22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Boncmester
    Figyi Toxi, ha van 3-4 ezer forint elbaszni való pénzed, csak hívj föl engem, és elsörözzük! Ne ilyen baromságokat csinálj már.
  • buhajla
    lebuktam...
  • t0xikus
    megyek is inkább sörözni:D
  • A4tech
    az itt beírogatókat is a Mythic fizeti, hogy még azzal a 15 dodóval is lehúzzanak
  • t0xikus
    nemtudom. de félelmetes, ami a szervereken van:D
  • sanyiiiii
    OMG mi vett rá erre?:D
  • t0xikus
    basszus:) idei év legnagyobb hiábáját követtem el. gondoltam swtorig befizetek. aki azt mondja,h milyen rohadtjó a játék meg nem haldoklik, az elég komolyan hazudik:) összefoglalom t3-t4et: fos fos mégfosabb:)
  • MaRee

Örülök, hogy ilyen művelt fórumozók is járnak erre :D
  • 0Fritz0
    A káosz szava?
  • MaRee
    Erről egy idézet jut eszembe:

"Orkok ütöttek rajta a városon! - sikoltott egy vénasszony.
    -Elviszik a szüzeinket!
    -Nincsenek is szüzeink!
    Erre óriási üvöltözés, sírás-rívás, jajveszékelés vette kezdetét."

Aki tudja miből van, vendégem egy sörre
  • buhajla
    :DDD
  • Prof William
    Amikor egy nyári napon azok az átkozott zöldbőrűek lerohanták a falumat, megölték a férfiakat, megerőszakolták az asszonyokat a gyerekeket ( köztük engem is ) rabszolgaságba hurcoltak a macskámból meg kesztyűt csináltak na az volt "nagy probléma". :)
  • buhajla
    nagy probléma?:DDD
  • vadkandiszno
    Sziasztok
    Nagy problémám van.
    Egy mastery ágra mennyi pont tehető?
    Illetve mennyit kapok összesen ?
  • buhajla
    "ahonnan én szemlélődöm onnan szinte minden negyvenes kemény.." pont ez az :) majd ha felmész t4be meglátod h hiába rr100as vki attól még kőkeményen fa..low tud lenni :):)bár igen igaz van egy két kemény alak order oldalon az biztos...ui:én is azgalon vagyok szintén slayer bár most inaktív :)
  • vadkandiszno
    Hát én ügye Azgalon vagyok és itt van pár híres orderon is és desen is akiről mindenki tudja hogy vagy màr rr100as es/vagy nagyon jól játszik.. De persze ahonnan én szemlélődöm onnan szinte minden negyvenes kemény..
  • buhajla
    ezt a legjobbjait kire érted?:DDDDDD
  • vadkandiszno
    Végre találkoznak karak norn és karak azgal legjobbjai :D
  • MaRee
    A szerveer összevonás semmi jót nem jelent, csak hogy még kevesebb játékos van. Bár már nem tudom mit tudak összevonni, hány szerver van még, kettő?
  • vadkandiszno
    :D pici disznó vagyok mondhatni röfi
    R32 rr45 de nagyon élvezem és azt hallottátok hogy szerver összevonás lesz?
  • buhajla
    :DDDDD hanyaaas vagy te disznó
  • t0xikus
  • buhajla
    hányas vagy?
  • vadkandiszno
    Köszönöm
    Lenne még egy kérdésem a crirtical hit dupla sebzést jelent?
    40% a parrym witchelfekre tankok ellen jónak tűnt de akkor lehet átpakolom Weapon skillre a renown pontokat,
    Mert való igaz hogy keveset csapok a tankokra, viszont ők se rám túl sokat.
    Melee powert Ugy vettem észre csak fegyverekbe tudom rakni igaz ez vagy béna vagyok?
    Ami hamar össze csuk az 2 3 mágus viszont ezek instant....
    Gondolkozom akkor hogy inkább a ws-t rakom ki és a critre gyurok.
    Amikor elkezdem az volt a cél hogy egy healert össze tudjak nyomni ne tudja kihelelni magát akár nagyobb szintut is.
  • A4tech
    RR100 alatt tökmindegy :)
    crit (amennyit lehetséges - SC fegyver, kesztyű socket, liniment..stb)
    > ws(700+)
    > str(cap-1050)

de ahogy már egyszer utaltam rá, attól függően kell buildet összerakni, hogy mit akarsz (tudsz) csinálni a karakterrel. 1v1-ezésre én még addont is beállítottam és az váltotta a geart meg a tactic set-et egy gombnyomásra ha más class ellen kellett menni.
    nekem amúgy nem slayer volt a main-em, csak ökörködni léptem be vele.. azért 80ig csak felhúztam nagynehezen solo roamingból

parry-t ne rakj, a dmg karik nagy része simán átüti.. próbáltam, szart sem ér. Régen (még amíg nem volt nerfelve) a ripose tudott critelni, az még OP volt, meg 1v1re a lámábbak benyalják a moral1(100%parry 7 sec)+ripose kombót, de aki már egy kicsit ismeri a játékot, az ilyenkor nem veri szét magát rajtad, lehet mellé nyomni a retribution-t is, úgy az igazi.

