Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként ha érdekel titeket akkor holnap is mikor lehet bétázni akkor végig fog menni a stream és lehet élõben nézni az akciókat.
meg adom nektek a live elérhetõségem és figyeljétek a streamot 17:00-19:00-ig meg próbálom majd minél jobban kihasználni a béta tartalmát és ontani a vért 😊
amíg nincs live adás addig egy elõre beállított videókat vetít live mikor megy akkor a sarokban ki is fogja írni piros keretbe hogy live.
tessék itt a link és várlak titeket holnap.
Livestream: Link
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hangok sokkal jobbak, mint az eredeti warban, VO szerintem sokat hozzáad az élményhez. Gobbonak kifejezetten jó a VOja 😊
nvidia panelbõl ráforceoltam gamera AAt meg AFet és felnyomtam ooh shinybe grafot mert már nem bugos. Játék szebb szerintem a jobb effektek miatt, mint war és tükörsima 100 fpsel suhan. Aki a videók alapján azt mondta hogy mi ez a fos majd azért tegyen egy próbát, ha kap invet vagy ha open lesz a beta. Napi 1-2 órára kellemes szórakozás lesz ez, fõleg, hogy ingyenes.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Prepare yourself for the next round - another WoH Beta Weekend is approaching and more invites have been sent out. Again two more heroes join the battles: Volrik the Chaos Marauder and Ikkrik the Skaven Gutter Runner. Let's give them a warm welcome - if they happen to be on your side.
Here are the test times for this weekend:
Thursday 4pm - 6pm EDT (8pm - 12am UTC)
Friday 10am - 12pm EDT (2pm - 4pm UTC)
Friday 7pm - 9pm EDT (Friday 11pm - Saturday 1am UTC)
Saturday 1pm - 5pm EDT (5pm - 9pm UTC)
This means the first test will start in 5 hours from now. Will Ikkrik be the first Skaven to achieve world domination or will Volrik's chaotic powers prevent that? And how will the other heroes stand beside and against them?
Fri. Sept 16th 10AM -12PM EST
Fri. Sept 16th 7-9PM EST
Sat. 17th 1-5PM EST.
Holnap itteni idõ szerint 17:00-19:00
Szombaton meg 20:00-24:00
VAGY a prepaid gamecardhoz beírod ezt: WAR0DAYTIMECARD így nem kel bankkártya számot megadni, de megkapod a 990 forintodért az 1 hónapodat. Ha letelt utána kell kártyát megadni.
Ennek ellenére viszont meg lehet venni, és mivel 30 nap jár hozzá, így érdemes is, mert 990-ért kapsz egy hónap elõfizetést ami jóval olcsóbb mint a havidíj, ennek ellenére ezt csakis akkor tudod kihasználni, ha veszel gc-t vagy megadsz egy kártyaszámot.
Szóval ha nem adsz meg ilyent, akkor valóban tök feleslegesen vetted meg, ha viszont megadsz, akkor 990-ért kaptál egy extra hónapot ami meg jó bolt volt 😊
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Egy teljesen új játékos vagyok, nem ismerem a játékot még. A kérdésem a következõ: ahhoz hogy teljesen kihasználhassam a játékot meg kell vennem eredetiben illetve 60 naponta feltöltõ kártyát kell igényelnem vagy bankkártyáról feltöltenem igaz? Lényegében mint a WOW-nál? http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html
Egy kis segitseget kernek. Anno megjeleneskor megvettem a jatekot es jatszottam is kb. 2 honapot. Most gondoltam egyet es ujra elovennem megnezni mit valtozott a jatek, kedvet kaptam hozza.
Azonban az EA es Mythic osszeolvadasa kapcsan mar nem ugy mukodik az account management mint regen. Probalnek eletet lehelni az accountomba de nem igazan akar osszejonni.
Jelenleg ott tartok, hogy van egy EA fiokom (regebbrol), de nem igazan tudom, hogy lehetne a Mythic fiokommal osszekapcsolni. Mi egyaltalan ez a Master Mythic Account? A regi mythices accountomat beirva "nincs ilyen account" hibauzenetet dob a weboldal.
