ezt fajta szar tartalmat élvezi, de az ő véleményük nem mérvadó).
A lotrot abbahagytam elég gyorsan, mert nem volt benne pvp (ok, volt, de szar), de a war pvp is bőven benne van a fos kategóriában. Jelenleg NINCS pvpre alkalmas mmo a piacon (talán az új biover cucc, de szarvórz játékot messziről kerülök, csinálja bárki), guildwars már kifutott, gw2 még messze van, wowról mostanában jót nem hallok, a többi meg említésre sem méltó.
Atm pvp terén a dow2 messze jobb élményt nyúlt nekem, mint a war (ofc 'kicsit' más, de warhammer40k). Egyébként ja, a single cuccokra álltam rá, skyrim 200+ óra (ha jönnek jó modok, akkor több is lesz), múlthéten oblivion goty-t vettem steamen 1900 forintért (jelenleg 100 óránál járok, olyan 2-400ra tippelem a véglegest), illetve tegnap vettem egy witcher1-et is 1200 forintért, abba is belemegy majd 50-100 óra biztosan. Ez pár hónapig (diablo3 ill gw2ig) elég lesz, de talán még dow3/wh40kmmoig is.
Aki meg igénytelen szarral akar játszani, az marad a warnál (tudom, ezzel pár ember érzéseibe beletapostam^^). -
Burgernemham #22379 Single RPG-t akartram volt írni. -
Burgernemham #22378 Summa Summarum: Nem értem mi szükség elvenni a kedvét, ha neki még tetszik és szórakoztatja ez a játék; amiben nem utolsó sorban potenciálját tekintve 100-szor annyi tartalom és lehetőség nyílik mint egy (én nem illetem jelzővel) LOTRO név alatt futó monoton, (csak illettem, bocs) szintén réges régen megbukott kollektív mobkergetésben. De ha wardened van még a kollektivitást is elfelejtheted nyugodt szívvel. Egy single valódi mmo sokkal nagyobb kikapcsolódást nyújt. Ha már a "szar" szóba került. Bocsánat! -
Burgernemham #22377 Mondja ezt egy LOTROS, amivel jómagam is játszottam. A Wardenemmel egyedül kaptam szét a 6 fősre tervezett (ha jól emlékszem 6, de már igen régen volt) instákat és vertem be a gigász bosst. Kb minen nap az volt a játék varázsa, hogy na most melyik insta jöjjön a 10 közül. 2 sör után általában a társak megrészegedett csatakiáltásainak hangja ébresztett fülessel a fejemen. Na, ott nem kell zergtől, pvp-től, ostromtól tartani. Bár, van benne monster play. Arról inkább nem nyilatkozom... -
Még bővebben: zerg a vs zerg b. Ha a támadó a nagyobb zerg, akkor fölmennek a nyomi lépcsőn, ahol mindenki egymásba akad (ping 2k+, fps 10 alatt csúcsgéppel is), majd ráesnek a lordra, mindenki mást leszarnak. Ha a védő zerg a nagyobb, akkor már a külső kaput sem tudják betörni a támadók (ja, a kaput bicskával is üthetted, attól is sérült, lol), 5 perc után otthagyják a várat a g*cibe, és átmennek egy üres zónába várat foglalni. Úgyh epic fail az egész, nem véletlenül bukott meg a p*csába a játék pár hónap alatt. -
Bővebben? Nagyon szar. -
vadkandiszno #22374 Egy részlet gazdagabb kiértékelés jobban érdekelne :p
-
Szar. -
vadkandiszno #22372 Hát a végső cél a 4 szerver. Amcsi ruszki német és europa.
Megjön az új patch is. Keep ostrom olyan lesz mint régen szóval vlki elmodhatmá milyen volt régen :P -
Boncmester #22371 LOOOOL! :D -
buhajla #22370 hány szerver maradt? -
vadkandiszno #22369 Helyzet jelentés:
A játék új életre kelt, a szerver összevonás beváltotta a hozzáfűzött reményeket, óriási a populáció.