ennek a career-nek az a lényege (már ha van hozzá ember), hogy 2-3an ráfocusoltok valakire és paff, így értelemszerűen full offense a nyerő
  • buhajla
    én a weapon skill-t meg parry-t nyomtam ki elsődlegesen str jön tact.ból meg talismánokból+még potizhatsz is
  • vadkandiszno
    Köszönöm szépen :D sokat segítettél.
    Ugy látom slayer vagy ezért még szeretném megkérdezni tőled hogy mit érdemes kirakni renown
    Pontokból. erőt parry-t gondoltam Weapon skillt esetleg.
  • Pacho
    10 vagy 20 sikeres ToVL invade után megkaphatod a Purge master titulust is....;)
  • A4tech
    - régen voltak csak renown tactic-ok kis szinten
    - temple elött van minden trainer (sigmarban csak class trainer)
    - minden statra úgy emlékszem 1050 a felső határ (utána is kapsz rá bonus-t, de minimálisat) -> ezért van, hogy aki 1050 körüli str-el rohangál, az már meele power talisman-t rak, mert az +str-nek felel meg a 'cap'-en felül.

a Land of Dead-en a nagy instát érdemes egyszer végig(szenvedni)vinni, elég bulis. a coloss utána meg pláne, kár hogy már mindenki leszarja :( ha tízszer megölöd (vagy20szor, nem tudom), kapsz egy "Godkiller" vagy mi a frász titulust. A nagy tombért meg talán 30-50 kitakarítás után jár a "Mommy's little boy" (vagy mi :).. határozottan elkoptak már az emlékeim)
  • vadkandiszno
    Köszönöm
    Mert én most olvastam hogy már 20rr felett
    Már lehet venni csak hát az angolom nem túl erős
    Elvileg a városban de sehol nem találom..
    Lenne még egy kérdésem, slayernél mi a maximum erő amit el lehet érni
    Mert mondták hogy onnantól kell a melee powert használni.
  • t0xikus
    asszem rr90fölött trainerél
  • vadkandiszno
    Köszönöm
    Lenne még egy kérdésem renonw tacticet hol tudok venni?
  • MaRee
    Uncsi, uncsi, még uncsibb.

Bővebben:

Tier 4-et én sose szerettem túlzottan, de régebben azért voltak nagyon fasza igazán nagy, több száz emberes ostromok/csaták.

Ahogy én láttam mostanság már csak az a jellemző hogy egy-két nagyobb csapat rohangál és foglalgatja a várakat meg a BO-kat, már ha van egyáltalán ember, mert én nem nagyon találkoztam senkivel a 2hetes visszatérésem alatt. A másik véglet az hogy összegyűlik az egyik oldalról 1000000000 játékos, és jön a zerg. A zerg azt jelenti, hogy állsz egyedül / páran valahol, aztán jön a másik oldal 3 full warbanddel, és bele gyalulnak a földbe.VÉdekezésre esély 0, minél messzebb kell szaladni. Általában mindig az az oldal zergel, ami nem te vagy

Skavenekkel én nem nagyon foglalkoztam, el futkároznak ott maguknak

LotD: Ide már jórészt senki nem jár(legalábbis úgy tudom, de annyian biztos nem már, mint régen), szintezni jártak ide az emberek, mert könnyen és gyorsan lehetett sok xp-t összeszedni, plusz voltak jó kis insták, ahonnan fasza egyiptomi stílusú cuccokat lehetett összeszedni.

Nagyjából ennyi, nem túl bíztató.
  • 0Fritz0
    Azért lehetne kicsit bővebben...
    Tök fos :)
  • t0xikus
    fos
  • vadkandiszno
    Sziasztok. Tudna valaki
    Mesélni nekem tier 4 ről, skevenekről, landofdeath-ről?
  • buhajla
    nem azt találtam viccesnek hogy megnéztem, hanem azt amit művel :)jó értelemben(de rohadtul bánom már h beírtam-.-)
  • Robe77
    Azt találtad viccesnek, hogy megnézett egy Exodusos videót? Vagy csak én vagyok a hülye?
    Am meg nem baj, miért lenne. Csak nem értem, hogy mi azon a vicces.
  • buhajla
    :) csak szimplán tetszik amit csinált,(én egyben viccesnek is találtam)vagy talán baj?
  • Boncmester
    Miért? Ez a neve :-P