Probalgattam a jelszavakat is, hatha rosszul emlekeztem, de most 30 perce lockolta az accountom.
Otlet?
Tegnap lehetett chatelni az egyik producerrel ingame, de nem sokat mondott.
Megjelenést õ is õszre mondta, 16 helyett 20 herot terveznek, következõ hero egy Skaven lesz.
Újabb herok valószínûleg: tomb kings, troll, dryad, dwarf hammerer.
Trófeák sincsenek?
Ha jól értem akkor vegyes csapatok vannak? Hogy jön ki a 3 csapat? Én azt hittem, hogy úgy, mint a vérfociban, hogy tisztán törpe, ork, ember, stb... csapat, de ezek szerint nem.
Achievementek is lesznek, meg a killekért kapni XP-t is, gondolom majd a levelupnál lehet tacticokat vásárolni meg új skineket.
Pont erre találták ki szerintem 😊
Gondolom lesznek sovereign/warlord stb kinézetû setek késõbb. Én is kipróbálnám, de nem nagyon akarnak meghívni
A grafika egy kissé lebutított WAR-r emlékeztet, meseszerû effektekkel. Nem csúnya, de hozzá kell szokni. A WAR-ra jellemzõ objektumokba beakadást meg hasonlókat nem tapasztaltam szerencsére, az egész sokkal simábban fut mint az eredeti játék, ez pozitívum.
A zene kicsit engem az Unreal Tournament zenéjére emlékeztet, de nincs vele gond, az effektek meg a karakterek hangjai rendben vannak, mindegyik pofázik meg kiabál valamit általában. 😄
A játékmenet, na hát az nem az igazi. Az alap koncepció, hogy van egy scenario map (Mourkain Temple van még csak jelenleg), annak a négy sarkában meg középen egy zászló, azt kell a három csapatnak elfoglalni.
Kicsit furcsa elõször a három csapat miatt, kicsit free-for allnak tûnik az egész elsõre, de aztán ha már megszoktad hogy melyik csapatban vagy, akkor jó. Minden karakternek öt darab skillje van, ez mindegyiknél más de általában a többször kis sebzés,nagysebzés,lassítás,debuff debuff vonalat követik, bár ez karakterenként változó. Igazából nem nagyon lehet taktikázni a skillekkel, kb 5 mp-es CD van mindegyiken, csak nyomkodni kell szép sorban az 1 2 3 4 5 gombokat és futni az ellen után.
Ranged dps elég jól sebez, de viszont közel pár csapásból megfekszik. Melee dps az fasza, tankok ugye kicsit ütnek de sokat bírnak(guard nincs a játékban), healereknél tényleg a heal a fõ szempont, lófasz sebzés de nagyon nehéz megölni õket.
Összesen 16 hõs lesz, ebbõl eddig 7 van a játékban: BO, BW, Shaman, WE, SW, Slayer és a vámpír csaj, õ a DoK-nak felel meg ( IMBA !!! 😄 ).
A karakterek alap kinézete egy kicsit béna szerintem ilyen t1-t2 kinézetû cuccok vannak rajtuk, de majd elvileg lehetlesz unlockolni és/vagy venni újakat hozzájuk.
Összességében nem lett rossz a játék, viszont hamar meg lehet unni. Napi fél óra billentyû csapkodásra jó, de komolyabban vicc.
<#taps>#taps><#taps>#taps>
Egyébként kellemes csalódás eddig a játék, T1 persze fullon van, T2 kicsit kihalt, bár csak pár órát nyomtam ott(kár mert ez a kedvenc tierem). T3 viszont eléggé meglepett, szinte non-stop akció megy, régen pedig az volt a legnépszerûtlenebb. T4-et még nem próbáltam, bár ahogy a playerek leírták nem is érdemes. rr100-as premadek zúznak mindenhol, asszem ezt még pihentetem 😄
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
"This wizard will walk you through the steps to re-activate your account and receive the 14 Free Days. Note that you will be asked for billing information to set up your recurring subscription..."
Kapják be.