Bekerültem egy szuper guildbe is:D
Aki meg ne adj isten abba hagyná küldje el az aranyát nekem jótékony célokra:P
Köszi -
Rolo #22368 Köszi az infót! Akkor töltögetek, reméltem megúszom. :)
Üdv,
Rolo -
kecsesz #22367 Szia!
Ne a cd-s verziót tedd fel, hamnem töltsd le a mythic oldaláról az egészet.
Ennyi.
Ja, és ha régi játékos vagy, a felhasználóneved után "_eur" kigészítést írj be!
Üdv.:
Kecsesz -
Rolo #22366 Sziasztok!
Rég nem játszottam, újrainstalláltam ma a játékot, gondoltam befizetem, de nem indul el. Telepítés után ha megpróbálom elindítani, nyavalyog hogy nem tudja leszedni a fájlokat a patch szerverről...
Van ötletetek, mi a megoldás? Le lehet tölteni direktben a patch fájlokat valahonnan, hátha megoldja?
thx -
kluge #22365 igazából a slayernek van vmi amivel szét tud szopatni egy magasabb szintű WE-t is rampage+selfheal ezt a buildet jol használja akkor csak egy igazán hatékony megoldás létezik ellene. De persze egy 90+ os we-hez azért kell legalább a wornsov.
A we sok más classal ellentétben ne mtudja leszedni a slayeről a rampage-et
mert buff és nem blessing:) -
buhajla #22364 te vagy rr60+os és giant talenten vagy szval szét szed a kis parry miatt,ráadás rr90+os we ;) -
kluge #22363 mér már dueleztünk?:D -
vadkandiszno #22362 Leszurlak nincs kedved elmondani hogy tudsz ekkora damaget kitolni magadból? :D
Mégegyszer duelezhetnénk:P -
kluge #22361 nah Leszurlak on norn!:D -
vadkandiszno #22360 hmm más szerveren vannak, vagy destrosok mind, vagy nem játszanak? vagy az összes opció együtt gondolom akkor.
nagy kár.
Mindenesetre ha mégis van az írjon ha van kedve -
Robe77 #22359 Magyarul rr80+-os? Nem hiszem. -
kluge #22358 játszik még egyátalán normális szintű magyar orderes a nornon?
-
vadkandiszno #22357 Jeee
Nagyon jó lesz kíváncsi vagyok milyen lesz ennyivel többen játszani..
Magyar orderesek aktívak írhatnának, guildbe vagy csak partyra összeállni. -
kluge #22356 na holnaptól lehet transferelni nornra:D -
whisper #22355 De sajnálom ,hogy ez a a jó játék igy meghalt az a nyo...ék WOW meg még Pandával is menni fog! -
Thoracotomia #22354 üdvözöllek az sg-n -
vadkandiszno #22353 Igen valóban mert sajnos magyar oldalt nem találtam angolon megkeresgélni kellett meg értelmezni
És mivel angolom nem erős, mmo-ban meg teljesen kezdő vagyok sőt számítógépes játékokban is
Ezért nekem nagyon sok minden nem egyértelmű ami nektek nyilvávaló..
És sokkal egyszerűbb itt megkérdezni olyanoktól akik évek óta játszanak és esetleg el is magyarázzák tanácsot adnak véleményezik a tárgykört..
Már ha válaszra méltatnak és nem csak arrogáns lekezelő és pökhendi "választ" adnak.
-
t0xikus #22352 nehéz lehetett megtalálni -
vadkandiszno #22351 Köszi megtaláltam közbe
Lenullázta az ellen moraljat -
Pacho #22350 Sov 8-as, vagy Wf 5-ös bónusz.
Egy skill 2min cd-vel. -
vadkandiszno #22349 Sziasztok
Gain ability: Desolation
Ez mit jelent? Milyen képesség ez? -
Hexex #22348 Köszi!