WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • A4tech
    RR100 alatt tökmindegy :)
    crit (amennyit lehetséges - SC fegyver, kesztyű socket, liniment..stb)
    > ws(700+)
    > str(cap-1050)

de ahogy már egyszer utaltam rá, attól függően kell buildet összerakni, hogy mit akarsz (tudsz) csinálni a karakterrel. 1v1-ezésre én még addont is beállítottam és az váltotta a geart meg a tactic set-et egy gombnyomásra ha más class ellen kellett menni.
    nekem amúgy nem slayer volt a main-em, csak ökörködni léptem be vele.. azért 80ig csak felhúztam nagynehezen solo roamingból

parry-t ne rakj, a dmg karik nagy része simán átüti.. próbáltam, szart sem ér. Régen (még amíg nem volt nerfelve) a ripose tudott critelni, az még OP volt, meg 1v1re a lámábbak benyalják a moral1(100%parry 7 sec)+ripose kombót, de aki már egy kicsit ismeri a játékot, az ilyenkor nem veri szét magát rajtad, lehet mellé nyomni a retribution-t is, úgy az igazi.

ennek a career-nek az a lényege (már ha van hozzá ember), hogy 2-3an ráfocusoltok valakire és paff, így értelemszerűen full offense a nyerő